zulalcat canım seni tam bilmiyorum ne sorununun var neler yapıyosun ama dilerim tez zamanda kavuşursun canım :ecrin_bebek:iklim canim banada yorum yap bende hamilemiyim acaba haaaaa kiz gercekten ben cok inanirim boyle altinci hislere pozitif dusuncelere falan
Günaydın canım opuyorumnanaktangünaydın kızlar kimse varmı?opuyorumnanaktan
günaydın kızlar inşallah bu topik bize uğur getirir perşembe günü yumurtalar toplanıyo benim ne olur dua edin 3. denemem benim bu ama aşırı sitres yapıyorum hep olmucak gibi geliyor rabbim dualarımızı kabul etsin kavuşalım bebişlerimize
merhaba kızlar benim tedavi iptal edildi çok fazla yumurta oluştu 2 ay sonra tekrar denicez morelim çok bozuk
haklısın canım ne diyelim kısmet allah hayırlı evlat versin geç olsun hayırlı olsun ne yapalım :sinifsinif:iklim vallaha dünden beri aklımdasın ne olacak diye bayağı merak etmiştim rabbim hakkımızda hayırlısını versin üzülme sakın olur mu?
sanada merhaba topiğim git gide kalabalıklaşıyor. sen ne yapıyorsun kukuleta?hobulduk herkese merhaba arkadaşlar...biraz önce okudum topiği yumurtası çok olan ve diğer az olan arkadaşa üzüdüm ama hiç canınızı sıkmayın bunda da vardır bir hayır...rabbim bi dahakine hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?