evvvet başlıyoruz

Haklısın canım valla Huzur da öbür grupta yazıyor...kız hiç uğramıyon ya küstüm

Akşampazı haşlama ve bulgurlu pırasa 3 kaşık 1 lokma ekmek 1 zeytinle

Bende dün akşam saat 10:00 komşum 1 tabak şehriye salatası yedirdi . Yanında yarım Elmalı kurabiye yedim

Sabah saat 10:00
1 tane Elmalı kurabiye
Yanındada 1 bardak süt

Bende dün akşam saat 10:00 komşum 1 tabak şehriye salatası yedirdi . Yanında yarım Elmalı kurabiye yedim
Insan hayır diyemiyor arkadaşimiz kırılır diye...o saatte gitmemek lazım...neyse bugün telafi edersin inşallah..sabah kurabiye yerine protein alsaydin canım keşke...unutma bu hafta çok katı olucaktık..sporu ve özellikle 2 lt suyu unutma tatlım

Sabah:7.00
1 yumurta
1 çatal peynir
Yarım dilim t.buğday ekm
5 zeytin
1 kurukayısı

Öğle:13.00
3 kücük parça ızgara tavuk göğsü
Yeşil salata (sirkeli)
1 bardak ayran
2 ceviz 2 kayısı

Akşam:19.00
yoğurt ve bulgurlu pırasa yemeği düşünüyorum.
Öğünlerimin arasına 6 saat koydum.ve akşam sadece sebze ve yoğurt yemeye karar verdim.
2 lt su kesin içiyorum.öğlenleri yeşil çay akşamları da yatmadan önce nar çiçeği çayı içiyorum.hadi bakalım bu hafta neler olucak

Cnm
tmm cnm . Bu gün çok dikkat edilen inşallah . Ben başka gruba katılacağım ama yinede burayada uğrarım . Son 5 kiloda saldım gitti . Bu haftada verebilsem iyi olurdu cnm . Bu grupla deniyormuş bakalım nolcak

Bamya yanında 3 kaşık bulgur pilavı acı sos domatesli 3 kasık:)

Linkin ilk sayfasına gir . Oku istersen ben beğendim

Bizim Grup toparlanana kadar ordan devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…