extra extra relax olalım ve bebişlerimize kavuşalım...

mybaby85

hadi yumoşlarım...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
88
0
86
39
İstanbul
slm kızlar burada tüp bebeğe yeni başlamış veya başlamak üzere olan herkes hem üzüntülerimizi hem sevinçlerimizi paylaşalım tabi bilgilerimizide. hadi hep beraber....olumunekankayizsmile

canım hayırlı olsun topiğin umarım bizlere şans ve sevinç getirir

ay cnm sonunda ya benim özel msj hakkım daha başlamadığı için deminden beri seni arıyorum.

ay cnm sonunda ya benim özel msj hakkım daha başlamadığı için deminden beri seni arıyorum.

saol cnm bugün seni çok merak ettim hatta eşimede dedim.

naptın bugün doktora gittinmi?

ohh şükür kavuşturana desene olumunekankayizsmile
gittim cnm dr sol yumurtalığımda kistlerimin olduğunu adetime ve bebeğe kistlerim engel oluyormuş bilmiyodum kist sahibi olduğumu :bbo: ama napalım:)
ayrıca yumurtlamamışım daha salı gene çağırdı o gün yumurtlamış olursam inş :Saruboceq: aşılama günüm belli olur heralde artık
sen naptın cnm nasısın a.s.

bende ne yapıyım dün hormon testlerimi yaptırmıştım. bugün sonuçlarını aldım hepsi gayet güzel çıkmış süper dedi çok sevindim. şimdi hastalığımın geçmesini bekliyoruz bakalım.

hadi bakalım çok sevindim canım ben senden umutluyum bak demedi deme kime desem hamile kalıyo az kaldı sende çok yakın zamanda hamile kalıcaksın opuyorumnanaktan içime doğuyor

tüp düşünüyordum ama doktor 2 ay zaman verdi bi deneyin dedi. eğer olmazsa haziran gibi başlıcaz.

belkide bu arada olabilir cnm kim bilir. yalnız tüp bebekte iki embriyo olayı kalkmış çok üzüldüm. tek embriyo transfer ediyorlarmış

tüp düşünüyordum ama doktor 2 ay zaman verdi bi deneyin dedi. eğer olmazsa haziran gibi başlıcaz.

aaa evet söylemiştin pardon canım kafa kalmadıki son bir haftadır bende :1rolleyes:
hayırlısı canım bakarsın hiç gerek bile kalmaz

belkide bu arada olabilir cnm kim bilir. yalnız tüp bebekte iki embriyo olayı kalkmış çok üzüldüm. tek embriyo transfer ediyorlarmış

ben daha aşılama hakkında yeni bilgiler ediniyorum tüpü gene hiç anlamadım ayrıntısını falan daha olsun tek embriyo diyolarsa bişey biliyolardır acıbademdemi yaptırıcan

evet cnm bayağı uygun geldi diğer yerlere göre uyduruk yerler bile 6 milyar diyor. o parayı verdikten sonra acıbadem olsun dedik.

ben daha aşılama hakkında yeni bilgiler ediniyorum tüpü gene hiç anlamadım ayrıntısını falan daha olsun tek embriyo diyolarsa bişey biliyolardır acıbademdemi yaptırıcan
aman anne çocuk sağlığı içinmiş belki ben ikiz istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…