- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.618
- 158
He he aynen öyle olduğu çok belliTam olarak dediğinizi yapmak istedim ama kızın böylesi bir sınav döneminde bunun gibi bir durumdan etkilenmesini istemiyorum ayrıca aldatmaya çanak tutacak biri olsam birliktelik yaşardım
Umarım kavuşursunuz, lütfen kavuşun.Kendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum
Umarım kavuşursunuz, lütfen kavuşun.
Çalışsa olur bence.Aralarında böyük bir aşk var
Amma adam kavuşmak istemiyor, vurup kaçmak istiyor
O yüzden kavuşmaları mahreşe kaldı
Tam tersi amacım onunla beraber olmak değil sadece aklımda oda zamanla bitecektir hemcinsim birinin böyle kandırılması da zoruma gidiyo açıkçası hatta mesajlarını o kıza atmayı dahi düşündüm ama yapmadım
Yap lütfen yol yakınken kurtulsun kızcaaz. Sen de kavuş böyük aşkına.Tam tersi amacım onunla beraber olmak değil sadece aklımda oda zamanla bitecektir hemcinsim birinin böyle kandırılması da zoruma gidiyo açıkçası hatta mesajlarını o kıza atmayı dahi düşündüm ama yapmadım
Sadece sana yazmıyordur emin ol bir yerlerini şahlandırıp kimi avıma düşürsem diye düşünüp eline telefonu alıp yazıyordur birilerine...Kendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum
Sadece sana yazmıyordur emin ol bir yerlerini şahlandırıp kimi avıma düşürsem diye düşünüp eline telefonu alıp yazıyordur birilerine...
1) 1.5 yillik iliskisi var ve sana da yaziyor, zira akli seyinde, skor pesinde. Ayrica yazdigi sadece sen degilsin emin ol, diger "herhangi baska bir disisin" o kadar.Kendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum
verin gitsin..adam süründürmeyin sonuç o1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?