eylülcüm canim benim sIkma canini kesin regl döneminde tarti öyle göstermistir yoksa kesin vermissindir. Aynisi haftaya bende de öyle olacak bende yavas yavas sismeye basliyorum.Ben daha tartilamadim cünkü tartim bozulmusbirazdan ise gidecegim orda tartilacagim aksam yazarim sonucu.
Eylülcüm test sonucunu merak ediyorum :)
Güldendimmmm bugün doktora gittik, kan tahlili yaptırdık ve sonuuuççç pozitifff4 hafta 4 günlük hamileymişimm
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Bende artık diyet yapmam ama yinede yediklerime dikkat etmeliyim artık kilo falan umurumda değilAma sizi yalnız bırakmıycam yine burdayım...
bugün gec kalktim ondan öglen bisey yemedim
sabah zar zor bir dilim az kasarli kepekli ekmek yedim sadece
ara da : 4-5 badem, findik karisimi yedim
esracim nerelerdesin rejimi biraktin mi yoksa ?
Canlarımm benim çok teşekkür ederim... Her zaman yanınızdayım, büyük bir azimle diyete devam edin ve yaza incecik girin kızlar...Bende tombik bir şekilde girerim artık
sende dogumdan sonra bize takilirsin eylülcüm ne de olsa ben o zamana kadar bu gidisle diyete devam edecegim
bebis nasil bakalim
bugün baya yoruldum ev isi yaptim annemlere yürüdüm. Bi yokus var inan öldüm cikana kadar. Annemlerde yeni yataklarini kurdum
Aksam da
3-4 catal makarna
1 tane tost yedim
simdi de cilek yiyorum
esracim sevindim burda olduguna. Tartildin mi hic ? kilo vermis misin ?
canim iyi vermissin bende o kadar nerdeyse verdim. Morailini bozma bence. Bende sanki bu aralar cok yiyormusum gibi geliyor bana. Bazende canim hic bisey istemiyor zorluyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?