- Konu Sahibi meloconcon
-
MErhaba cnm, oncelikle gecmıs olsun . yuzunun son durumu nedır bılgı verırsen cok memnun olurumMrb arkadaslar uzun zamandır bende akne çukurlarıyla uğraşıodum. Çarşamba günü Dr.Ziya Şaylan a exoderm yaptırdım ilk gün uyutularak asit sürüldü uyandıktan snra 1 saat çok acılı geçti ertesi sabah tekrar uyutularak ameliyata alındım bu sefer elmas tozlarıyla zımpara yapıldı o gece yine hastanede kaldım çok güçlü ağrı kesiciler verdiler ve inanılmaz acılı bir gece yaşadım. Bir sonraki gün şişlikler arttı şu an evdeyim ve yüzümdr maske var. 1 hafta bu maskeyle yaşamak zorundayım ve hiç kolay değil inşallah sonucu güzel olur ve bu acılara değer..
Merhaba exoderm den sonra nasıl sonuç aldın ıstedıgın gbı oldumu bende yaptırmayı udsunuorum fakat korkuyorum aşıt masıt bende cok bı ız yok cunkı yardımcı olursan cok memnun olurumMerhaba,
Geçen hafta exoderm yaptırdım sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlarım :)
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bu işlemlerin maliyeti nedir ve rica etsem öncesi sonrası tam yüzünüzü göstermeden bir foto paylaşırmısınız teşekkürlertekrar geçmiş olsun. sanırım çok başarılı sonuçlar elde ettiniz darısı başımıza. ben birşey öğrenmek istiyorum. izler çukurlar çok derin miydi? Facebook profilinizi paylaşmışsınız orda gördüğüm kadarıyla yüzünüz gayet güzel görünüyor sanki birşey yok gibi:) Derin izlerde bukadar başarılı sonuç verir mi acaba
Canim mrb bende istanbulda değilim ama bu exodermi arastiriyorum. Biraz anlatirmisin rica etsem. Çok merak ediyorum çok da korkuyorum acikcasi. Yanik gibi olup sonra yarami oluyor ? Bide ben ziya saylana ulaşmaya calistim ama internetteki numarayi açan olmadi. Sen nerden ulastin acaba. Şimdiden tesekkrlrr:)meloconcon mrb sanırım bende senden bi kaç gün önce ziya beye exoderm yaptırdımmmm kendisinin de dediği gibi % 70 lik iyleşme gözlemledimm...ben istanbulda diilim bu nedenle ancak prp yi önümüzdeki ay yaptırcamm..sen exodermden hemen sonra yaptırmışşınnn prp işe yaradı mı exodermden sonra bi gelişme yaşandın mıı?
Canım bende çok arastirdim ziya beyin asistanı/sekreteri canan hanimi çok sık aradim sağolsun çok yardımci oldu.illaki canın yanacakCanim mrb bende istanbulda değilim ama bu exodermi arastiriyorum. Biraz anlatirmisin rica etsem. Çok merak ediyorum çok da korkuyorum acikcasi. Yanik gibi olup sonra yarami oluyor ? Bide ben ziya saylana ulaşmaya calistim ama internetteki numarayi açan olmadi. Sen nerden ulastin acaba. Şimdiden tesekkrlrr:)
Canim mrb bende istanbulda değilim ama bu exodermi arastiriyorum. Biraz anlatirmisin rica etsem. Çok merak ediyorum çok da korkuyorum acikcasi. Yanik gibi olup sonra yarami oluyor ? Bide ben ziya saylana ulaşmaya calistim ama internetteki numarayi açan olmadi. Sen nerden ulastin acaba. Şimdiden tesekkrlrr:)
ama sonuçları için değer bana denilen %60 %70 lik bi düzelmeydi öyle de olduuu aslında.şimid prp için gidicem ondan da % 90 lık bi düzelme umuyorumm...ilk gün hastaneye gidiyosun ki gerçekten özenli iiyi bi hastane anestezi altında yüzünü asitle yakıyolar ve sargılar oluyo canın yanıyo yanmalar hissediyosun ama güçlü agrı keçicilerle halloluyor ikinci gün elmas tozlarıyla zımparalanıyor ve yeşil bir maske suruluyooo şişkinlikler oluyooo falan ama ben o süreçte asla aynaya bakmadım wc ye bile ayna var diye ışığı açmadan gidiyodumm...biraz güçlü ve cesaretli git...sonuçta cefa olmadan sefa olmuyoo...sonra taburcu oluyosunnn...maske sekiz gun yüzünde kalıyoo....o dönem için maskenın dökülmemesi için sarı toz veriyolar hergun maskenı tazeliyosun bi nevi açılan yerler içinde vazelin veriyolar suruyosun ki cildin zarar görmesin...