• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ex nişanlım evleniyo

Tamam işte adam seni sevmemiş, kurtulmussun diye niye bakmiyosun? Bundan sonra körü körüne sevmezsin üstüne yürüyen adamı da dehlersin. Mutlu olsa ne olacak sen kendi hayatına bak bırakın bu dramları
Birde dışarda dolu bu tarz erkek .Şimdi işin daha kötüsü ben çok duygusalim diye yarın birgün gene böyle birine kapılirda nisan yaparmi .Birde ikinci kez nişan attı olmasın diye evlenirmi.Ben bundan korkar ve duygusal olmayı bırakmaya çalışırdım . Duygusallığın fazlasıda zarar ve istismara duygusal yönden manipüle edilmeye açık olnak çok kötü bir özellik.Bence bunun üzerinde düşünün gene siz bilirsiniz sizin hayatınız .

bana söylediği yalanı yakaladım ve benim üstüme yürümüştü ben stresten mi yaptı acaba diye düşünmeden yüzüğü attım yaptığı şeyler çok zoruma gitmişti ama şuan mutlu olması kendimi suçlu hissettirdi zoruma gitti birde hapse girmiş çıkmış benden saklamışlar

Kız allah kurtarmış deli misin? Adamın derdi sadece evlenmek muhtemelen, sen olmuşsun, Ayşe olmuş, Fatma olmuş fark etmez.

Üzülmen de son derece normal ve insani olan. Yarım kaldın, o başkasıyla yapıyor. Gerçekten insanı üzen ve yıpratan bir süreç. Ama içine kapanırsan sürekli onu stalklarsan çıkamazsın içine düştüğün şeyden. Kendine bir amaç bul, o ölmüş givi davran, ona dair hiçbir şeye bakma, yok gibi davran. Kendine bir odak bul, onunla ilgilen.

delirdin mi adam hapise girip cıkmıs sen hala canım yandı de. bi düşün senle mutlu olamama sebebi sen miydin? cevap hayırsa tamam bil ki o kimseyle mutlu olamaz kurtuldun. kıza yazık olmus
Akil verene bak hele tencere dibin Kara senin ki ben den Kara

Birde yazmis hala canim yaniyor diye Allah sizin gibi kizlara kadinlara akil nasip etsin

Seninki en son beni aldattin diyor du birde burdaki mesajlari okuyor du demi

Haa konu sahibi ayni sen oturun dertlesin ben aradan cekiliyorum

Adam nisanlanacak, çoktan kendine başka sayfa açmış. Sıra sizde. İlerde bu kişi için neden üzüldüm diye kendinize kizacaksiniz.
Hayatta insanın başına her şey geliyor, bazen istemediğimiz durumlara maruz kalıyoruz.Evlenip ayrilsaniz çok daha zor olurdu.

keşke yapabilsem çok sevmişim ben çok duygusalım ben kimseyi sevemem diye düşünüyorum.bir de yalancı olan o benim üstüme yürümüştü bi kerede ve mutlu olan o canımı sıkan da bu
Daha kimleri kimleri seversin, hepimiz geçtik bu yollardan, çık dışarı hayata karış. Matah bişey olsaydı nişanı atmazdın.

bana söylediği yalanı yakaladım ve benim üstüme yürümüştü ben stresten mi yaptı acaba diye düşünmeden yüzüğü attım yaptığı şeyler çok zoruma gitmişti ama şuan mutlu olması kendimi suçlu hissettirdi zoruma gitti birde hapse girmiş çıkmış benden saklamışlar
Oooo bir de hapse girmiş, sen yat kalk kurtuldum diye dua et. Nasıl tiplersiniz ya, bu tarz insanlar için bir de üzülüyorsunuz.

Şiddete meyilli,suç işlemiş ,sizi mutlu etmek yerine ezmeyi seçen biri defolup gitsin,oturup ağlayacaksınız madem bir genç kızın başı yandığı için ağlayın.Değer vermez adamlara bu kadar değer vermek yerine gidin iki yetim başı okşayın,muhtaca yardım edin,arabesk takılayım derken gerçekten başınızı yakacaksınız aman deyim.
Ben çok sıkıldım bu ülkenin kızlarının arabeskliğinden 🙂

keşke yapabilsem çok sevmişim ben çok duygusalım ben kimseyi sevemem diye düşünüyorum.bir de yalancı olan o benim üstüme yürümüştü bi kerede ve mutlu olan o canımı sıkan da bu
Nişanlıyken üstüne yürüyen evlenince 3 öğün döver, kurtulmuşsunuz iyi olmuş.

Yooo kısmet .Sonuçta nisanliyken anlaşamayan insanlar nikahtan sonra daha beter anlaşamıyor .Arada birde çocuk oluyor onada yazık oluyor.Nikahta asla keramet yok.Eger evlenen kişilerde uyum yoksa.Bence insan çok seviyorsa bile ilişki yürümüyorsa o ilişkiyi severek de olsa bitirmeyi beceriyor başarıyorsa o insan hem akıllı hemde hayatının güzel geçmesini hak eden bir insandır.Dogruyu bulacaktır.Bakin biz her insan için doğru değiliz her insanda bizim için doğru değil .Lütfen ajitasyona boşluk yüzünden arabesk gerçek dışı düşüncelere kapılmayın elbette sizin için doğru kişi olacak ve sizde mutlu olacaksınız
inşallah ben çok çabaladım olmadı nasip böyleymiş demek ki

Adam zaten anormal,hapse girmiş çıkmış,bulmuşlar başka bir masumu gözü açılmadan yakacaklar başını,konu sahibi şükür namazı kılsın bence
ben sadece hayallerime üzülüyorum her şeyim hazırdı ama bi anda bitti daha ben etkisinden çıkamamışken birisini bulması üzdü akrabalar bana acıyarak bakıyor yazık diyolar

Merhaba arkadaşlar nişan atmıştım ya yazmıştım burda az biraz sebeblerini . bugün eski nişanlımın evlilik sürecine girdiğini öğrendim canım çok yandı hayal kırıklığımı anlatamam size ben kendimi suçlu hissediyorum odama kapandım ben çok zorladım olsun istedim ama olmadı nasip mi sizce çok zor bunu kabullenmek var mı aranızda bu duyguyu yaşayan ben mi yanlış karar verdim kızla çok mutlularmış sorun ben miydim yani
siz kendinizi neden suçluyorsunuz
nişanlanan o, siz değil ? tamam siz vazgeçmiş olabilirsiniz ama çözülebilecek sorunlarsa mücadele etmeliydi
gerçekten seven insan zaten başka bir yol tercih etmez
amannnnn siz ne takıyorsunuz kafanıza sizi haketmeyen birisi için 1 dakika dahi üzülmeyinn no yani

Back
X