6 aydan sonra geçtimi canım?umarım bendede oyle olur ayın 18ını ıple çekıyorum aslında kafasının bır tarafında 4,7 mm düzeyınde.prof.dr a gıdıcem ayrıntılı ultrasyon içinn...işimde bile mutlu olamıyorum aklıma takılanlar olunca rabbım sabır ıhsan eylesınnn hepimize.:18::18::18:
ewet canım kistlerin hepsi birer birer yokoldu. inşallah senin bebeğin içinde aynısı olur dualarım seninle. dediğn gibi rabbim sana ve bize sabır versin.hayırlı haberlerini alırız inş.
ya bu 2011 eylül anneleri bir topik tutturamadık.. konular açılıyor kapanıyor , :açılıyor ilerlemiyor çok tembel çıktık çooook..
kızlar akıntım var sarımsı ve kaşıntıyla birlikte sizde de oldumu ne yaptınız?
slm arkadaşlar bende geldim eylülü bekliyoruz nasip olursa benimde kızım olucak
ya bu 2011 eylül anneleri bir topik tutturamadık.. konular açılıyor kapanıyor , :açılıyor ilerlemiyor çok tembel çıktık çooook..
kızlar akıntım var sarımsı ve kaşıntıyla birlikte sizde de oldumu ne yaptınız?
hoşgeldin canım. aslında bizde bir liste yapsak. kimin ayın kaçında kız yada oğlu olacak takip edelim. isterseniz bana bilgilerinizi yazın hazırlıyım.
günaydın eylül anneleri...nasıl beslenıyosunuz arkadaşlar ben vejeteryanımm et yıyemıyorum mlesef onun yerıne baklagıl tuketıyorummm sizler ne durumdasınız?
bende çarşamba gıttığımde et yemediğimi dr a söyleyecem daha öncekı druma dedığımde sana elevıt vıtamın ılacını yazdım o karşıalr demişti.elevıt ve ferro sanol dıye ilaçları kullanıyorum bende.bende ayranı rahatlıkla içebılıyoru m sut ancak bır bardak oda zorla.dondurma ve erik fena şekılde tüketıyorum bırde kabak çekirdeği....sen hgı ilaçları kullanıyosun kaç haftalıksın canım?
bende çarşamba gıttığımde et yemediğimi dr a söyleyecem daha öncekı druma dedığımde sana elevıt vıtamın ılacını yazdım o karşıalr demişti.elevıt ve ferro sanol dıye ilaçları kullanıyorum bende.bende ayranı rahatlıkla içebılıyoru m sut ancak bır bardak oda zorla.dondurma ve erik fena şekılde tüketıyorum bırde kabak çekirdeği....sen hgı ilaçları kullanıyosun kaç haftalıksın canım?
bende et yiyemez oldum gerçi bizim iş yerinde birgün kırmızı et bir gün tavuk çıkınca bir de güzel yapmayınca etten tiksinir oldum evde bile yapasım gelmiyor. diyorlar ki hamileliğinde ne yersen çocukta onu severmiş yermiş bilmiyorum ne kadar doğru ama.. inşallah bizimkiler bizim yemediklerimizi yerler.. zaten oğlum çok iştahsız bu da öyle olmaz inşallah...
akıntı konusunda şunu söyliyim. şuan yok ama ilk gebeliğimde olmuştu.kaşıntı için travogen krem kullandım çok iyi geldi.
anne son adet tarihi beklenen d.t b.cinsiyeti yaş şehir
alisyax 06,12,2010 12,09,2011 erkek 32 istanbul
canım ben 22+5 im. oğlum olacak ya sen kaç haftalıksın cinsiyeti nedir? bende senin gibi elevit ve ferro sanol kullanıyorum ama grçrn hafta doktorum bide calsiyum tablet verdi. uyuşma ve kramplara karşıymış.
canım bizde 20+3 gunluğüz.benımde rabbım iizn verirse oğlum olucak.bendede sabaha karşı kasılmalar oluyo dr uma bu hafta sorayım belkı banada verır kalsıyum desteği.bu arada ben çok fazla kılo aldım ya dıyet mı yapsam yada artık ekmek tarzı şeylermı yemesem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?