Bizim Grup umarım toplanır...ümidim yok ama insallah canım.Bizim Grup toparlanana kadar ordan devam edicem
İşallah cnm .Bizim Grup umarım toplanır...ümidim yok ama insallah canım.
Günaydın canım ben de Allstar grubuna yazıyordum sen gidince...ben destek olurum burda sana elimden geldiğimce...sen yine de gruplara bak yeni açılanlara...sonuçta burada grubumuz var di miCnm takımda yer yokmuş mesaj geldi . Başka takıma bak diyor
Cnm grubun kaptanının adını ver bende katılayım sizin grubaGünaydın canım ben de Allstar grubuna yazıyordum sen gidince...ben destek olurum burda sana elimden geldiğimce...sen yine de gruplara bak yeni açılanlara...sonuçta burada grubumuz var di mi
Cnm eğer sen gruptaysan cıkma . Olmadı ben bakarım Yen'i gruplara . Sen yine ne dersen öyle yaparız cnm . Senden haber bekliyorum .21 şubatta bitti alım bitanem...ne yapsak biz sıfırdan mı açsak grubu
Canım nasıl gidiyor diyet ...ben gruptayim sen ne yaptın...aklım sendeCnm eğer sen gruptaysan cıkma . Olmadı ben bakarım Yen'i gruplara . Sen yine ne dersen öyle yaparız cnm . Senden haber bekliyorum .
Tmm cnm . Bildirimleri yaparım cnm . Cook teşekkürler iyiki varsın cnmBen karatay diyetine devam ediyorum canım...sabah: 3 ceviz 1 yumurta (kayisı kivaminda)6 zeytin domates salatalik az peynir 2 kayısı
Öğlen : tarçınlı süt
1 barçak 5 i birarada çay içtim...daha spor yapamadım.sporun haricinde günde 300 ip atlıycam.her gün 50 artırıcam.1000 de kapatırım herhalde..sonsuza kadar gitmez
Çarsambalari tartılıcam sen de o gün tartilırsın olmazsa...ben hergün yaptıklarımı yazarım sen de yaz olur mu Meleğim pesetme sakın...olmazsa 2 miz devam ettiririz burayı arkadaşlar geri gelene kadar
Cnm yaptığın spor hoşuma gitti bende yapılan inşallahBen karatay diyetine devam ediyorum canım...sabah: 3 ceviz 1 yumurta (kayisı kivaminda)6 zeytin domates salatalik az peynir 2 kayısı
Öğlen : tarçınlı süt
1 barçak 5 i birarada çay içtim...daha spor yapamadım.sporun haricinde günde 300 ip atlıycam.her gün 50 artırıcam.1000 de kapatırım herhalde..sonsuza kadar gitmez
Çarsambalari tartılıcam sen de o gün tartilırsın olmazsa...ben hergün yaptıklarımı yazarım sen de yaz olur mu Meleğim pesetme sakın...olmazsa 2 miz devam ettiririz burayı arkadaşlar geri gelene kadar
Harikasın ama az değil miMrb
Sabah saat 10:00
Süt 1 bardak
Öğlen 12:30
Şekersiz çay
1 saat yürüyüş
Akşam
4:00 2 tane kadın budu köfte
Bir parça pestil ve 2 tane ceviz
Saat 5:00 yoğurt
Akşam spor
Su ve Kays'ı cayı
Bu günü böyle kapatacağım inşallah :)
Olsun cnm ucunda zayıflama var bu gün kendimi zayıf hissediyorum akşamda bildiğim bütün sporları yapıcagım.Harikasın ama az değil mi
Bu yolda aç kalmak mübah diyorsun haOlsun cnm ucunda zayıflama var bu gün kendimi zayıf hissediyorum akşamda bildiğim bütün sporları yapıcagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?