evvvet başlıyoruz

BAHARCIM SEN BEN TROLL MELEK VE HUZUR 5 KİŞI Mİ KALDIK YAAANE OLDU HIRSIMIZA...YAZA AZ KALDIGINDA PİŞMAN OLUCAKSINIZ ÇABUK BURAYA GELIN

BAHARCIM SEN BEN TROLL MELEK VE HUZUR 5 KİŞI Mİ KALDIK YAAANE OLDU HIRSIMIZA...YAZA AZ KALDIGINDA PİŞMAN OLUCAKSINIZ ÇABUK BURAYA GELIN
Ayy canım bende bilmiyorum aslında aktif olsa burası iyi olur hepimiz için elimi bir şeye atacak olsam yada harekette sıkıntı yaşayınca danışıp konuşuyoruz hiç değilse yanlıştan vazgeciyoruz ven girip çıkıyorum yazan olmamış oluyor

Benim 2 gün geçmedi ağrı..hamlıktan tatlım hamlıktan...sonra hiç ağrımıyor vücut alışıyor...sen devam et...pesetme
Ayy baktım da internetten yeni başlayanlarda adım tekniği daha iyiymiş üstelik ben çok yukarı zıpladigim için yanlışmış birde ısınma ve soğuma hareketleri yapmak şart esnetmeyince agri cekiliyor sanırım

Ayyy benim de çok zafim var o tarz abur cubura zaten yemek az yemede sıkıntı yok abur cuburu kesmek zir geliyor kilo verip o yüzden geri alıyorum hemen yaaa tadına bakmam bile sıkıntı onu anladım

Sabah
9;00
Cennet meyvesi hurma 1 tane

10;30
Kayısı cayı

14:00
Öğlen
Rulo gofret 5 tane
1 tane halley
Nar çiçeği cayı
100 ip
50 mekik
Sağ bacak sol bacak 50
1 saat yürüyüş
Ilerleyen saatler dr mutlaka karnım acıkacak canım yaa zorluk çekersin üstelik bugün vücudunu beslemedigin için aldıklarını depolayabilir canım

Afiyet olsun canım gayet güzel ve besleyici olmuş

Akşam 4 30
6 kaşık tavuklu pilav yanına acı soslu turşu
2 bardak ayran turp bol limonlu

Bu hafta sonunu çok merak ediyorum.geçen hafta o kadar dikkat etmeme rağmen ve okadar spora rağmen verdigimi göremedim.özel günümdeydim.insallah bu hafta 2 haftalık birden kilo kaybı görürüm5 rakaminı göreyim de 59.999999 a bile

Ayyy inşallah sen beşli ben 7li rakamları görmek istiyorum artık zayıf hallerimi özledim yaa ben ne ara bu hale geldim anlamadim

arkadaslar bu kadar kisi birbirimize yeteriz zaten, kücük ama birbirini taniyan samimi bir grup oluruz, arasira yorulup belki kacamaklar yapilabilinir ama tekrar kaldigimiz yerden devam etmeliyiz

İnşallah tatlım inşallah...pesetmezsek olur...başaranlardan neyimiz eksik
Ayy 3 yıldır kilo vermeye çalışıyorum kilo verme isteğim dilimde hep vardı 72 kilo ile başladım bi baktım 76 bi baktım 82 olmuşum bi ara tekrar 73 e düştüm geri hepsini aldım istikrar yok yaa o yüzden aktif olalım diyorum

arkadaslar bu kadar kisi birbirimize yeteriz zaten, kücük ama birbirini taniyan samimi bir grup oluruz, arasira yorulup belki kacamaklar yapilabilinir ama tekrar kaldigimiz yerden devam etmeliyiz
Aslında güzel ama kimse aktif değil canim

Canm nssılsın nasıl okdun

Canm nssılsın nasıl okdun
pek iyi degilim dün doktara gittim kan degerlerime bakildi agir bir grip geciriyorum ve bayagi da kansizmisin tabi bu bagisikligimida etkiliyo yanlizimda etrafimda bana yard edecek kimsede yok Allahim düssmanimin basina bile vermesin

pek iyi degilim dün doktara gittim kan degerlerime bakildi agir bir grip geciriyorum ve bayagi da kansizmisin tabi bu bagisikligimida etkiliyo yanlizimda etrafimda bana yard edecek kimsede yok Allahim düssmanimin basina bile vermesin
Yalnızlık kötü canım...ben de tüm rahatsızliklarımda yalnızdım.eşim yardımcı olmaya çalıştı hep ama ...işte ne kadar olabilirse..Allah şifa versin kardeşim...

Ayy canım canım benim kendine saglıgına dikkat et hemen arastır ne iyi gelir ne şifa olur onlardan yemeye calış cok sukur eşin var cocukların var onların bir gülüşü bilemyeter sifa nşyetşne olmasına inş biz de dua edelim hemmencecik kalk ayaga diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…