eylül 2011 anneleri buraya...

alisyax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
136
0
46
İstanbul
merhaba anne adayları..heyecanımızı, sıkıntımızı, bebeklerimizin gelişimini burada birbirimizle paylaşıp birlikte beklemeye, birbirimize tavsiyelerde bulunmaya ne dersiniz???

merhaba arkadaşım burayı açmana sevindim topiç kapatıldı diye üzülmüştüm

yeni topic için teşekkürler.. eski topicteki arkadaşları nasıl bulucaz keşke onlarda gelse buraya...

SÜPEEEEER =)))))))))))))))

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda t...eyze,
Kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?

merhaba....burayı açtım ama pek ilgilenen yok sizlerden başka..umarım zamanla sayımız artar.

sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir.

olsun canım zamala farkedilir diye umuyorum kızlar facede görüşüolar burayıda protesto etmiş olabilirler olsun gelirlerse ii olur gelmezlerse canları sağolsun benim kızım olacak allahın izniyle senin neyin var ben kızları ikiliyorum

benim 2 kızım var bu üçünüc gebeliğim ve rabbimin izniyle oğlum olacak.

canım facede sende görüşüyosan eğer bu yeni topiğimizden haberdar edermisin.

kızlar hangi beşiği tavsiye edersinz siz ne alcaksınız ya çok karrasızım park beiş acaba güvenli olr mu

merhaba arkadaşlar bende inşallah eylülde kızımı kucağıma alıcam ama cok korkuyorum doğumdan allah sağlıklı bi şekilde doğum nasip etsin hepimize

kızlar hangi beşiği tavsiye edersinz siz ne alcaksınız ya çok karrasızım park beiş acaba güvenli olr mu

canım ben park yatak aldım çünkü çocuklar fazla beşikte yatmıyolar bu nedenle oyun parkına çeviririm hemde kolay taşınır diye onu tercih ettim. tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar bende inşallah eylülde kızımı kucağıma alıcam ama cok korkuyorum doğumdan allah sağlıklı bi şekilde doğum nasip etsin hepimize

merhaba.inşallah hepimiz eylül ayını sabırsızlıkla bekliyoruz.inşallah doğumlarımızda kolay olur. bu arda benim üçüncü doğumum olacak ama ben bile arasıra tedirgin oluyorum. ama rabbim bir kolaylık verecek inş.

canım ben park yatak aldım çünkü çocuklar fazla beşikte yatmıyolar bu nedenle oyun parkına çeviririm hemde kolay taşınır diye onu tercih ettim. tavsiye ederim.

sağol canım tavsiyen için bilmiorum kararrszım sanki bebiş düşer gibi geliyo bana birde yatakları çok ince sanki oyuncak gibi sizinki nasıl

sağol canım tavsiyen için bilmiorum kararrszım sanki bebiş düşer gibi geliyo bana birde yatakları çok ince sanki oyuncak gibi sizinki nasıl

kumaş ince ewet ama sağlam tutturmak için fazla mandalı var.zaten 2 yaşına kadar ancak yatar..tabii yinede karar senin içine yatanı al. bide ilk çocuğunsa daha kalıcı sağlam bişey alıp kardeşinede saklayabilirsin

slm kızlar.bende geldim.ben hergun üzüntü ve sıkıntı içindeyım.16 haftalıkken üçlü test için gittiğimizde bebeğimin kafasının bır tarafında 5mm lık kroid plexus kisti çıktı.ınanamadım hemen başka bır dr a gıttım.diğer dr bana bunalrı dedi demesem adam hiç soylemeyecekti en geç 26 haftaya kadar geçer masum kıstler bunalr dedi.ama benım yıne de içim rahat değil şuan 19+3 hamıleliğim.18 mayısta ayrıntılı ultrasyona gıdıcem.rabbım kötü şeylerle karşılaştırmaz ınşallah.bu arada ıkılı ve üçlü tets sonuçlarımda temzı çıktı ve aşırı kılo almaya başladım nasıl durdurabılrıım.

Allah yardımcn olsun canım bol dua et canım inş. sorunsuz bebeğini kucağına alırsın dualarım senle inş.haberdar et ayrıntılı ultrason sonucunu

canım hoşgeldin..
geçmiş olsun.hiç endişelenme aynı olay benim kuzenimin başına geldi doğum yaptı şuan 2 aylık oldu bebeği. onada senin gibi 6 tane kizt olduğu söylendi altıncı aydan sonra kaybolabileceğini söylediler ve öylede oldu.şuanda bebeği gayet sağlıklı. hiç üzülme bebişimizide üzersin içini rahat tut.

6 aydan sonra geçtimi canım?umarım bendede oyle olur ayın 18ını ıple çekıyorum aslında kafasının bır tarafında 4,7 mm düzeyınde.prof.dr a gıdıcem ayrıntılı ultrasyon içinn...işimde bile mutlu olamıyorum aklıma takılanlar olunca rabbım sabır ıhsan eylesınnn hepimize.:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…