ex nişanlım evleniyo

papatyalardiyar

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
13
Merhaba arkadaşlar nişan atmıştım ya yazmıştım burda az biraz sebeblerini . bugün eski nişanlımın evlilik sürecine girdiğini öğrendim canım çok yandı hayal kırıklığımı anlatamam size ben kendimi suçlu hissediyorum odama kapandım ben çok zorladım olsun istedim ama olmadı nasip mi sizce çok zor bunu kabullenmek var mı aranızda bu duyguyu yaşayan ben mi yanlış karar verdim kızla çok mutlularmış sorun ben miydim yani

Ay adam sevmemiş işte seni hemen gitmiş birini bulmuş Nişan yapmış. Sorun kimdi ne önemi var bu saatten sonra? Adam yalancının tekiydi ne kadar mutlu olacaklar sanki? Hep arabesk hep dramsiniz ya... Biraz çıkın gezin, kitap okuyun, spor yapın, hobi edinin, kendinize bir şey katın ama lütfen ya... Miymiymiy olmayın bir adama hayatınızı bağlıyorsunuz ne acaipsiniz

keşke yapabilsem çok sevmişim ben çok duygusalım ben kimseyi sevemem diye düşünüyorum.bir de yalancı olan o benim üstüme yürümüştü bi kerede ve mutlu olan o canımı sıkan da bu

Kendi hayatina odaklanarak cozebilirsin. Kac yasindasin bilmiyorum, calisiyo musun okuyo musun vs? Ama illa ki yapacak biseyler bulmalisin. Zamanla unutup gidicen. Neden ayrildiniz onu da bilmiyorum ama olacak olsa olurdu. Olmamasinda hayir vardir de gec. Erkek dolu ortalik

bana söylediği yalanı yakaladım ve benim üstüme yürümüştü ben stresten mi yaptı acaba diye düşünmeden yüzüğü attım yaptığı şeyler çok zoruma gitmişti ama şuan mutlu olması kendimi suçlu hissettirdi zoruma gitti birde hapse girmiş çıkmış benden saklamışlar

Nasip değilmiş işte geç olmadan kurtuldun say yoluna bak. Canın yanmadı kıskandın, birini bulunca o da geçer

bende nişan attım cok kötüyüm 1 aydan fazla ldu içim yanıyor suan bile nefes alamıyorum zor biliyorum.ne kadar oldu nişan atalı ?

Yuh. Bu adamla evlenip napacaktin ki? Evlenen kız da aklını peynir ekmekle yemiştir emin ol. Bundan koca olmaz

Bazen hakkımızda hayırlı olan bizi üzebilir. Hapse girip çıkmış biri ne kadar iyi biri olabilir ki? Kısa bir sürede aynı sürece giriyorsa zaten gönül bağınız yoktur onun için. Bir de her şeyi dramaya bağlamayın bence. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama verilmiş sadakam varmış demen lazımken böyle düşünüyor olman kendine saygısızlık

delirdin mi adam hapise girip cıkmıs sen hala canım yandı de. bi düşün senle mutlu olamama sebebi sen miydin? cevap hayırsa tamam bil ki o kimseyle mutlu olamaz kurtuldun. kıza yazık olmus
evet bende tesadüfen öğrendim benden gizlemişler sebebi her neyse 5 ay oldu atalı. Allah'a havale ediyorum yalanlarını beni kandırdılar ailecek

Hapse girip cikip, tartisma esnasinda ustunuze yuruyen adamdan kurtulduğunuz icin sadaka vermeniz lazim.

Diger kizla mutlu mudur, belki mutludur, belki kiz susup dayak yiyen bir kiz olduğu icin ilişkileri yuruyordur. Bilemezsiniz. Herkes herkesle mutlu olmaz. Eski nisanliniz dort dortluk de olsa beraber mutlu olmayabilirdiniz.

Sizin yapacağınız sey mutlu olacağınız birini bulmak. Neden ben degilim, neden o sorusu cevabi olmayan bir soru cunku. Bazen sadece oyle oluyor

keşke yapabilsem çok sevmişim ben çok duygusalım ben kimseyi sevemem diye düşünüyorum.bir de yalancı olan o benim üstüme yürümüştü bi kerede ve mutlu olan o canımı sıkan da bu
Tamam işte adam seni sevmemiş, kurtulmussun diye niye bakmiyosun? Bundan sonra körü körüne sevmezsin üstüne yürüyen adamı da dehlersin. Mutlu olsa ne olacak sen kendi hayatına bak bırakın bu dramları

evet bende tesadüfen öğrendim benden gizlemişler sebebi her neyse 5 ay oldu atalı. Allah'a havale ediyorum yalanlarını beni kandırdılar ailecek
o saçma sapan evlilik yaparken sen çıtır olarak yasıyrsun tadını cıkar muhtesem bir adam bulursun bırak oo da 5 ayda yenisini bulmus corap gibi nişanlı degisitiryo demek pehh takmaa 5 ay geçmis zaten işine git paranı kazan ve gezzzzzzzzzzz

Once kendi kendine mutlu olmalı bence insan yoksa kimseyle mutlu olamiyor. Ayrılınca böyle sudan çıkmış balığa dönüyorlar yıllarca

Sen nasilsin

`