Eyllull'ün Diyet Günlüğü

eylülcüm canim benim sIkma canini kesin regl döneminde tarti öyle göstermistir yoksa kesin vermissindir. Aynisi haftaya bende de öyle olacak bende yavas yavas sismeye basliyorum.Ben daha tartilamadim cünkü tartim bozulmus birazdan ise gidecegim orda tartilacagim aksam yazarim sonucu.

Eylülcüm test sonucunu merak ediyorum :)

Gülden canım hamileyim sanırım, idrar testi yaptım pozitif çıktı...Öğleden sonra hemen doktora gidcem kesin sonucu akşam söylerim siz..
Çok mutluyum inşallah hamileyimdir, hatta şimdi hala mutluktan ağlıyorum.

canim benim hadi simdiden gözün aydin inan cok sevindim. Bak herseyin bir hayiri vardir :) Insallah doktordan da güzel bir haberle gelirsin :)

İnşallah canım benim inşallah dua et benim için...Tam ümidimi kaybedip herşeyi bir kenara bırakıp hamile olduğumu öğrenmek çok güzel bi duygu..

Canım bu arada sende tartıldığında tartıdan 1 kilo düş çünkü kıyafetlerin olcak üstünde ve sabah kahvaltısını da yapmışsındır tartıda fazla çıkabilirsin..

bugün is yerinde aklim hep sende olacak canim. insallah aksam geldigimde güzel haberlerini burda okurum :) Eger hamile degilsende üzülme olur mu eylülcüm Allahim büyüktür demek simdi senin icin daha zamani degilmis.

Kahvaltimi yeni yaptim.Aslinda bugün canim bisey istemiyor ama zorladim kendimi biraz

1 1/2 dilim kepekli ekmek sürme peynirli
5 zeytin
cok az kasar yedim

bugün ne yesem diye düsünüyorum simdi :)

Güldendimmmm bugün doktora gittik, kan tahlili yaptırdık ve sonuuuççç pozitifff 4 hafta 4 günlük hamileymişimm

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Bende artık diyet yapmam ama yinede yediklerime dikkat etmeliyim artık kilo falan umurumda değil Ama sizi yalnız bırakmıycam yine burdayım...

ayyy süüpeerrr bugün aldigim en güzel haber nan canim coooooook sevindim

Allahim anali babali büyütmek nasip etsin. Tabi ki canim simdi cok dikkat etmen lazim ayy ne diyecegimi bilmiyorum kendim hamile kalmis kadar sevindim

bende bugün tartildim 600 - 800 gr arasi zayiflamisim . Tartida sorun vardi ondan tam tartilamadim ama sonucta vermisim

bugün gec kalktim ondan öglen bisey yemedim

sabah zar zor bir dilim az kasarli kepekli ekmek yedim sadece

ara da : 4-5 badem, findik karisimi yedim

esracim nerelerdesin rejimi biraktin mi yoksa ?

ayyyyyyyyyy inanmıyorum ben girmeyeli neler de olmuş buralardaaa:) tebrik ederim eylül Allah bozmasın mutluluğunu kucağına almayı nasip etsin inş. çok sevindim bebek geliyo bebekkkk

ayy sevinçten ne yediğimi yazmayı unuttum
dün yazamamıştım zaten.

kahvaltı;
2 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık menemen
1 salatalık
yine bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
5 zeytin
1 bardak çay

birazdan da nesfit yiyicem

akşamı da sonra yazarım artık:))

eylül evet devam etme sen biz manevi teyzeleri olaraktan aç kalmasını istemeyiz bebişin ama buralarda ol yinede bizi yalnız bırakma:))

bugün gec kalktim ondan öglen bisey yemedim

sabah zar zor bir dilim az kasarli kepekli ekmek yedim sadece

ara da : 4-5 badem, findik karisimi yedim

esracim nerelerdesin rejimi biraktin mi yoksa ?

yok yok güldencim bırakırmıyım hiç burdayım dün giremedim akşam teyzeme gittim ısrar edince orda kalmak zorunda kaldım onun için:))

Canlarımm benim çok teşekkür ederim... Her zaman yanınızdayım, büyük bir azimle diyete devam edin ve yaza incecik girin kızlar...Bende tombik bir şekilde girerim artık

sende dogumdan sonra bize takilirsin eylülcüm ne de olsa ben o zamana kadar bu gidisle diyete devam edecegim

bebis nasil bakalim

bugün baya yoruldum ev isi yaptim annemlere yürüdüm. Bi yokus var inan öldüm cikana kadar. Annemlerde yeni yataklarini kurdum

Aksam da
3-4 catal makarna
1 tane tost yedim

simdi de cilek yiyorum

esracim sevindim burda olduguna. Tartildin mi hic ? kilo vermis misin ?

Canlarımm benim çok teşekkür ederim... Her zaman yanınızdayım, büyük bir azimle diyete devam edin ve yaza incecik girin kızlar...Bende tombik bir şekilde girerim artık

altı üstü 6-7 kilocuk alıcaksın verirsin merak etme bebişini kucağına alınca unutturur o herşeyi güldenin dediği gibi biz bu gidişle biz veremiycez sen doğum yapana kadar kiloları artık beraber kaldığın yerden devam edersin bizimle

sorma güldencim sadece 500 gram gitmiş yaa yemek yemeden tartıldığımdaysa 700 gram vermiş olarak görünüyorum böyle giderse çabuk veremeyeceğim gibi görünüyo.

akşam;

1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık geçen ki gibi tüm sebzelerin karışımından fırın yemeği
2 kase semizotlu cacık

gece uyumadan öncede süt yada birazdan türk kahvesi içmeyi düşünüyorum karar veremedim henüz:)

canim iyi vermissin bende o kadar nerdeyse verdim. Morailini bozma bence. Bende sanki bu aralar cok yiyormusum gibi geliyor bana. Bazende canim hic bisey istemiyor zorluyorum kendimi.

canim iyi vermissin bende o kadar nerdeyse verdim. Morailini bozma bence. Bende sanki bu aralar cok yiyormusum gibi geliyor bana. Bazende canim hic bisey istemiyor zorluyorum kendimi.

aynen öyle. Bazen bana da özellikle kahvaltıda bişey yemek istemiyorum bazende fazlasıyla yemek istiyorum anlamadım bende:44:

Merhaba kizlar

sabah yediklerimi yaziyorum

2 dilim kepekli ekmek sürme peynirli
1 kirmizi biber
5 Zeytin

birazdan da yesil cayimi icecegim

bugün kendimi yemeden tutamiyorum ya :2:

Dondurma yedim, cubuk kreker yedim ne yapacagimi bilmiyorum

Aksam sadece karpuz yemeyi düüsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…