- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Bende yeni öğrendim bir diyetisyenin sayfasından sağolsun canım çok fazla tost istedi bende ekmek felan tüketmiyorum karatay diyeti yapmaya çalışıyorum o yüzden o şekilde bi tost yapıp yedim isterseniz tarifi verebilirim aslında daha iyi olurdu spor felan da yapardım yeşil çay felan da tüketmiyorum ama misafir olunca tüm her şey şaştı bakalım yarın güzel geçer umarımMenunuz nekadar ilginc karnıbahar tostu ilk kez duyuyorum meyve sebze agırlıklı olmuş anlaşılan biraz.. regl dönemi için iyi performans ama canınızı sıkmayon bence
Umarım 7 li rakamlarda çıkarsın o zaman zamanla daha iyi olur inşallah motive oluruz birlikte ve kurtuluruz şu agirliklardan bi rahatsızlığınız var mı yani kilo sebebi olarak soruyorumYarın sabah tartı alıp tartılırım inş yazarım buraya da ben de merak ediyorum vahşm durumumu
Umarım 7 li rakamlarda çıkarsın o zaman zamanla daha iyi olur inşallah motive oluruz birlikte ve kurtuluruz şu agirliklardan bi rahatsızlığınız var mı yani kilo sebebi olarak soruyorum
Allah bağışlasın sana evlatlarını canım kaç yaşındalar ikizler miİki kucuk sebebim varAllah bagıslarsa
seviyororum crosstraineri yorucu ama vucudun her yerini calistiriyoTebrik ederim sizii 45 dk crosstrainer harika bence
Biri 37 aylık biri 17. TeşekkürederimAllah bağışlasın sana evlatlarını canım kaç yaşındalar ikizler mi
tavuk ne kadar? o sahake nerde satılıyor nasıl bişey markası kalorisi ne sabahın gayet iyi .akşam kaçta yedin en sonbusabah ve öglen yemek icin birseyler hazirlamaya vaktim olmadi pratik ve hizli seylerle gecistirdim
sabah 2 kasik yulafla yogurt ve yarim eksi elma
öglen ögün yerine gecen shake lerden ictim ve yarim eksi elma
ara ögün olarak 4 ceviz
aksam közlenmis patlican ve tavuk
spor insallah cocuklar uyuduktan sonra
spor yaptın mıbusabah ve öglen yemek icin birseyler hazirlamaya vaktim olmadi pratik ve hizli seylerle gecistirdim
sabah 2 kasik yulafla yogurt ve yarim eksi elma
öglen ögün yerine gecen shake lerden ictim ve yarim eksi elma
ara ögün olarak 4 ceviz
aksam közlenmis patlican ve tavuk
spor insallah cocuklar uyuduktan sonra
içseydin keşkeOlsuuun moral bozmak yok hiç aynen devamm benimde suan canım okadar cok kahve cekiyor ki az sekerli içsemmiki ya
tövbe bismilah karnıbahar tostu ne ola kiKızlar merhaba herkese menü vereyim
Sabah karnabahar tostu yaptım biraz marul 2 zeytin
Öğlen dut kurusu kayısı çekirdeği ve 3 tane ceviz baya çay içtim şekersiz
Akşam bir kase çorba ve mantar kavurma
Neskafe şekersiz küçük çikolata özel günümde olduğumdan dayanamadım
Spor yapmadım sancim ve misafirim olduğu için .2 lt den fazla da su ictim kizlar
Allah bağışlasın canım aralarında fazla yokmuş zor oluyordur cabuk verirsin sen kilolariBiri 37 aylık biri 17. Teşekkürederim
Canim şöyleki karnabaharı haşlayıp çatalla ezdim yumurta koyup karıştırdım tost makinasına yağlı kağıt serip biraz döküp bisirdim uzerine sucuk peynir kasar pul biber koyup kızartıp karnabaharin kalan kısmını da uzerine koyup iyice kizarttim afiyetle yedim :) saatlerimi yazarım bundan sonra canım inşallahtövbe bismilah karnıbahar tostu ne ola kinasıl bişey anlatsana biraz öğünlerinin saatlerini de yaz olur mu mantar kavurma nasıldı yağlı mı etli mi ve nek adar yedin saat kaçta yedin
valla süper canım çekti ana öğün olarak bile tüketilebilir..mısır unu falan da girse yemede yanında yatCanim şöyleki karnabaharı haşlayıp çatalla ezdim yumurta koyup karıştırdım tost makinasına yağlı kağıt serip biraz döküp bisirdim uzerine sucuk peynir kasar pul biber koyup kızartıp karnabaharin kalan kısmını da uzerine koyup iyice kizarttim afiyetle yedim :) saatlerimi yazarım bundan sonra canım inşallah
Una ihtiyaç duymadım aslında azıcık süt eklenebilir tavada yapılacak olursa ama güzel di tadı tavsiye ederim hatta şu an ki kahvaltım da dünden kalan yarısını yiyorumvalla süper canım çekti ana öğün olarak bile tüketilebilir..mısır unu falan da girse yemede yanında yat
tavuk sanirim 150 gr kadardi , aksam yemegini herzaman engec 6:30da yemeye calisirim, shake in kalorisi sanirim 250 falandir türkiyede varmidir bilmiyorum markasini söyleyebilirmiyimki reklam falan olmaz dimitavuk ne kadar? o sahake nerde satılıyor nasıl bişey markası kalorisi ne sabahın gayet iyi .akşam kaçta yedin en son
yaptim 45 dkspor yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?