Ben nefret ettim artık bu tiplerden. Eve dönüp eşlerinin yüzüne nasıl baktıklarını anlamıyorum. İnsan bu sadakatsiz, ciğeri beş para etmezler yüzünden evlilikten soğuyor
Ya tamam doğru diyorsunda yinede ben yuz 50 suc buluyorum iki tarafadaAlakası yok ahlaksız olmak suç değil. Özgür bir ülkede yaşıyoruz, ahlaksız olmak da serbest sonuçta, suç değil. Kaldı ki kimsenin başkasının evliliğini düşünme, saygı duyma yükümlülüğü yok. Kendi evliliğine saygı duymayan adamın evliliğine el kadını neden saygı duysun? 3. kişilerin evlilik birliğine karşı bir yükümlülüğü yok, sorumlu olanlar evli olan 2 kişi, birbirlerine karşı.
Çok haklısın Cherrycanım. Bu jelibon neler gördü neler... o yüzden iğreniyorum ve halen daha kadını suçlayanları anlamıyorum. Benim kocam şöyle iyi böyle mükemmel diyenler keşke kocalarının ne kadar aşağılık biçimde başkalarını taciz boyutunda rahatsız edip, nasıl asıldıklarını bi görebilseler. Şerefsiz her yerde şerefsizdirBu evli şerefsizlerden o kadar çok var ki artık ben de tiksindim. Yüzük çıkarıp kandıranlarda yine bir naiflik var, yüzüğünden utanmadan hatun kovalayanlara inanamıyorum.
Çoğu maddiyat için para pul için kancayı takıyor. Maddi durumu iyi olmayan evli erkeğin metresi de olmuyor.
Erkek de biraz biti kanlanınca içinde ne varsa çıkıyor ortaya.
Tabii suçun büyüğü erkekte. Aldatacak olduktan sonra ayşe gider fatma gelir.
Kadınlar yüz vermediği için karısını aldatmıyorsa o sadakatten sayılmaz. Fırsatını bulunca yapacak çünkü.
Bir jelibon atasözü der ki; Ben bekar erkekten korkmam evli erkekten korktuğum kadar...
Etrafta o kadar iğrençlikler gördüm ki artık tiksiniyorum. Tamam 2. kadın da eğer evli olduğunu biliyorsa (ki benim için evli olması tek kriter değil isterse bekar olsun sevgilisi varsa da aynı şey geçerli) suçlu ama asıl erkeklerin bu yılışıklığı ne olacak?
Karşılarındaki ne kadar tavrını ortaya koysada ağzından salyalar akarak yılışmaya devam edenler var yani öncelikle biinci derecede suçlu her zaman eştir sonra diğerini suçlayabilirsin istersen....
Not: Bu yazdığım sadece evli erkekler için de değil, evli kadınları da görüyorum ve yeminle hayattan soğutuyolar artık midesizlikle...
Bugüne kadar hiç başıma gelmedi ama bu gelmeyecek anlamına gelmez elbette...fakat gelirse de eyvallahım olmaz, 2. kadına kadar öncelikle bana karşı kim sorumlu ona bakarım zaten diğeri de bile bile kabul ettiyse mayasında zaten ikinci olmayı yedirmek var ama yine de ikinci derecede suçludur asıl bana sorumlu olan birinci derece suçludur.Kesinlikle katılıyorum.
Mesela bazen burada da görüyorum 2. kadına linç girişiminde bulunanları. Direkt 2. kadını suçlayıp, sen aradan çekilirsen o adam zaten yuvasına dönecek diyenler oluyor. Ama maalesef ki durum bu kadar basit değil. Tam tersi, 2. kadın çekildiği zaman adam daha da bela gibi yapışıyor. Çünkü hırs yapıyorlar, diğeri zaten evde ona ait. Ama o çekip giden 2. kadına sahip olamayınca, onu ulaşılmaz görüp daha da çok yapışıyorlar.
Kısacası her şey erkekte bitiyor. Bu tür illegal ilişkilerde kadının çekip gitmesi bir şeyi değiştirmiyor, erkek vazgeçmedikçe o ilişki bitmiyor. Sonuç olarak her şey erkekte bitiyor; adam aldatmaya meyilliyse her türlü aldatır.