üç döt gün şişliğin devam ediyoooo....ki ben o maskeyle yolculuk yaptım akşamları çıktımm gezdimmm...yemek yerken falan maskem bozulmasın diye sadece pipetle çorba içtimm...zaten kilo vermek istiyodummm ıkı üç kilo da verdim o arada nerdeyse...sekizinci gün tekrar ist ziya beyon ofisine gittim maskeme cook ııı bakmışım kalıp gibi çıktı yüzümden ...çookk kırmızıydımm bi aydan fazla o kırmızıkıl devam etti ama dışarı çıkarken organık fondöten kullandımm işe gittimm...zaten sana ordan çıkarken bi takım kremler veriliyo sureklı cınko maskesı yapman soylenıyoo o kırmızılıklarıı gecırıyoo....bu süreçte cıldını güneşten korumalısın...gun gectıkce ııyıye gıdıyooo ben yaptıralı bı sene oldu daha yenı yenı kendıne gelıyo sankı oyleeee...ama psıkolojık olarak zorlu bı süreç o yüzden yanında daıma bırını bulundur...eşim benleydi o olmasa cok zor olurdu....denemelisin bence canıımmmm umarıımm ıyı olurrr senın ıcınde...tel numarası;02122667546 hatta şırnaktan bi öğretmen gelmişti dersen benim için beni tenıyabılırler .....
Cook tesekkur ederim gerçekten çok yardimci oldun:)Sonunu düşunen kahraman olamazevet canım çok yandi uzun süre kirmizi gezdim uzun bi sürec ama iyiki yaptırdimm.gözünde buyutme tatlım büyüttükce korkarsinnnn ..... kabuklu bi kırmızılik diiil üstteki deri kalkınca alttaki yeni deri gözüküyor böyle solaryumda çok kalip yanmissim gibi kirmizi oluyorsun bu kırmizilik uzun süre oluyor ama max üç ay kırmizi gezcen belki ama bi ömür daha az izli olcan seni tanımiyorumm bilemem psikolojini tabii ama ben memnunum suan bebek gibi bi cildm yok ama eskiden iiii yaptirmak yaptırmamk sana kalmış...canım ayrıca ben hep o numardan ulaştm daha on gün önce aradim belki yeni yıl tatili yapıyolardir kapalilardir.
Ne mutlu o zaman bana aynı sürecii bende atlattıgm için anliyorum seni ve bu siteye sadece Exodermle alakali olarak fikir alışverisii yapabilmek icin üye oldumm ....yaptırirsan sonuclarini paylaşmani bekliyorummm
Acaba cildini korumadin mi bende önce kimyasal peeling yaptircaktm ama pek faydali diil die duydum arastirdm yaptırmadim ki benim bence cildim yoğun izleerlee doluuyduu ise yaramaz gibii geldi öyleTabi paylasirim önce istanbula gidip bi konuscam. Korktugum nokta su aslında. Önceden küçük küçük az bi delik vardi yüzümde hic sorun yapmiyodum sonra sivilce cikmaya başladı tekrar bende bi anda kendimi kimyasal peeling yaptirirken buldum. Çok pişman oldum ya var olan delikler büyüdü . sonra kasidigim yer bile delik olmaya basladi cizgi seklinde falan. O yüzden basladim arastirmaya
korumadim cildimi. Ben sivilce cikinca falan hemen elim gidio oraya. Çok pişman oldumda yaptirdigima iste son pismanlik fayda etmiyo:)Acaba cildini korumadin mi bende önce kimyasal peeling yaptircaktm ama pek faydali diil die duydum arastirdm yaptırmadim ki benim bence cildim yoğun izleerlee doluuyduu ise yaramaz gibii geldi öyle
Exoderm yaptirirsan bu kez koru madem ....korumadim cildimi. Ben sivilce cikinca falan hemen elim gidio oraya. Çok pişman oldumda yaptirdigima iste son pismanlik fayda etmiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?