evvvet başlıyoruz

Ben kaçamak yaptım bir tabak dolu bulgur pilavi üstünde tavuk ve salata saat 7:30 yedim şimdide 1 bardak süt offff offff

Ben kaçamak yaptım bir tabak dolu bulgur pilavi üstünde tavuk ve salata saat 7:30 yedim şimdide 1 bardak süt offff offff
Meleğim kendini tutmalısınAllahtan pirinç değil o zaman vay haline...yeşil çay iç...ya da metobolizma hızlandırıcı bir çay...

Meleğim kendini tutmalısınAllahtan pirinç değil o zaman vay haline...yeşil çay iç...ya da metobolizma hızlandırıcı bir çay...
Yarın alıcam cnm evde bişey kalmamış . Yarın işallah toparlanacağım

selam hanimlar bende hastalik durumlari devam ediyo tek tesellim cocuklar daha iyiye gidiyo
bugün hic istahim yoktu zorlada olsa birseyler yedim iste
sabah bir yumurta, bir cilek
öglen sadece cay icebildim
saat 4 de bir elma
aksam 6 30da
bir kac kasik corba
bir kac dilim portakal

Geçmiş olsun canım bol su iç bari daha kolay geçiyor hastalik

Günaydın kızlar
Ben sabaha güzel başlayıp akşama dayanamıyorum keşke tam tersi olsaydı yaa ama dayanamadm veremeyecek miyim ben bu kiloyu yaaa
Kahvaltı 10.30 narçiçeği cayi
Tereyağlı yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez 3 ceviz
Karalaha 1 tane havuç 3 isirik kırmızı pancar

Çok gecmis olsun canım...zorlaman lazım kendini en azından corbalarını ihmal etme.bağısıklığın çökmesin

Kahvaltin gayet iyi bence...pekmez olmayaydı iyiydi.Allahtan 1 tatlı kaşığı...olucak inşallah...her yememen gereken şey için cezalandır kendini...ahanda cezano yediğin 1 tatlı kaşığı için hemen gidip 100 tane ip atlıyorsun ve belini 100 kere sağa sola çeviriyorsun...takipteyim ona göre...

Kızlar meehabalar nasılsınız.. benşm aksama missfirim var bir yandan hazırlık yapıyorum bir tandan ev temizliği ve spor inş kacamak yapmam bu aksam yaa dua edin bana

Kızlar meehabalar nasılsınız.. benşm aksama missfirim var bir yandan hazırlık yapıyorum bir tandan ev temizliği ve spor inş kacamak yapmam bu aksam yaa dua edin bana
İşallah cnm . Tabağından alırsanda minik lokmalar al . Çay getir çay doldur . Senin tabaka bakarsın hiç dokunulmamış . Allah kolaylık versin

Sabah
9;30
Süt
Kayısı cayı
Öğlen
12:00
Cennet meyvesi hurma 1 tane kocaman

Akşam
Saat 3:00
Yahudi köftesi ( sulu Bulgurlu etli yemek )
1 tabak

Gece Kızı cayı
1 saat yürüyüş
İlerleyen saat ye yoğurt yerim ve spor ve su. Bu gün işallah kapanış böyle olur . Erken yazayım dedim kaçamak yapmıyayım :)

15 gün tatilde verdiğim kiloları almış gibi duruyorum sanki cumartesi tartışınca bilgilendiririm işallah

Akşam saat 5:40 ( grip olacak gibime geldi vücüdumu dirençli tutmak adına yedim :) ) yoksa yoğurtla kapatacaktım . Neyse yediklerim
3 sarma
3 parça haşlanmış tavuk
Nar çiçeği cayı üstüne içtim :)

İşallah cnm . Tabağından alırsanda minik lokmalar al . Çay getir çay doldur . Senin tabaka bakarsın hiç dokunulmamış . Allah kolaylık versin
Hiç sorma cay doldur takip et derken zaten normaldede yenmiyor da misafirden sonrası icin korkuyorum kendimdeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…