Eyllull'ün Diyet Günlüğü

yaklaşık 2 saat önce 4 kaşık kısır yedim.

akşam;

1 kepçe tutmaç çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
1 tabak dolusu salata

az önce de çikolatalı dondurma yedim.

daha yeni
2 dilim ekmek
s.peyniri
2 ince dilim salam yedim

slm canim nasilsin napiyorsun ? nasil geciyor ? ben bu ara cok yiyorum kendimi tutamiyorum ama tartildim hep ayni duruyorum( nerdeyse ) ama kendimi daha sis hissediyorum acaba regl dönemim yaklasiyor ondan mi ki ?

slm canim nasilsin napiyorsun ? nasil geciyor ? ben bu ara cok yiyorum kendimi tutamiyorum ama tartildim hep ayni duruyorum( nerdeyse ) ama kendimi daha sis hissediyorum acaba regl dönemim yaklasiyor ondan mi ki ?

selamm canım iyiyim sen nasılsın? iyi geçiyor diyelim iyi olsun.
bende tartıldım sen söyleyince aklıma geldi unutmuşum buraya yazmayı bendeki durumda aynı değişiklik yok henüz o kadar da tatilde az yemiştim oysaki :26:
senin regl dönemin yaklaşıyordur ondan canım hatta geç mi kaldın sanki daha erken oluyordun sen :44:

aslinda sen cok iyi dikkat ediyorsun canim. belkide cok fazla kilon yoktu ondan vücud vermiyor artik. ben evlendikten sonra 10 kilo aldigim icin daha cok vermem lazim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki önceden cok fazla yerdim bi sorun olmazdi simdi dogru düzgün yemiyorum ama yinede veremiyorum.
yok canim büyük ihtimal hafta sonuna olacagim. Olsam da kurtulsam

olur mu benimde vermem lazım bayağı şöyle 55 olsam yeter daha 6 kilo vermem lazım benim
takma kafana canım verirsin ben dikkat edip de zayıflamayana rastlamadım hiç ben bir anda veriyorum kilolarımı belki sende öylesindir belkide çok taktığın için veremiyorsundur sıkma canını akışına bırak bak nasıl fark edeceksin:26:

Son düzenleme:
kahvaltı;

3 kaşık menemen
3 zeytin
4 çeri domatesi
1 salatalık
3 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam;

1 kepçe çorba
4 kaşık fırında bezelye yemeği
3 kaşık pilav
4 kaşık salata

birazdan da çikolatalı tatlı yiyeceğim ufak dilim.

bi zamanlar bende 55 idim simdi 10 kilo vermem lazim ama bi tatili yapip geleyim seneye kadar hedefim 55 e kadar düsmek. bu ara dikkat edemiyorum ve cok düzensiz calisiyorum ondan

kahvalti
1 kase kellogs

öglen
1 simit

aksam
1 kase corba
4 kasik sebze yemegi

en kısa zamanda işin düzene girer inşallah canım takma kafana tamam mı

kahvaltı;

3 közlenmiş biber
1 küçük krep
3 zeytin
bir kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek
2 bardak çay

kahvalti
2 dilim ekmek
s.peyniri
salatalik
domates
2 ince dilim kasar

aksam
1 kepce corba
1 dilim ekmek

ara da cikolata yedim

kahvaltı;

3 közlenmiş biber
1 küçük dilim tost
3 zeytin
4 çeri domatesi
1 salatalık
2 bardak çay

kahvalti
2 dilim ekmek
sürme peyniri
2 ince dilim kasar
1 haslanmis yumurta
salatalik, domates

arada
2 nektarin

öglen
1 simit

aksam
7-8 lahana sarmasi
kücük dilim pasta ( babamin d.günüydü )

Babanın doğum günü kutlu olsun canım Allah uzun ömürler versin :)

öğlen 2 parça bitter çikolata yedim.

akşam;

4 kaşık taze fasulye
4 kaşık pilav
1 bardak ayran

kahvaltı ;

1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak çay

erkenden acıktım bugün nedense :97: bende erken yedim akşam yemeğimi :)

akşam;

1 kepçe çorba
4 tane küçük mücver
4 kaşık da yoğurt
1 tabak dolusu salata

sabah 73.5 geldim boyum 1.78, 76dan 71e inmiştim ama tekrar ilaçlara başlayınca kilo aldım ne yazık ki.. ve sporu bıraktım o da büyük bir etken sanırım

sabah kahvaltıda (saat 13): iki dilim parmağım kadar incelikte beyaz ekmek, 4 siyah zeytin, üç dilim hellim, bir üçgen camembert, bir dilim izmir tulumu, bir dilim keçi peyniri (çok severim de peynir) ve kekikli limonlu balzamikli zeytinyağı ve 3 minik domates

öğlen (saat 16): bir elma bir şeftali 10-15 üzüm blendera attım meyve suyu püresi arası sıvı bir karışım oldu onu içtim

akşam (saat 18): üç köfte bir dolu tabak yeşil salata (zeytinyağı, limon, tuz)

yarım saat spor yaptım gündüz, saat 10 gibi tekrar bisiklete bineceğim yarım saat

ve şimdiye kadar bir buçuk litre su içtim
akşam acıkınca dün pasta yapmıştık annemle kedi dili çikolata sosu krema ondan yiyeceğim bakalım yarın sabah kaç olacağım

önceki gün kahvaltıda dört dilim ekmek, tereyağı, marmelat yemiştim, öğlen frappacino, akşam da dört dilim pizza, gece acıkınca bir şeftali. dün sabah 74tüm işte bu sabah da 73.5; spora başladığım için yediklerimden korkmuyorum

!!!! ve de her akşam bir bardak kiraz sapı suyu !!!!
kahvaltıda da mutlaka bir bardak süt içerim

lauus aramiza hosgeldin :)

kahvalti
2 dilim ekmek
s.peyniri
biber

öglen
1 simit

aksam
1 tabak salata
arada 1 parca cikolata ve seker yedim

lauus aramiza hosgeldin :)

kahvalti
2 dilim ekmek
s.peyniri
biber

öglen
1 simit

aksam
1 tabak salata
arada 1 parca cikolata ve seker yedim

hoşbulduk :) afiyet olsun! ben de pastamı yedim sporumu yaptım suyumu içiyorum bakalım sabaha kaç çıkacağım...

larus aramıza hoşgeldin menün süper
bende diyorum ben larusu nereden tanıyorum isim tanıdık geldi de hatırlayamadım bir an konularına bakınca hatırladım iki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…