merhaba arkadaşım burayı açmana sevindim topiç kapatıldı diye üzülmüştüm
merhaba....burayı açtım ama pek ilgilenen yok sizlerden başka..umarım zamanla sayımız artar.
sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir.
olsun canım zamala farkedilir diye umuyorum kızlar facede görüşüolar burayıda protesto etmiş olabilirler olsun gelirlerse ii olur gelmezlerse canları sağolsun benim kızım olacak allahın izniyle senin neyin var ben kızları ikiliyorum
herkese hayrılı cumalr yeni topic hayrılı olsun hanmlıar
olsun canım zamala farkedilir diye umuyorum kızlar facede görüşüolar burayıda protesto etmiş olabilirler olsun gelirlerse ii olur gelmezlerse canları sağolsun benim kızım olacak allahın izniyle senin neyin var ben kızları ikiliyorum
kızlar hangi beşiği tavsiye edersinz siz ne alcaksınız ya çok karrasızım park beiş acaba güvenli olr mu
merhaba arkadaşlar bende inşallah eylülde kızımı kucağıma alıcam ama cok korkuyorum doğumdan allah sağlıklı bi şekilde doğum nasip etsin hepimize
canım ben park yatak aldım çünkü çocuklar fazla beşikte yatmıyolar bu nedenle oyun parkına çeviririm hemde kolay taşınır diye onu tercih ettim. tavsiye ederim.
sağol canım tavsiyen için bilmiorum kararrszım sanki bebiş düşer gibi geliyo bana birde yatakları çok ince sanki oyuncak gibi sizinki nasıl
slm kızlar.bende geldim.ben hergun üzüntü ve sıkıntı içindeyım.16 haftalıkken üçlü test için gittiğimizde bebeğimin kafasının bır tarafında 5mm lık kroid plexus kisti çıktı.ınanamadım hemen başka bır dr a gıttım.diğer dr bana bunalrı dedi demesem adam hiç soylemeyecekti en geç 26 haftaya kadar geçer masum kıstler bunalr dedi.ama benım yıne de içim rahat değil şuan 19+3 hamıleliğim.18 mayısta ayrıntılı ultrasyona gıdıcem.rabbım kötü şeylerle karşılaştırmaz ınşallah.bu arada ıkılı ve üçlü tets sonuçlarımda temzı çıktı ve aşırı kılo almaya başladım nasıl durdurabılrıım.
slm kızlar.bende geldim.ben hergun üzüntü ve sıkıntı içindeyım.16 haftalıkken üçlü test için gittiğimizde bebeğimin kafasının bır tarafında 5mm lık kroid plexus kisti çıktı.ınanamadım hemen başka bır dr a gıttım.diğer dr bana bunalrı dedi demesem adam hiç soylemeyecekti en geç 26 haftaya kadar geçer masum kıstler bunalr dedi.ama benım yıne de içim rahat değil şuan 19+3 hamıleliğim.18 mayısta ayrıntılı ultrasyona gıdıcem.rabbım kötü şeylerle karşılaştırmaz ınşallah.bu arada ıkılı ve üçlü tets sonuçlarımda temzı çıktı ve aşırı kılo almaya başladım nasıl durdurabılrıım.
canım hoşgeldin..
geçmiş olsun.hiç endişelenme aynı olay benim kuzenimin başına geldi doğum yaptı şuan 2 aylık oldu bebeği. onada senin gibi 6 tane kizt olduğu söylendi altıncı aydan sonra kaybolabileceğini söylediler ve öylede oldu.şuanda bebeği gayet sağlıklı. hiç üzülme bebişimizide üzersin içini rahat tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?