Ayy canım bende bilmiyorum aslında aktif olsa burası iyi olur hepimiz için elimi bir şeye atacak olsam yada harekette sıkıntı yaşayınca danışıp konuşuyoruz hiç değilse yanlıştan vazgeciyoruz ven girip çıkıyorum yazan olmamış oluyorBAHARCIM SEN BEN TROLL MELEK VE HUZUR 5 KİŞI Mİ KALDIK YAAANE OLDU HIRSIMIZA...YAZA AZ KALDIGINDA PİŞMAN OLUCAKSINIZ ÇABUK BURAYA GELIN
Ayy baktım da internetten yeni başlayanlarda adım tekniği daha iyiymiş üstelik ben çok yukarı zıpladigim için yanlışmış birde ısınma ve soğuma hareketleri yapmak şart esnetmeyince agri cekiliyor sanırımBenim 2 gün geçmedi ağrı..hamlıktan tatlım hamlıktan...sonra hiç ağrımıyor vücut alışıyor...sen devam et...pesetme
Ayyy benim de çok zafim var o tarz abur cubura zaten yemek az yemede sıkıntı yok abur cuburu kesmek zir geliyor kilo verip o yüzden geri alıyorum hemen yaaa tadına bakmam bile sıkıntı onu anladım5 tane rulocuktan 1 halleyden ne olucakki deme sakın Melekcim...eğer bu tür yiyeceklere zaafın varsa verdigin kiloları ileride tekrar alırsın.bu türleri hayatından tamemen atmalisın bence...bunun haricinde spor dahil herşey çok iyi...
Ilerleyen saatler dr mutlaka karnım acıkacak canım yaa zorluk çekersin üstelik bugün vücudunu beslemedigin için aldıklarını depolayabilir canımSabah
9;00
Cennet meyvesi hurma 1 tane
10;30
Kayısı cayı
14:00
Öğlen
Rulo gofret 5 tane
1 tane halley
Nar çiçeği cayı
100 ip
50 mekik
Sağ bacak sol bacak 50
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım gayet güzel ve besleyici olmuşSabah:7.00
1 yumurta
1 parça peynir
Domates salatalik yeşillik
6 zeytin
2 ceviz
Öğle:14.00
4 kaşık tavuk ciğeri
3 kaşık kereviz
Yarım elma( tarçınlı)(Sabah yeseydim daha iyiydi)
1 ceviz
Akşam:
Yoğurt ve bakla düşünüyorum...
Bir daha birşey yemezsen gayet iyi geçirmiş olursun bugünüAkşam 4 30
6 kaşık tavuklu pilav yanına acı soslu turşu
2 bardak ayran turp bol limonlu
Yemeyi düşünmüyorum canım inşallah yaniBir daha birşey yemezsen gayet iyi geçirmiş olursun bugünü
Ayyy inşallah sen beşli ben 7li rakamları görmek istiyorum artık zayıf hallerimi özledim yaa ben ne ara bu hale geldim anlamadimBu hafta sonunu çok merak ediyorum.geçen hafta o kadar dikkat etmeme rağmen ve okadar spora rağmen verdigimi göremedim.özel günümdeydim.insallah bu hafta 2 haftalık birden kilo kaybı görürüm5 rakaminı göreyim de 59.999999 a bile
İnşallah tatlım inşallah...pesetmezsek olur...başaranlardan neyimiz eksikAyyy inşallah sen beşli ben 7li rakamları görmek istiyorum artık zayıf hallerimi özledim yaa ben ne ara bu hale geldim anlamadim
arkadaslar bu kadar kisi birbirimize yeteriz zaten, kücük ama birbirini taniyan samimi bir grup oluruz, arasira yorulup belki kacamaklar yapilabilinir ama tekrar kaldigimiz yerden devam etmeliyizBAHARCIM SEN BEN TROLL MELEK VE HUZUR 5 KİŞI Mİ KALDIK YAAANE OLDU HIRSIMIZA...YAZA AZ KALDIGINDA PİŞMAN OLUCAKSINIZ ÇABUK BURAYA GELIN
Ayy 3 yıldır kilo vermeye çalışıyorum kilo verme isteğim dilimde hep vardı 72 kilo ile başladım bi baktım 76 bi baktım 82 olmuşum bi ara tekrar 73 e düştüm geri hepsini aldım istikrar yok yaa o yüzden aktif olalım diyorumİnşallah tatlım inşallah...pesetmezsek olur...başaranlardan neyimiz eksik
Aslında güzel ama kimse aktif değil canimarkadaslar bu kadar kisi birbirimize yeteriz zaten, kücük ama birbirini taniyan samimi bir grup oluruz, arasira yorulup belki kacamaklar yapilabilinir ama tekrar kaldigimiz yerden devam etmeliyiz
Canm nssılsın nasıl okdunselam hanimlar, gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkürler bugün daha iyiyim,hastaliktan dolayi agzimda kötü bir tat var oyüzden canim hicbirsey yemek istemiyo
sabah 7de
yarim muz bir dilim kasar
ögle 3de
4 kasik meyveli yogurt
aksam 6da
bir kase mercimek corbasi
3 dilim elma
spora henüz baslayamadim biraz daha iyilesmeyi bekliyorum,
pek iyi degilim dün doktara gittim kan degerlerime bakildi agir bir grip geciriyorum ve bayagi da kansizmisin tabi bu bagisikligimida etkiliyo yanlizimda etrafimda bana yard edecek kimsede yokCanm nssılsın nasıl okdun
Yalnızlık kötü canım...ben de tüm rahatsızliklarımda yalnızdım.eşim yardımcı olmaya çalıştı hep ama ...işte ne kadar olabilirse..Allah şifa versin kardeşim...pek iyi degilim dün doktara gittim kan degerlerime bakildi agir bir grip geciriyorum ve bayagi da kansizmisin tabi bu bagisikligimida etkiliyo yanlizimda etrafimda bana yard edecek kimsede yokAllahim düssmanimin basina bile vermesin
Ayy canım canım benim kendine saglıgına dikkat et hemen arastır ne iyi gelir ne şifa olur onlardan yemeye calış cok sukur eşin var cocukların var onların bir gülüşü bilemyeter sifa nşyetşne olmasına inş biz de dua edelim hemmencecik kalk ayaga diyepek iyi degilim dün doktara gittim kan degerlerime bakildi agir bir grip geciriyorum ve bayagi da kansizmisin tabi bu bagisikligimida etkiliyo yanlizimda etrafimda bana yard edecek kimsede yokAllahim düssmanimin basina bile vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?