evvvet başlıyoruz

Regla döneminde oluyor cnm . Benimde adete yakın fazla çıkıyor . Adet olunca gidiyor . Bu hafta dikkat ederiz işallah devam diyete kaçamaksız diyet yapalım .
Valla sıkildım artık yaaa...ver al ver al bıktım.umarım dediğin gibidir Meleğim

Sabah:3ceviz
Kk peynir
1 yumurta
6zeytin
Domates salatalık
Öğle:
2 kücük kepçe tarhana
Lahana salatası

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli sehraadan haber yok mu hala..
Roka35 sen nasılsın menğlerşn cok guzel canım spor da yapıyorsan bence olacak canını hiç sıkma bende 6.lı rakamları ucundan gördüm bugun cok mutluyum :)
Kızların gerisi döndümü tatilden nasıl herkes huu ses verin

Cnm yetiş bize motive lazım ben saldım

Sabah
Tahin : kaşık
Kayısı cayı
Gece Kızı cayı

Öğlen
Kahve orta pestil ceviz
3 ıspanaklı börek çay

Akşam
2 ıspanaklı börek
Çay şekerli
Dövme çorbası 1 kase
Şimdide kayısı cayı gece Kızı cayı ikisini içicem
Bu gün misafir vardı . Fazla yememeye çalıştım tatlı türü almadım

Canım tatlı tğrünalmamıssın ne guzel ama börekler cok olmus böyle yogurtlu tarzı bi salata vs de yapsaydon seni keserdi eger misafir gelecekse ben önceden yiyorum yada banaalternatif olabilecek seylermyapıyorum sen de öyle yap hem salmak ne dsemek 4 kilo vermissin az mı o kadar diren didin geri mi alıcaksın sakkn yapma tamam arada olur kacamak ama abartma canımjn içi

Huzurum iyiki varsın bu yazıya ihtiyacım vardı . Yarın işallah dediğini yaparım . Daha dikkat ederim. .

Et et canım gayret ettin ac kaldın okdar sabah ye yiyecehini aksama stop de öğlen lahmacun yediysen aksam corba iç salata ye ekmeksiz
Tmm cnm . Misafir olunca kendimi frenliyemiyorum bazen diyette olduğumu kimseye söylemiyorum. Eşim bile bilmiyor diyette olduğumu . Öylede olunca arada oluyor. Son 5 kg verseydim rahatlardım . Bu dönem kaldım 60

Sabah
9;00
Süt

Öğlen
1:00
Dövme çorbası

Tmm cnm . Misafir olunca kendimi frenliyemiyorum bazen diyette olduğumu kimseye söylemiyorum. Eşim bile bilmiyor diyette olduğumu . Öylede olunca arada oluyor. Son 5 kg verseydim rahatlardım . Bu dönem kaldım 60
Melekcim ben de takıldım durdum..5 li rakamları ne zaman görücez yaaa.yaza girmeden inşallah görürüz.

Sabah:
1yumurta
Yarim dilim tam buğday elm
5 zeytin
Öğle:
Haşlanmiş karnabahar beyaz lahana ve yeşil mercimekli salata (sirkeli ve cok az z.yağlı)

Sabah:
1yumurta
Yarim dilim tam buğday elm
5 zeytin
Öğle:
Haşlanmiş karnabahar beyaz lahana ve yeşil mercimekli salata (sirkeli ve cok az z.yağlı)
Canım menün cok guEl bence olacak sabret o salatayı ben hayatta yiyemem ya nasıl yiyosub masallah

Canım menün cok guEl bence olacak sabret o salatayı ben hayatta yiyemem ya nasıl yiyosub masallah
Canım aslında güzel gerçekten..benim haşlanmış yeşil mercimegim hep difrizde var...çocuklara karnabaharı kızartıyorum...beyaz ve kırmızı lahanayı ince kıyıp ovuyorum sirke tuzla.. o da hazır buzdolabında...bazen tavuk eti ile yeşil mercimekle karıstırıyorum...bol limonlu sirkeli filan bence lezzetli oluyor...yaaa ben tüm bunlara alışkınım..pazı saplarinı bile ayrıca haşlayıp salata yaparız biz...Egeliler alışkındır

Neredeyse 8 kilo gitti di mi...nasıl da farkediliyordur..bir de spor yapıyorsun daha bile az duruyorsundur..tekrar tebrikler

egeliysen durum farklı tabi otla arkadas hertüelüsüne asina ne saglıklı bir mutfakta masallah ben sizin fıtratınıza doganıza da etki ettiğini düsşünürüm hep bu durumun egeli insanlar daima mutlu yumusak huylu ılımlı insanlar oluyor oyuzden belarken hep egeli biriyle evlenmek istemiştim : D

Neredeyse 8 kilo gitti di mi...nasıl da farkediliyordur..bir de spor yapıyorsun daha bile az duruyorsundur..tekrar tebrikler
Evet canım ya cok sukur gitti en dar eteklerim bile fırfır dönüyor belimde :) nerdeyse 8 kilo sizinle basladıgımın evvelinde 1 haftam daha var 45 gün gibi bir süre ama artık sıkılıyorum gibi canım cok tatlı pasta türü istiyor napıcam bilmşyorjm hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…