sevtap41 09,12,2010 15,09,2011 erkek 31 kocaeli
canım seni ekliyorum. aramızda 3 gün var bu arada..
gunaydın kızlar çarşamba gunu prof ayrıntılı ultrasyon için gıttım kendı doktoruma da gıttım .bebeğimin kafasındakı kroid plexus kisti geçmiş 2 gündür mutluluktan uçuyorummm 23 cm 420 gr benım meleğim .sadece bana kızdı doktor 9 kılo ldım 20 haftada artık çikolata ve hamur işi ekmeği bıraktım.dün sadece bır dılım kepek ekmeği yedım o kadar bol bol meyve ve sebze yemeklerı artık.
gunaydın kızlar çarşamba gunu prof ayrıntılı ultrasyon için gıttım kendı doktoruma da gıttım .bebeğimin kafasındakı kroid plexus kisti geçmiş 2 gündür mutluluktan uçuyorummm 23 cm 420 gr benım meleğim .sadece bana kızdı doktor 9 kılo ldım 20 haftada artık çikolata ve hamur işi ekmeği bıraktım.dün sadece bır dılım kepek ekmeği yedım o kadar bol bol meyve ve sebze yemeklerı artık.
slm , ferro sanoşu kullanman gerekio.gebelikte kansızlık en riskli durum.bebeğine en lazım oaln şey kan sonuçta.ben günde 1 defa kullanıorum.3. ayımdan beri.ama bende öyle bi sıkıntıya yol açmadı.elevitte kullanıorum.bünye meselesi herhaldemerhaba kızlar, benim kızım da kısmetse 26 eylülde geliyor.
bu arada ben bişey sormak istiyorum, dr.um bana elevit ile ferro sanol verdi ancak özellikle ferro saol kullanmaya başladıktan sonra yüzümde aşırı sivilceler başladı, ilacı kestiğimde şilikleri iniyordu, ben de ilk önce ferro sanolu bıraktım. baktım elevit de ferro sanol kadar çok olmasa da sivilceler başlattı, onu da kestim, ama içim hiç rahat değil.. gerçi yemeklerime dikkat ediyorum ama bilemiyorum... bu kaşıntı ve sivilce sizlerde de oldu mu?
bu arada yarın dr. giidicem ve görebilirsek ilk renkli ultrasonuna giricez ve kızımı görebileceğim, çok heyecanlıyım
selam kızlar nasılsınız? bizim topic kapatılmış çook üzüldüm
Slm kizlar, bende kasimi sabirsizlikla bekleyenlerdenim:) Benim 2 tane oglum var, bakalim 3cu ne olucak bu hamilelik supriz oldu bizim icin... Rabbim hepimize kolay dogumlar, saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin... Cinsiyetini ogrenen arkadaslar var mi?
evet canım yaa.. orası hem kalabalık hem eğlenceliydi. birkaç kişiye mesaj atsamda eskilerden pek kimse yok. onlar face den devam ediyolar.
hoşgeldin canım. rabbim gönlüne göre verir inşallah. bak benim 2 kızım vardı bu 3. gebeliğim ve kısmetse oğlum olacak. sanırım sen 4 aylıksın daha belli olmadımı bak bence daha belli olmadıysa kız bebekler geç belli olur.
cinsiyetini öğrenince mutlaka yaz..tabi yinede herşeyin hayırlısı sağlıklı ve hayırlı evlat olsun..
Hosbulduk cnm, aminn insallah cumlemize:) Evet 4 aylik oldum bu hafta, cuma gunu kontrolum var bakalim ogrenebilirsek mutlaka bildiririm burdan. Senin adina cok sevindim allah hep gonlune gore verir insallah... Sen ne kadarlikken ogrendin bebisinin cinsiyetini?
sanurım onlar k.kyı protesto ediyolar :) napalım bizde böyle devam ederiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?