extra extra relax olalım ve bebişlerimize kavuşalım...

evet cnm ikiz şansın olmuyo. acıbadem 3700 tüp bebek ilaçlarda kişiye göre değişiyormuş 750-1000-1250tl olabilirmiş giğer yerler 2500 tl ilaç parası çıkarıyordu.

evet cnm ikiz şansın olmuyo. acıbadem 3700 tüp bebek ilaçlarda kişiye göre değişiyormuş 750-1000-1250tl olabilirmiş giğer yerler 2500 tl ilaç parası çıkarıyordu.

hımm anladım canım hadi hayırlısı ama zaman harcama yaptır bence hemen .

cnm işte haziranı bekliyoruz doktor öyle dedi. ikimiz içinde hakkımızda hayırlısı.öpüyorum iyi geceler...olumunekankayizsmile

my baby 85 evet canim ya pazaertesi tahlil gunum sonucu sali alirikm herhalde bu salak yerde hersey karisik turkiyede olsan ozel hastaneye gidersin mesela parani verir tahlilini alirsin bu salak yerde tahlilini veriyorsun aksam druna faxliyorlar onada yarin ulasiyorsun zaten cok iyi dilde bilmiyorum iiste el mahkum bir yer cani ceheneme avrupanin tovbe yarabbim ya her sey oyle havasi kasvetli yiyecekleri supheli cig kiymayi ekmege surup yiyolar hemde baska hayvanlarinkileri gelde entegre ol ayh prdon ya konudan cok saptim icim doluymus herhalde ozur dilerim canim turkiyemin tasina topragina kurban olayim

iklim canim banada yorum yap bende hamilemiyim acaba haaaaa kiz gercekten ben cok inanirim boyle altinci hislere pozitif dusuncelere falan

kendini kasma rahat olmaya çalış zulal inş hamilesindir. herkeste vücut aynı tepkiyi verecek diye birşey yok hem geçenlerde öğrendiğime göre dondurulmuşlarla daha iyi oluyormuş. merak etme relax ol.:ecrin_bebek:

günaydın kızlar inşallah bu topik bize uğur getirir perşembe günü yumurtalar toplanıyo benim ne olur dua edin 3. denemem benim bu ama aşırı sitres yapıyorum hep olmucak gibi geliyor rabbim dualarımızı kabul etsin kavuşalım bebişlerimize

inş sinem hiç umutsuzluğa kapılma her zaman diyorum en büyük düşman stres olacağı varsada olmuyo ama dualarımız seninle inş olur sende bebişini kucağına alırsın.

inş sinem hiç umutsuzluğa kapılma her zaman diyorum en büyük düşman stres olacağı varsada olmuyo ama dualarımız seninle inş olur sende bebişini kucağına alırsın.

inş canım ama bu yasa herşeyi altüst etti hayırlısı olsun artık yapcak bişey yok bana 2 tane transfer etcekmiş doktorum 3. olduğu için inş kavuşurum meleğime

seninki iyiymiş bana sadece 1 tane dedi.çünkü ilk. aslında biz ikiz istiyorduk ama hayırlısı birinede razıyız şuan.

cnm birde baştan beri neler yaptılar anlatsana sizde sorun neydi belli bir neden varmıydı?

pko var canım bende yumurta takipleri aşılama derken tüp bebeğe kadar geldik ilk ikisi düştü canım bebişlerim tahliller sonucunda kanda pıhtılaşma çıktı şimdi 3. denicez işte ve ayrıca kan sulandırı iğne kullanıcam ama rağzıyım herşeye yeterki tutunsun bebişim bana sizin sorun ney?

benim bir tane oldu aslında ama tüp tıkalıymış bilmiyorduk bu yüzden dış gebelik oldu. ve ameliyatla sağ tüpümü aldılar. sonra hsg çekindim ve sol tüpümde tıkalıymış. o yüzden korkudan bir daha dış gebelik olursa diye hiç denemedik tüp bebek için gittiğimiz doktor 2 ay zaman verdi deneyelim diye olmazsa tüp bebek olacak. bendede pko var dedi doktor ama ben hamile kaldım. anlamadım birşey hele tüp bebekte avantajmış pko fazla yumurtlamaya neden olduğundan.

evet çok fazla yumurta oluşuyor benim dün kontrolüm vardı ve 20den fazla var ama doktorum istemiyo bu kadar çok pazartesi e2 testi yapıcaz eğer yüksek çıkarsa yarıda kescez tedaviyi inşallah yüksek çıkmaz gecen seferde aynı şey oldu çünkü bakalım pazartesi herşey belli olcak canım ben çıkıyorum görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…