evvvet başlıyoruz

Ne güzel bir duygu o eteklerin pantolonların bollaşması...aslında ben de eski eteklerime giriyorum ama kasıyor...6 kilomu versem muhteşem olucam..
Bu arada egeliler için söylediklerin çok mutlu etti beni...evet herkese güler yüzlü olmak bizim mizacimiz ..ben İzmirde de öyle öğrendim. durakta dururken bile tanımadığımız amca teyze kimi görürsek hep selam verirdik...ama şimdi görev yaptığım yerde böyle sıcak davranıslarla karşılaşamıyorum.tanırsan selam verirsin tanımazsan vermezsin.tuhafıma gidiyor ama yapıcak birşey yok...herkesin farklılıkları var...sonuçta sevgi ve hoşgörü herkesi mutlu eder di mi arkadaşım...

Bu arada ben ot yemeklerimle mutlu bir kızdım.49/50 kilonun üstüne çıkmazdim.ne zaman Angaralı biriyle evlendim kabusum oldu yemekler adam doymuyor doymuyor...hergun hamur hergün agir yemekler kirmizı et..baklava bazlama derken beni mahfetti...şimdi eski düzene dönünce 72 den bu kiloya indim kendi de zayıflıyor yavaş yavaş...yeter artık dedim.eskisi gibi yapmiyorum kendide farketti sağlıksiz beslendiğini..sebzeden fakir karbonhidrat ağirlıklı beslenme sonucu hastalıklarin arttiğını anladi çok şükür

Canım sabah cok az olmus ama nasıl yapıcaksın aksama yuklenme sonra
Saat 3:00
Komşuda :)
Nescafe 1 fincan
1 tane çörek
Bu kadar
Akşamda 2 kaşık kuru fasulye etli
Birazdanda çay gece Kızı cayı ve kayısı cayı içicem bu gün böyle kapatacağım işallah :)

Melekcim ben de takıldım durdum..5 li rakamları ne zaman görücez yaaa.yaza girmeden inşallah görürüz.
Bu hafta kendimizi zorlayalım cnm birlikte görelim . Ben kendimi toparlıyorum cnm sizin sayenizde :)

Ay evet evdeki insanın sana uyması cok onemli Allahtan siz saglıklı olanı tecih etmişssniz sonucunda

Saat 3:00
Komşuda :)
Nescafe 1 fincan
1 tane çörek
Bu kadar
Akşamda 2 kaşık kuru fasulye etli
Birazdanda çay gece Kızı cayı ve kayısı cayı içicem bu gün böyle kapatacağım işallah :)
Hımm guzel ama su cörek olmayaydı iyiydi neyse yavaa yvaa toparlicaksın oluyor
Bu hafta kendimizi zorlayalım cnm birlikte görelim . Ben kendimi toparlıyorum cnm sizin sayenizde :)
efferin sana benim agıllı guzuuuummm

Akşam:1 kıymalı karnıyarık
Yeşil salata(sirkeli az z.yağlı)
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı

Günaydın kızlar
Sabah:
1 yumurta
2 ceviz
3 zeytin

Ögle:
3 kaşık kereviz
3-4 kaşık yoğurt
Yeşil salata (sirkeli)
Şimdiye kadar 100 squat 100bel çevirme yaptım.şimdi yeşil çayimı içiyorum..öğlen yemegim erken oldu.sabah çok az mı yedim ne

Bu arada neredesiniz kızlar yalnız kaldık . ..sehraa nerdebir çok arkadaş uğramaz oldu HUZURUM

Sabah
1 tane tavuklu nagıt

Su

Öğlen
Etli kuru fasulye yiycem
1 saat yürüyüş

Ama benim geçen hafta kilom 62 civarında çıkmiştı hatta çok şaşırmıştım umarım ödemdirkimse duymasın

PROTEIN AĞIRLIKLI BESLENME

Göğüs Tavuk, Hindi, Balık (100 gr =30 gr protein)

Az yağlı Sığır, Dana Eti (100 gr =36 gr protein)

Barbunya (100 gr =17 gr protein)

Yumurta (100 gr =13 gr protein)

Yoğurt (100 gr = 6 gr protein)

Kepek Ekmeği (100 gr = 11 gr protein)

Brokoli (100 gr = 4.2 gr protein)

Yulaf (100 gr = 11 gr protein)

Karides (100 gr = 17 gr protein)

Mercimek, Nohut (100 gr = 17 gr protein)

Kas kütlemizi arttırmak istiyorsak kilo başına 1,5 gr protein tüketmemiz gerekmektedir. Uğraşılan aktivite yoğunluğuna göre bu daha da artmalıdır. Çünkü kas lifleri proteini sever. Kas kütleniz arttıkça protein ihtiyacınız da artış gösterir.

Buna göre hangi ürünleri tüketmeliyiz? Tabi ki et ve sebze de bulunan proteinleri herkes bilmektedir.

Sebzeden proteinden zengin karbonhidrattan fakir diyetle ve sporla sabırla halladeriz inşallah

Bu paylaşım iyi oldu benim için cnm . :)

14:00
Nagıt ikitane 2 kaşık acı sos
2:40 kayısı cayı içiçem

Akşamda yoğurt yerim

Spor
Su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…