evvvet başlıyoruz

Yarın sabah tartı alıp tartılırım inş yazarım buraya da ben de merak ediyorum vahşm durumumu

Menunuz nekadar ilginc karnıbahar tostu ilk kez duyuyorum meyve sebze agırlıklı olmuş anlaşılan biraz.. regl dönemi için iyi performans ama canınızı sıkmayon bence
Bende yeni öğrendim bir diyetisyenin sayfasından sağolsun canım çok fazla tost istedi bende ekmek felan tüketmiyorum karatay diyeti yapmaya çalışıyorum o yüzden o şekilde bi tost yapıp yedim isterseniz tarifi verebilirim aslında daha iyi olurdu spor felan da yapardım yeşil çay felan da tüketmiyorum ama misafir olunca tüm her şey şaştı bakalım yarın güzel geçer umarım

Yarın sabah tartı alıp tartılırım inş yazarım buraya da ben de merak ediyorum vahşm durumumu
Umarım 7 li rakamlarda çıkarsın o zaman zamanla daha iyi olur inşallah motive oluruz birlikte ve kurtuluruz şu agirliklardan bi rahatsızlığınız var mı yani kilo sebebi olarak soruyorum

Umarım 7 li rakamlarda çıkarsın o zaman zamanla daha iyi olur inşallah motive oluruz birlikte ve kurtuluruz şu agirliklardan bi rahatsızlığınız var mı yani kilo sebebi olarak soruyorum

İki kucuk sebebim var Allah bagıslarsa

Günaydin herkese bugün 66.4 um. -200 fark düne göre, sanirim ödem gitti simdi yaglarda sira

Ben de bugun tartıldım kendimi epeydir hafilemiş hissediyordum ama bukadar olacagını dusunmemiştim 81-82 beklerken 77.6 cıktım benim icin cok iyi motivasyon oldu suan hedefim 70 Ki yetmiş benim icin suan harika birşey. Cok cok zatıflamış gözüküyorum o zaman

tavuk ne kadar? o sahake nerde satılıyor nasıl bişey markası kalorisi ne sabahın gayet iyi .akşam kaçta yedin en son

spor yaptın mı

tövbe bismilah karnıbahar tostu ne ola kinasıl bişey anlatsana biraz öğünlerinin saatlerini de yaz olur mu mantar kavurma nasıldı yağlı mı etli mi ve nek adar yedin saat kaçta yedin

kızlar genel bi motivasyon hakim topiikte hepinizi tebrik ediyorum canlarım..kurtulacağız bu fazlalıklarımızdan aynen devam güzellikkelrim

tövbe bismilah karnıbahar tostu ne ola kinasıl bişey anlatsana biraz öğünlerinin saatlerini de yaz olur mu mantar kavurma nasıldı yağlı mı etli mi ve nek adar yedin saat kaçta yedin
Canim şöyleki karnabaharı haşlayıp çatalla ezdim yumurta koyup karıştırdım tost makinasına yağlı kağıt serip biraz döküp bisirdim uzerine sucuk peynir kasar pul biber koyup kızartıp karnabaharin kalan kısmını da uzerine koyup iyice kizarttim afiyetle yedim :) saatlerimi yazarım bundan sonra canım inşallah

valla süper canım çekti ana öğün olarak bile tüketilebilir..mısır unu falan da girse yemede yanında yat

valla süper canım çekti ana öğün olarak bile tüketilebilir..mısır unu falan da girse yemede yanında yat
Una ihtiyaç duymadım aslında azıcık süt eklenebilir tavada yapılacak olursa ama güzel di tadı tavsiye ederim hatta şu an ki kahvaltım da dünden kalan yarısını yiyorum

tavuk ne kadar? o sahake nerde satılıyor nasıl bişey markası kalorisi ne sabahın gayet iyi .akşam kaçta yedin en son
tavuk sanirim 150 gr kadardi , aksam yemegini herzaman engec 6:30da yemeye calisirim, shake in kalorisi sanirim 250 falandir türkiyede varmidir bilmiyorum markasini söyleyebilirmiyimki reklam falan olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…