Buna gereken cevap engellemek olurduc*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim
Başınıza dert aramaktır o his.ona karşı sürekli bi his var
Bu yürüyen testesteron sizle aynı anda cinsiyeti kız olan uçan sineğe bile yazmıyorsa hiç bir şey bilmiyorum..bana yazmadan durabiliyor
Bu yaptığı karekter yoksunu beş para etmez biri anlamına geliyor.Ayrica sizinle sadece cinsellik yaşayıp bir daha yüzünüze bakmamayi planladığını da gösterir.ciddi ilişkisiyle evlilik yoluna girip dizi de cepte tutmak istiyor .Daha ne duymak istiyorsunuz adamı engellemek icinKendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum
Ben olsam aşır mesajlarım sevgilisine atar onu da bir güzel engellerdim ama sizin aldatmaya çanak tutmaya hevesiniz var belliKendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum
Onu durdurmayan göbeğinin altındaki şey.ne o bana yazmadan durabiliyor
Buna cevap olarak snapten çıkardım engellemedimBuna gereken cevap engellemek olurdu
Siz ne yaptınız, sus lütfen falan mı dediniz?
Başınıza dert aramaktır o his.
Bu yürüyen testesteron sizle aynı anda cinsiyeti kız olan uçan sineğe bile yazmıyorsa hiç bir şey bilmiyorum..
Ayrıca 1.5 yıllık ilişkisine sadık olmayan adamın sadece size yazacak kadar sadık olacağını düşünmediniz umarım..
ay cevabı kendin vermişsin.. süreli cinsel muhabbet açıyor diye...Kendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum
Tam tersi amacım onunla beraber olmak değil sadece aklımda oda zamanla bitecektir hemcinsim birinin böyle kandırılması da zoruma gidiyo açıkçası hatta mesajlarını o kıza atmayı dahi düşündüm ama yapmadımSiz ikiniz beraber olun
Yazık aradaki kadın daha iyilerine layık
Büyük bi çekim var, aşk var dememizi bekliyorsun herhalde, engel koyulamayan inanılmaz hislerKendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum
Ben olsam aşır mesajlarım sevgilisine atar onu da bir güzel engellerdim ama sizin aldatmaya çanak tutmaya hevesiniz var belli
Tam olarak dediğinizi yapmak istedim ama kızın böylesi bir sınav döneminde bunun gibi bir durumdan etkilenmesini istemiyorum ayrıca aldatmaya çanak tutacak biri olsam birliktelik yaşardımBen olsam aşır mesajlarım sevgilisine atar onu da bir güzel engellerdim ama sizin aldatmaya çanak tutmaya hevesiniz var belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?