Çok az yeme canim vücut kıtlık moduna girmesin dikkat et olurmu14:00
Nagıt ikitane 2 kaşık acı sos
2:40 kayısı cayı içiçem
Akşamda yoğurt yerim
Spor
Su
Şimdi yoğurdumu yiyorum . İşallah bu günü böyle kapatacağım :) kıtlık bu gün girmesin işallah :)Çok az yeme canim vücut kıtlık moduna girmesin dikkat et olurmu
Kimse Yok birbirimizi biz motive edelim . Körler sagırlar birbirini ağıtlar :)Çok az yeme canim vücut kıtlık moduna girmesin dikkat et olurmu
Kimse Yok birbirimizi biz motive edelim . Körler sagırlar birbirini ağıtlar :)
Insan hayır diyemiyor arkadaşimiz kırılır diye...o saatte gitmemek lazım...neyse bugün telafi edersin inşallah..sabah kurabiye yerine protein alsaydin canım keşke...unutma bu hafta çok katı olucaktık..sporu ve özellikle 2 lt suyu unutma tatlımBende dün akşam saat 10:00 komşum 1 tabak şehriye salatası yedirdi . Yanında yarım Elmalı kurabiye yedim
CnmInsan hayır diyemiyor arkadaşimiz kırılır diye...o saatte gitmemek lazım...neyse bugün telafi edersin inşallah..sabah kurabiye yerine protein alsaydin canım keşke...unutma bu hafta çok katı olucaktık..sporu ve özellikle 2 lt suyu unutma tatlım
tmm cnm . Bu gün çok dikkat edilen inşallah . Ben başka gruba katılacağım ama yinede burayada uğrarım . Son 5 kiloda saldım gitti . Bu haftada verebilsem iyi olurdu cnm . Bu grupla deniyormuş bakalım nolcakInsan hayır diyemiyor arkadaşimiz kırılır diye...o saatte gitmemek lazım...neyse bugün telafi edersin inşallah..sabah kurabiye yerine protein alsaydin canım keşke...unutma bu hafta çok katı olucaktık..sporu ve özellikle 2 lt suyu unutma tatlım
Diyet kardesligiHangi gruba katılacaksın melekcim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/54948283/Hangi gruba katılacaksın melekcim
Linge bak cnm . Bekliyorum kabul etmelerini cnm . Özel mesaj attım
Baktım canım şartlar iyi ama özelden mi msj aak gerekiyormuş aralarına katılmak içinBaktın mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?