eylül 2011 anneleri buraya...

canım seni ekliyorum. aramızda 3 gün var bu arada..

teşekkür ederim..evet 3 gün var aramızda,hakkımızda hayırlısı.rabbim hepimize saglıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah bebeklerimizi,isteyen arkadaslarada en kısa zamanda nasip eder inşallah rabbim...

slm kızlar bende 20 eylül doğum tarihim.evet daha önce bikaç topik vardı eylül hamileleri diye ama herkes koptu.neyse bakalım herkese hayırlı hamilelikler bu arada benimde oğluşum geliyo...

gunaydın kızlar çarşamba gunu prof ayrıntılı ultrasyon için gıttım kendı doktoruma da gıttım .bebeğimin kafasındakı kroid plexus kisti geçmiş 2 gündür mutluluktan uçuyorummm 23 cm 420 gr benım meleğim .sadece bana kızdı doktor 9 kılo ldım 20 haftada artık çikolata ve hamur işi ekmeği bıraktım.dün sadece bır dılım kepek ekmeği yedım o kadar bol bol meyve ve sebze yemeklerı artık.

gözün aydın canım...maşallah 9 kilo almışsın.vallahi ben ilk 16.haftaya kadar bulantılar yüzünden 5-6 kilo vermiştim.şuan 23 haftalığım ve sadece 3-4 kilo alabildim.sanırım ben değilde bebişim alıcak kiloları.neyse canım senin adına çok sevindim..:79::79:

canımm gozun aydın bende 20. haftad gıttım 380 gramdı ama cm oarak senınkınden buyuk kılosu düşükmü yoksa benımkının bende 2-3 kılo kadar aldım ama senınkı maasallah valla 42o gr ıyı mışşş 18 hafta gııtığimde 25 cm dı ayrıntılıda doktor bounu soylemedı sadece 380 gr ıyı dedı

canım gözünaydın çok sevindim.kiloyuda fazla takma tabi dikkat et yinede ama sonuçta verilebilir.

merhaba kızlar, benim kızım da kısmetse 26 eylülde geliyor.

bu arada ben bişey sormak istiyorum, dr.um bana elevit ile ferro sanol verdi ancak özellikle ferro saol kullanmaya başladıktan sonra yüzümde aşırı sivilceler başladı, ilacı kestiğimde şilikleri iniyordu, ben de ilk önce ferro sanolu bıraktım. baktım elevit de ferro sanol kadar çok olmasa da sivilceler başlattı, onu da kestim, ama içim hiç rahat değil.. gerçi yemeklerime dikkat ediyorum ama bilemiyorum... bu kaşıntı ve sivilce sizlerde de oldu mu?

bu arada yarın dr. giidicem ve görebilirsek ilk renkli ultrasonuna giricez ve kızımı görebileceğim, çok heyecanlıyım

slm , ferro sanoşu kullanman gerekio.gebelikte kansızlık en riskli durum.bebeğine en lazım oaln şey kan sonuçta.ben günde 1 defa kullanıorum.3. ayımdan beri.ama bende öyle bi sıkıntıya yol açmadı.elevitte kullanıorum.bünye meselesi herhalde

Slm kizlar, bende kasimi sabirsizlikla bekleyenlerdenim:) Benim 2 tane oglum var, bakalim 3cu ne olucak bu hamilelik supriz oldu bizim icin... Rabbim hepimize kolay dogumlar, saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin... Cinsiyetini ogrenen arkadaslar var mi?

hoşgeldin canım. rabbim gönlüne göre verir inşallah. bak benim 2 kızım vardı bu 3. gebeliğim ve kısmetse oğlum olacak. sanırım sen 4 aylıksın daha belli olmadımı bak bence daha belli olmadıysa kız bebekler geç belli olur.
cinsiyetini öğrenince mutlaka yaz..tabi yinede herşeyin hayırlısı sağlıklı ve hayırlı evlat olsun..

Hosbulduk cnm, aminn insallah cumlemize:) Evet 4 aylik oldum bu hafta, cuma gunu kontrolum var bakalim ogrenebilirsek mutlaka bildiririm burdan. Senin adina cok sevindim allah hep gonlune gore verir insallah... Sen ne kadarlikken ogrendin bebisinin cinsiyetini?

amin canım.ben be gebeliğimde 3,5 aylıktı büyük ihtimalle erkek demişti. ama kızlarımda 19. haftalarımda öğrenmiştim.

merhabalar...
allahın izniyle bende eylül annesi olucam. 22 haftalık hamileyim. benimde oğluşum geliyo. allah hepimize sağlıcakla kucağımızı almayı nasip etsin inş.

birde ben yarın obstetrik yaptırcam. yaptıranız varmı aranızda? nasıl yapılıyor bu?

Son düzenleme:
Kızlarrrrrr hala oluyorummm kızıma kusenn gelecek abımın karısıda hamıleeeeee yuppyyyyy
ama elenelı bır sene bıle olmadı ama olsunnn rabbım vermış bırkeree dımı yanıı çok sevınçliyim rabbım ısteyen herkese hayırlısı ıle nasıp etsın inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…