Katılıyorum kesinlikle. Nişanlı olduğunu tanıştıktan üç, sevgili olduktan bir yıl sonra öğrendiğim bir adam beni bırakmamak için elinden geleni yaptı. Ben hissetmiştim bir şeyler olduğunu ama beni ablası ve arkadaşları ile tanıştırmış olmasına güvenerek ihtimal vermemiştim böylesi bir şeye. Kadınları ahlaksız diye yafyalayıp erkeği masum görmek ne kadar kolay geliyor herkese. He kız nişan atmak yerine beni arayıp taciz ateşleri açmayı tercih etmişti o ayrı. Tabi ben yine ortamın ahlaksızı oluyorum değil mi? Adamla görüşmeyelim dedim olmadı ayrıl dedim olmadı tamam ne halin varsa gör dedim yine olmadı. Niye? Kız peşini bırakmaz adam beni bırakmaz sevgilimin ailesi kızı bırakmaz. Hey yavrum.Kesinlikle katılıyorum.
Mesela bazen burada da görüyorum 2. kadına linç girişiminde bulunanları. Direkt 2. kadını suçlayıp, sen aradan çekilirsen o adam zaten yuvasına dönecek diyenler oluyor. Ama maalesef ki durum bu kadar basit değil. Tam tersi, 2. kadın çekildiği zaman adam daha da bela gibi yapışıyor. Çünkü hırs yapıyorlar, diğeri zaten evde ona ait. Ama o çekip giden 2. kadına sahip olamayınca, onu ulaşılmaz görüp daha da çok yapışıyorlar.
Kısacası her şey erkekte bitiyor. Bu tür illegal ilişkilerde kadının çekip gitmesi bir şeyi değiştirmiyor, erkek vazgeçmedikçe o ilişki bitmiyor. Sonuç olarak her şey erkekte bitiyor; adam aldatmaya meyilliyse her türlü aldatır.
Iyi yapmissin canim. Tekme tokat dalma kismi da guzel olmusBenim eski nişanlımda beni aldatmıştı. Aldattığı kız hatta kızın annesi beni biliyodu. Bu kızlar genelde birlikte oldukları kişinin eşini, nişanlısını, sevgilisini mutluluklarını bozan kişi olarak görürler. Çünkü biz olmasak saf aşklarını en güzel şekilde yaşıycaklar ama arada engel olarak biz çıkıyoruz ki bu hanım kızımız beni diskalifiye edip kendi nişanlımla mutlu olmak için bana yatakta çekilmiş videolarını göndermişti öpüşmeler falanlar filanlar
Bende önce gittim eski nişanlımın evini bastım hiç yapıycağım bişey ama düğünüme 4 ay vardı bi rezillik çıkarttım tabiri caizse nişanlıma tekme tokat daldım sonrada kızın bana yolladığı oscarlık videoyu kızın abisine yolladım
Sonrada kendi yoluma baktım
Bi ayrıldılar bi barıştılar her ayrılılkta araya onlarca kişi girdi sürekli birbirlerini boynuzladılar falan yani birlikteler ama çok çarpık ilişkilerIyi yapmissin canim. Tekme tokat dalma kismi da guzel olmus
Peki o kizla eski nisanlin daha sonra nasil bi yol cizdiler? Bi de bu kiz senin de mi arkadasindi?? Nasil boyle bi videoyu sana atabilmis?
Tencere kapak bulmuslar ozaman birbirlerini. Arada birbirlerinin boynuzlarini parlatarak mutlu mesut yasasinlar.Bi ayrıldılar bi barıştılar her ayrılılkta araya onlarca kişi girdi sürekli birbirlerini boynuzladılar falan yani birlikteler ama çok çarpık ilişkiler
Tabiki arkadaşım falan değildi eski nişanlımın telefonundan numaramı alıp whatsaptan videoyu yolluyo. Videoyu yollamadan önce biz eski nişanlım annesi falan yazlık almaya gitmiştik başka bi şehre heralde kıskançlıkla öyle bişey yaptı ki biz istanbula döndük hemen ertesi gün o video geldi bana
Sen onun gözünde hamile bi kadın değilsin ki canım sen mutluluğna engel olan bi insansın ona göre, bunlar senin mutluluğnu mutsuzluğnu düşünmez direk kendi hayatına bakarlar empati duyguları ve vicdanları sıfırdır. Bence ne sadece kocaya nede sadece ikinci kadına kızmak gerek. İkisine birden yapılması gereken ne varsa yapıcaksın sonuçta aynı b.ku birlikte yediler dimiBen de aynı şeyleri yaşamış biri olarak siZi o kadar iyi anlıyorum ki...aldatan kocalar hakkında söylediğiniz herşey çok doğru sonuna kadar haklısınız biz zaten hesabı onlara soruyoruz ama bu içimizi soğutmuyo benim de yıllarca cevabını merak ettiğim şey bu oldu,evime giren karnı burnumda hamile halimi gören kadın hangi vicdanla kocam olacak adamla beraber oldu ,beni bilmese kandırıldı derdim ama bile bile nasıl yaparsın ki bunu hamile bi kadına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?