• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ex nişanlım evleniyo

Merhaba arkadaşlar nişan atmıştım ya yazmıştım burda az biraz sebeblerini . bugün eski nişanlımın evlilik sürecine girdiğini öğrendim canım çok yandı hayal kırıklığımı anlatamam size ben kendimi suçlu hissediyorum odama kapandım ben çok zorladım olsun istedim ama olmadı nasip mi sizce çok zor bunu kabullenmek var mı aranızda bu duyguyu yaşayan ben mi yanlış karar verdim kızla çok mutlularmış sorun ben miydim yani
bir insan bir insanla ayrılıp
sonra başkasıyla mutlu olabilir
bu ayrıldığı kişinin sorunlu olduğu anlamına değil
birbirlerine uygun olmadıkları anlamına gelir
demek ki birbirinize uygun değilmişsiniz
onun için en iyisini dile ve kendi hayatına devam et

ben sadece hayallerime üzülüyorum her şeyim hazırdı ama bi anda bitti daha ben etkisinden çıkamamışken birisini bulması üzdü akrabalar bana acıyarak bakıyor yazık diyolar
Hatanız şu :siz evlilik hayali kurmuşsunuz,iyi bir adamla evlilik hayali değil,sizin amacınız evlenmek nasıl kimle önemli değil önemli olan evlenmek, hayatınızın geri kalanı için karar alırken daha ayaklarınız sağlam basmalı ( doğru karar verip ayrılmanız artı puan)evlilik cüzdanı hayali cehenneme giriş kartı olmamalı..

bide anneside vardı yanımızda sen çocuğun üstüne gittin dedi sinirlendirdin dedi bende kendimi suçladım benden kaynaklı üstüme geldi diye
Siz her lafa inanır mısınız?Bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım adam mı diye ....

siz kendinizi neden suçluyorsunuz
nişanlanan o, siz değil ? tamam siz vazgeçmiş olabilirsiniz ama çözülebilecek sorunlarsa mücadele etmeliydi
gerçekten seven insan zaten başka bir yol tercih etmez
amannnnn siz ne takıyorsunuz kafanıza sizi haketmeyen birisi için 1 dakika dahi üzülmeyinn no yani
Keşke dediğiniz gibi yapabilsem ben çok çabaladım konuştum neden bu kadar değersizim onun için anlamadım hiç bu kız da çabaladı ben kızı üzdüm yalan söyledim demedi ya özür bile dilemezdi

Hatanız şu :siz evlilik hayali kurmuşsunuz,iyi bir adamla evlilik hayali değil,sizin amacınız evlenmek nasıl kimle önemli değil önemli olan evlenmek, hayatınızın geri kalanı için karar alırken daha ayaklarınız sağlam basmalı ( doğru karar verip ayrılmanız artı puan)evlilik cüzdanı hayali cehenneme giriş kartı olmamalı..
haklısınız valla

Keşke dediğiniz gibi yapabilsem ben çok çabaladım konuştum neden bu kadar değersizim onun için anlamadım hiç bu kız da çabaladı ben kızı üzdüm yalan söyledim demedi ya özür bile dilemezdi
yani onun için değersiz olmanız nedeni yine siz misinizz
bence cevapları çok yanlış yerde arıyorsunuz ve çok yanlış sorular soruyorsunuz
ay milyar tane erkek var o kim ya ?
sıyrılın bu kadar duygusallıktan
kitap okuyun, film izleyin, kulaklığınızı takın eğlenceli şarkılar eşliğinde yürüyüş yapın hayata bir daha asla gelemeyeceğinizi bu zamanın tekrar yaşanmayacağının farkına varınnnn
:KK200: :KK16:

yani onun için değersiz olmanız nedeni yine siz misinizz
bence cevapları çok yanlış yerde arıyorsunuz ve çok yanlış sorular soruyorsunuz
ay milyar tane erkek var o kim ya ?
sıyrılın bu kadar duygusallıktan
kitap okuyun, film izleyin, kulaklığınızı takın eğlenceli şarkılar eşliğinde yürüyüş yapın hayata bir daha asla gelemeyeceğinizi bu zamanın tekrar yaşanmayacağının farkına varınnnn
:KK200: :KK16:
ben sürekli kendimi suçluyorum salak gibi zaten ben suçlu olsam o atardı yüzüğü suratıma bakmazdı ama manipüle edildiğim için bu ruh hali içindeyim dediğiniz gibi yapıcam ama

