Görünmesin gözüne . Şakla yada komşulara dağıt yada kendini tut cnm . Zor ya .Hiç sorma cay doldur takip et derken zaten normaldede yenmiyor da misafirden sonrası icin korkuyorum kendimdeeen
Ayyy canım çok teşekkür ederim görmedim ama tamam hemen cezamı çekeceğimKahvaltin gayet iyi bence...pekmez olmayaydı iyiydi.Allahtan 1 tatlı kaşığı...olucak inşallah...her yememen gereken şey için cezalandır kendini...ahanda cezano yediğin 1 tatlı kaşığı için hemen gidip 100 tane ip atlıyorsun ve belini 100 kere sağa sola çeviriyorsun... takipteyim ona göre...
Huzurcum kolay gelsin dikkat et valla benim şu an burnuma fırından yeni çıkmış kek kokusu geliyor herhalde canım istiyor ama Allahtan ki yok olsa dayanamazdım sabr ve dirayet diliyorum sana canımKızlar meehabalar nasılsınız.. benşm aksama missfirim var bir yandan hazırlık yapıyorum bir tandan ev temizliği ve spor inş kacamak yapmam bu aksam yaa dua edin bana
Canı mercimekli köftedede bulgur yag vardır cok yeme yinede aksamlarıIyi akşamlar kızlar
Akşam 8 tane mercimekli köfte 2 bardak ayran bir miktar turşu
Kaçamak yok bugün kızlar temiz bir gün geçirdim şu ana kadar 10 bin adım attım 2 lt su ictim
Ayyy canım misafirdim itiraz edemedim doğal olarak en azında onunla yırttım öğle yemeği felan da yemedim ya ondan sıkıntı olmaz diye dusunuyorumCanı mercimekli köftedede bulgur yag vardır cok yeme yinede aksamları
Gece kızı ve kayisi çayını bilmiyorum da yeşilçayin içine bol limon katarak tüketebilirsin o zama çok zorlanilmiyor içerken yanlış veya doğru diyemeyeceğim ama kilo vermem zorlaşır diye düşünüyorum canimMrb arkadaşlar
Sizi sorum vardı . Ben kayısı cayı yeşil çay gece Kızı cayı bunların içine bal katıp içiyorum yoksa içemiyorum sizce doğru yapıyormuyum ?
Balın miktarına bağlı bence...kabuk tarçınla dene o da tatlandırır canim...Mrb arkadaşlar
Sizi sorum vardı . Ben kayısı cayı yeşil çay gece Kızı cayı bunların içine bal katıp içiyorum yoksa içemiyorum sizce doğru yapıyormuyum ?
Bence gayet iyi...Günaydın kızlar
Sabah 8.00 nar çiçeği çayı
1 çatal ucu bal çeyrek simit
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin 3 çatal menemen
3 çatal beyaz peynir
Ara 10. 00
Sut portakal ve elma
Şu ana kadar 1 lt su
Kuzum ya ben ip atlıyorum ama alt bacaklarım ağrıyor acaba yanlış mı yapıyorum da ağrıyor sonra esnetmeye çalışıyorum ki geçsinBence gayet iyi...
Benim 2 gün geçmedi ağrı..Kuzum ya ben ip atlıyorum ama alt bacaklarım ağrıyor acaba yanlış mı yapıyorum da ağrıyor sonra esnetmeye çalışıyorum ki geçsin
5 tane rulocuktan 1 halleyden ne olucakki deme sakın Melekcim...eğer bu tür yiyeceklere zaafın varsa verdigin kiloları ileride tekrar alırsınSabah
9;00
Cennet meyvesi hurma 1 tane
10;30
Kayısı cayı
14:00
Öğlen
Rulo gofret 5 tane
1 tane halley
Nar çiçeği cayı
100 ip
50 mekik
Sağ bacak sol bacak 50
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?