kim koruyup kollamış?her şeyde kadını suçlu görmeyin diyenler olmuş ki onun da sebebi şu, bu forumda hep sadece kadınlar suçlanır, sadece forumda da değil dışarıda da bu böyle, kocalarına pek bir şey demezler.halbuki adamların çoğu evli olduklarını saklıyorlar burada bahsi geçen ikinci kadınlardan.adamın evli olduğunu bilenler de vardır mutlaka ama kandırılanların sayısı da çok.Evet bu acıdan haklisiniz adam adam olsa yerinde oturur o niyetli ise ayni kafa da kadın bulurlar genel de koruyan kollayan çok burada o kadınları birazda bundan dolayı yazmıştım önce ki mesajimi
kim koruyup kollamış?her şeyde kadını suçlu görmeyin diyenler olmuş ki onun da sebebi şu, bu forumda hep sadece kadınlar suçlanır, sadece forumda da değil dışarıda da bu böyle, kocalarına pek bir şey demezler.halbuki adamların çoğu evli olduklarını saklıyorlar burada bahsi geçen ikinci kadınlardan.adamın evli olduğunu bilenler de vardır mutlaka ama kandırılanların sayısı da çok.
ben o tarz konular açıldığını biliyorum zaten ama bu başlıkta yazılanlara bakarak konuştum çünkü bu başlık altında yazılan bir yorumu alıntılayıp yazmıştınız o yazdığınız şeyi, forumda açılan başka konularla ilgili konuştuğunuz belli olmuyordu.Forumu takip et açılan benzer konulara görürsün kimler olduğunu. Hata eşini aldatan kadına sahip çıkanlar da oldu aldatmayı normal görüp bende aldattım diyenler de oldu.
Kandırıldığını anladığı an terk eden çok ama aman bana ne diyen daha çoktur emin ol çocuk değil kimse bile isteye yapanlar var.
ben o tarz konular açıldığını biliyorum zaten ama bu başlıkta yazılanlara bakarak konuştum çünkü bu başlık altında yazılan bir yorumu alıntılayıp yazmıştınız o yazdığınız şeyi, forumda açılan başka konularla ilgili konuştuğunuz belli olmuyordu.
o kadınların yaptıkları elbet doğru değil kendilerini bağlayan bir şey. çok eskiden ciddi olarak konuştuğum erkek arkadaşım beni aldatmıştı. inanın o kıza tek bir kötü söz etmedim . asıl pislik bana söz verip beni aldatan şahıs. asıl yüzüme gülüp başkasıyla beni aldatan , beni salak yerine koyan benle sözde gönül bağı (!) olan kişi erkek arkadaşımdı . bunu asıl bana yapan o kişiye hakaret etmeyip gidip ey sevgilisi olan erkeklerle konuşan kızlar diye konu açsam komik olur. erkeklerin bu pisliklerini beslememek lazım. inanın o kız umurumda bile değil. benim konuştuğum kişi karaktersizmiş bana bunu gösterdi . toplumda bir konu konuşulurken alttan alttan erkeklerin daha Zeki oldukları işlenir belki dikkat etmişsinizdir . hatta kadın aklı diye kadınlar küçümsenir . ama gelin görün ki aldatma olunca o erkek saf ortağı olan kadın aklıyla onu kandırmış oluyor . yani tüm nimetler erkeğin önüne seriliyor toplumda . öyle bir şey yok. herkes yaptığı pisliğin sorumluluğunu almak zorunda.Forumu takip et açılan benzer konulara görürsün kimler olduğunu. Hata eşini aldatan kadına sahip çıkanlar da oldu aldatmayı normal görüp bende aldattım diyenler de oldu.
Kandırıldığını anladığı an terk eden çok ama aman bana ne diyen daha çoktur emin ol çocuk değil kimse bile isteye yapanlar var.
Erkekler mi akilli :) onlar irk olarak akilli değil kadın akli daha sağlam çalışır aldatan kadın milyarda bir yakalanır erkek direk :)o kadınların yaptıkları elbet doğru değil kendilerini bağlayan bir şey. çok eskiden ciddi olarak konuştuğum erkek arkadaşım beni aldatmıştı. inanın o kıza tek bir kötü söz etmedim . asıl pislik bana söz verip beni aldatan şahıs. asıl yüzüme gülüp başkasıyla beni aldatan , beni salak yerine koyan benle sözde gönül bağı (!) olan kişi erkek arkadaşımdı . bunu asıl bana yapan o kişiye hakaret etmeyip gidip ey sevgilisi olan erkeklerle konuşan kızlar diye konu açsam komik olur. erkeklerin bu pisliklerini beslememek lazım. inanın o kız umurumda bile değil. benim konuştuğum kişi karaktersizmiş bana bunu gösterdi . toplumda bir konu konuşulurken alttan alttan erkeklerin daha Zeki oldukları işlenir belki dikkat etmişsinizdir . hatta kadın aklı diye kadınlar küçümsenir . ama gelin görün ki aldatma olunca o erkek saf ortağı olan kadın aklıyla onu kandırmış oluyor . yani tüm nimetler erkeğin önüne seriliyor toplumda . öyle bir şey yok. herkes yaptığı pisliğin sorumluluğunu almak zorunda.
aldatırken gayet akıllılar ama . en azından onun sorumluluğunu salağa yatarak atlatacak kadar kurnaz ve ikiyüzlüler gördüğüm bu :)Erkekler mi akilli :) onlar irk olarak akilli değil kadın akli daha sağlam çalışır aldatan kadın milyarda bir yakalanır erkek direk :)
aldatırken gayet akıllılar ama . en azından onun sorumluluğunu salağa yatarak atlatacak kadar kurnaz ve ikiyüzlüler gördüğüm bu :)
Hemcinslerimin bu tür düşüncelerinden utanıyorum. Hep erkeği aklama çabaları. İkisi de çok suçlu demek bu kadar mı zor?
İyi de bazı adamlar da kadın bir şey yapmasa bile kadına bulaşıp yok aşığım sana karımı sevmiyorum zorla evlendik boşanıcaz filan diyor yani.İlla kadınlara da suç bulmayın bence.Adam gibi adamlar da ayartmaya çalışan kadınlara prim vermezler he ne dersiniz?
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Net.Asil suclu eştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?