extra extra relax olalım ve bebişlerimize kavuşalım...

iklim canim banada yorum yap bende hamilemiyim acaba haaaaa kiz gercekten ben cok inanirim boyle altinci hislere pozitif dusuncelere falan
zulalcat canım seni tam bilmiyorum ne sorununun var neler yapıyosun ama dilerim tez zamanda kavuşursun canım :ecrin_bebek:
günaydın kızlar kimse varmı?opuyorumnanaktan
Günaydın canım opuyorumnanaktan
ben geldim ama kimse yok kaydirigubbakcemile3

günaydın umarım şansın yaver gider allah yardımcın olsun a.s.

merhaba kızlar benim tedavi iptal edildi çok fazla yumurta oluştu 2 ay sonra tekrar denicez morelim çok bozuk

meraba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 15. günüm hala yumurtam yok klomen fayda etmedi demekki..cuma tekrardan bakılıcak bakalım

merhaba kızlar benim tedavi iptal edildi çok fazla yumurta oluştu 2 ay sonra tekrar denicez morelim çok bozuk

meraba demek sendede fazla oluşuyor bendede hiç oluşmadı ikimizinde sonraki aya kaldı sanırım olsun umudumuzu yitirmeyelim vereliniortak

kızlar ikiniz adınada çok üzüldüm ama umudunuzu kaybetmeyin inş bizde herkes gibi kucağımıza bebişlerimizi alacağız.:ecrin_bebek:

sinemcim biliyorum çok zor ama moralini bozma lütfen demekki daha zamanı gelmemiş niye iki ay bekliceksiniz onu anlamadım. bir dahaki ay olmuyormu?

iklim vallaha dünden beri aklımdasın ne olacak diye bayağı merak etmiştim rabbim hakkımızda hayırlısını versin üzülme sakın olur mu?

iklim vallaha dünden beri aklımdasın ne olacak diye bayağı merak etmiştim rabbim hakkımızda hayırlısını versin üzülme sakın olur mu?
haklısın canım ne diyelim kısmet allah hayırlı evlat versin geç olsun hayırlı olsun ne yapalım :sinifsinif:

hobulduk herkese merhaba arkadaşlar...biraz önce okudum topiği yumurtası çok olan ve diğer az olan arkadaşa üzüdüm ama hiç canınızı sıkmayın bunda da vardır bir hayır...rabbim bi dahakine hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah...

biz de bu ay ilk defa tüp bebeğe başladık 11 martta lucrine başladım şimdi gonal f de yapıyorum...dün benim de kontrolüm vardı 2. kontrolüm bu...sağda ve solda 2şer tane ortalama 10 mm boyutlarında 4 tane yumurta gelişmeye başlamış 2 gün sonra tekrar çağırdı...ben de çok heyecanlıyım çok umutluyum hep rüyalar görüyorum...rabbim hepimize de çok aratmadan hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

sanada merhaba topiğim git gide kalabalıklaşıyor. sen ne yapıyorsun kukuleta?

hımmm ne kadar güzell
bizde komple sülalecek trakyalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…