- Konu Sahibi meloconcon
-
yok canım ya görüşme falan yapmadım . Bizim bu şehirde pek fazla lazer, exoderm falan filan gibi şeyler yok . Sadece il dışına gidip tedavi olmak mümkün. co2 lazer yaptırmıştım onun için istanbula gittim bulunduğum ilden . yani araştırıyorum netten veya telefon edip görüşme yapıyorum.
Hangi şehir??? Exoderm içinde istanbula gelmen gerekecek zaten. Co2 farksiyonel lazer için daha önce yaptırdığın yerden memnun kalmadın mı?
İstanbul kadiköyde tuğrul kihtire co2 karbondioksit lazer yaptırdım memnun kalmadım:? daha iyi bir doktor arayışı içindeydim. Avrupa şafak hastanesinde bir doktor bulmuştum zaten ama lazer için buldum exoderm araştırdım ama pek yaptıran yoktu güvenemedim.
Biz aile boyu yaptırdık :) istanbula yolun düşerse bence bi Ziya Şaylan ın muayenehanesine git görüş fikir almış olursun. Muayene ücretsiz zaten karar verirsin orada. Co2 içinde annem ve kardeşimden tecrübeliyim önerebileceğim doktor var :)
burdan yazışması zor oluyor seni face falan varmı ? önereceğin doktor kim_? ben bir araştırayım ona göre
Face kullanmıyorum ben ama oyun oynamak için açtığım bi fake hesabım var :) selahattin can ordan konuşabiliriz eklersen
fake mi _? .......
burdaki hesabın fake değildir umarım....?
:)))) kendi hesabımı dondurdum ama candy crash malum bi hesap lazım:)))
neyse seni face den nasıl bulucam ? selahattin can yazsam bir sürü adam çıkacak karşıma sen hangisisin? :)
Hesabımı açtım şimdi :) selen bozbay fotoda beyaz bere var kafamda
Selam,
geçmiş olsun. son gelişmeleri alabilir miyiz :)))
Herkese selamlar,
Yüzümdeki maske çıkalı 6 gün oldu bu arada prp ye başladık. Kızarıklığıöda hafiflemeye başladı ve sonuç mükemmel :))))) bikaç ufak iz kaldı onlarda nazarlığı olsun diyorum ama doktorum onlarında tedavilerle geçeceğini söylüyor. Bugünde kardeşimi çıkardık hastaneden :) aile boyu kurtuluyoruz inşallah izlerden lekelerden çukurlardan :))))
Herkese selamlar,
Yüzümdeki maske çıkalı 6 gün oldu bu arada prp ye başladık. Kızarıklığıöda hafiflemeye başladı ve sonuç mükemmel :))))) bikaç ufak iz kaldı onlarda nazarlığı olsun diyorum ama doktorum onlarında tedavilerle geçeceğini söylüyor. Bugünde kardeşimi çıkardık hastaneden :) aile boyu kurtuluyoruz inşallah izlerden lekelerden çukurlardan :))))
tekrar geçmiş olsun. sanırım çok başarılı sonuçlar elde ettiniz darısı başımıza. ben birşey öğrenmek istiyorum. izler çukurlar çok derin miydi? Facebook profilinizi paylaşmışsınız orda gördüğüm kadarıyla yüzünüz gayet güzel görünüyor sanki birşey yok gibi:) Derin izlerde bukadar başarılı sonuç verir mi acaba
haydi bakalım inşallah hepsi geçsin gitsin .... Artık kurtulalım bu çukurlardan ve izlerden .... gelişmeleri yazarsın artık iyileştikçe :)
İnşallah :) ben gelişmeleri paylaşmaya devam ederim :) tedavi süreci hala devam ediyor çünkü. En doğru sonuçlar 1-2 ay içerisnde görünecek. Şimdilik sonuç beni yeterince tatmin etti :) darısı başınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?