Geçmiş oldun cnm Allah tez zamanda şifa versin cnmpek iyi degilim dün doktara gittim kan degerlerime bakildi agir bir grip geciriyorum ve bayagi da kansizmisin tabi bu bagisikligimida etkiliyo yanlizimda etrafimda bana yard edecek kimsede yokAllahim düssmanimin basina bile vermesin
Bizim kilo hikayemiz seninle aynı bahar ama versek bile hayatımız boyunca bu bpgazı tutmamız gerek bu bir gercek canım baska türlü olmuyt bu işAyy 3 yıldır kilo vermeye çalışıyorum kilo verme isteğim dilimde hep vardı 72 kilo ile başladım bi baktım 76 bi baktım 82 olmuşum bi ara tekrar 73 e düştüm geri hepsini aldım istikrar yok yaa o yüzden aktif olalım diyorum
Bu hafta birinciliği kaparsın belki yap sporunu :) cumartesine az kaldı :) yetermi bu kadar :)KIZLAAAR SON 1 GÜN KALDI...DİKKAT EDİN LÜTFEN...
diyorum diyorum da canı spor yapmak istemeyen benim
Siz bana bakmayın
BENİ GAZA GETİRİCEK OLAN YOK MUUUUU
daha iyiyim canim, cok sagolTrollcim bugün nasılsin? Umarım düne göre daha iyisindir...
Ah bu boğaz var ya başımı belaya sokan o rahatsızlıklarım var üstelik anne olmak istiyorum engel oluyor yaşım gidiyor biri bana moral versin çöktüm şu an yaaBizim kilo hikayemiz seninle aynı bahar ama versek bile hayatımız boyunca bu bpgazı tutmamız gerek bu bir gercek canım baska türlü olmuyt bu iş
Çok iyi gidiyorsun canım yaa sen görürsün hedefini yakında insallahSabah:1 parça peynir
1 yumurta
1 lokma ekmek
7 zeytin
Öğle:
Sebzeli peynirli omlet(1tatlı kaşığı z.yağı ile)
3 kaşık kapuska
3 ceviz
Akşam:
Z.yagli bakla,
Yogurt ve salata düşünüyorum...
Dün sadece yatmadan önce 100 mekik çektim.Bugun önceki gün yaptığım 1 saatlik sporumu yapmayı düşünüyorum ama hiç canım istemiyor
Geçmiş olsun cnm . Baban toparlansın sende eve geçince devam diyete. Ben bile ne kadar dikkat etmeme ragmen tatilde hiç dikkat edemedim . Üzme kendini . Biraz azim biraz sabır cnm . Bırakma kendiniAh bu boğaz var ya başımı belaya sokan o rahatsızlıklarım var üstelik anne olmak istiyorum engel oluyor yaşım gidiyor biri bana moral versin çöktüm şu an yaa
Ayy kuzum benim inşallah güzel günler nasip etsin rabbim hepimizeGeçmiş olsun cnm . Baban toparlansın sende eve geçince devam diyete. Ben bile ne kadar dikkat etmeme ragmen tatilde hiç dikkat edemedim . Üzme kendini . Biraz azim biraz sabır cnm . Bırakma kendini
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.çok da kaçamak yapmamışsin.takma önemli olan şu anda babacığınKızlar ben geldim ama kötü haberlerle yani kacamaklarlar babam hastaneye yattı ve yemek düzeni diye bir şey kalmadı
Sabah 8 de 1 elma
Öğlen 2 puaca
Akşam az ekmekli tavuk dürüm
Teşekkür ederm tatlım inşallah hayallerimizden asla vazgeçmezsek her sey mümkün ...Çok iyi gidiyorsun canım yaa sen görürsün hedefini yakında insallah
İyı olmana çok sevindim canimselam arkadaslar bugün daha iyiyim ve sonunda dogru dürüst birseyler yemeye basladim
sabah 7de
yarim haslanmis yumurta
bir cilek, bir aktivia yogurt
öglen 12de
tavuklu salata
aksam 6da
mercimek corbasi
bir elma
spor icin hala enerjim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?