ben sürekli kendimi suçluyorum salak gibi zaten ben suçlu olsam o atardı yüzüğü suratıma bakmazdı ama manipüle edildiğim için bu ruh hali içindeyim dediğiniz gibi yapıcam ama
valla hiç işiniz olmasın ilgilenmeyin onun hakkında konuşmayın bile
odağınızı başka bir şeye verin
her şey gönlünüzce olur umarım

bana söylediği yalanı yakaladım ve benim üstüme yürümüştü ben stresten mi yaptı acaba diye düşünmeden yüzüğü attım yaptığı şeyler çok zoruma gitmişti ama şuan mutlu olması kendimi suçlu hissettirdi zoruma gitti birde hapse girmiş çıkmış benden saklamışlar
evlenseydınız dayak yerdiniz, adam hapise girmiş çıkmış, yalan söylemiş ya adam daha ne yapsın Allahtan belanızı mı arıyorsunuz anlamıyorum neyin zorluğunu yaşıyorsunuz zil takıp oynacağınıza hay Allahım

ben sadece hayallerime üzülüyorum her şeyim hazırdı ama bi anda bitti daha ben etkisinden çıkamamışken birisini bulması üzdü akrabalar bana acıyarak bakıyor yazık diyolar
Herseyiniz hazırmış ortada iyi bir eş adayı yokmuş onu napicaz.Olay beyaz gelinlik ve ne olursa olsun yuva mi.3 öğün tartışma şiddet olsa bu seferde yuvamı kurtarmak için elimden geleni yaptım şarkısını mi soyleyecektiniz birde çocuk yapardınız ayrılmama sebebide tamam olurdu.Aynı akrabalar bu sefer kocadir döver sever derdi .Ne saçma sapan gerçekten bırakın o akrabaları size acımıyorlar dedikodu peşinde o akbabalar .Evet akbabalar siz üzülünce leş e konarlar onlar .İki akbaba çenesinden daha mı kiymetsizsiniz.Hayallerinize üzülmeyin bu herifle evlenseniz mutluluk hayalmîş görmüyormu aklınız

Herseyiniz hazırmış ortada iyi bir eş adayı yokmuş onu napicaz.Olay beyaz gelinlik ve ne olursa olsun yuva mi.3 öğün tartışma şiddet olsa bu seferde yuvamı kurtarmak için elimden geleni yaptım şarkısını mi soyleyecektiniz birde çocuk yapardınız ayrılmama sebebide tamam olurdu.Aynı akrabalar bu sefer kocadir döver sever derdi .Ne saçma sapan gerçekten bırakın o akrabaları size acımıyorlar dedikodu peşinde o akbabalar .Evet akbabalar siz üzülünce leş e konarlar onlar .İki akbaba çenesinden daha mı kiymetsizsiniz.Hayallerinize üzülmeyin bu herifle evlenseniz mutluluk hayalmîş görmüyormu aklınız
Biraz zamana ihtiyacım var sadece iyiyken çok iyi biriydi ama kavgaoldupunda stresli bi durum olduğunda dünyanın en kötü adamıydı

evlenseydınız dayak yerdiniz, adam hapise girmiş çıkmış, yalan söylemiş ya adam daha ne yapsın Allahtan belanızı mı arıyorsunuz anlamıyorum neyin zorluğunu yaşıyorsunuz zil takıp oynacağınıza hay Allahım
Evet bide benden daha yüzlüdür kendisi teşekkür ederim yorumun için

Sana sarılmak istedim şuan beni en iyi sen anlarsın sebeb her ne olursa oldun hayallerin yarım kaldı hevesimizin içine ettiler ama Allah büyük ikimiz içinde güzel kader belirlemiştir şuan imtihan bu birbirimize dua edelim ♥️
İnşallah bu yorum kalbimi ıısıttı :KK200:

Biraz zamana ihtiyacım var sadece iyiyken çok iyi biriydi ama kavgaoldupunda stresli bi durum olduğunda dünyanın en kötü adamıydı
Sevgili konu sahibi bende iyiyken çok iyiyim keyfim yerindeyse dediklerim oluyorsa fakat sen beni en iyi damarıma basipta tanırsın.İnsan dediğin hep iyi olamaz yada keyifli.Yarin birşeye kızar hıncını senden cikarir hep çıkarır içinde gram sevgi kalmayana kadar seni hirpalar.Önemli olan o stresi o kriz anını yönetmeyi becerebilmek bunu öğrenmek.Yoksa hepimiz iyiyken iyiyiz .Bu çok iyi biriydi geçersiz yani .

Back
X