Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimki oldu bittii hiçç korkma boşuna stres yapmışım diyceksin bitince :)

cım gerginligim korkudan diildi nede olsa git gel doktora sinir oluyo insan benim ikinci asılamam zate nbende 1 saat önce oldum eve geldim şimdi ilişki var bol bol ve jellllll inşallah tutarrrrr

cım gerginligim korkudan diildi nede olsa git gel doktora sinir oluyo insan benim ikinci asılamam zate nbende 1 saat önce oldum eve geldim şimdi ilişki var bol bol ve jellllll inşallah tutarrrrr

Hayırlısı artık bakalım neler görücez. Bana jel vermedi doktorum. 5 gün sonra kullanmaya başlıyacağım progestan hap verdi. Onu vajene yerleştiricekmişim günde 2 kere kan testi yaptırana kadar.Rahimi toparlaması ve bebeğe zemin hazırlaması içinmiş . Jelle aynı özellikte zaten ikisindede progestron varmış. Bugün birliktelik dedi banada. Yumurta zaten 3 saat içinde çatlıycak. Hamilelik için 12 saat vaktin var dedi.İlk sefer olduğu için benim pek umudum yok :)

canım hayırlı haberlerini alırız inş. Bende senin gibi umudum yok diyodum,ne olur olumlu düşün herşey kendine yaptığın piskolojik baskıyla gerçekleşiyor yani beyinde bitiyo gönlünü ferah tut çok fazla düşünme rahat ol canım.

amaaaan zor ya cok zor yasamayan bilemez inşallah hepimizin tutar bu ay jelimi sıktım dolanıyorum bende evin içinde doktor yatma dedi sıkınca dolas dedi yoksa bir yerde toplanıyomus ilaç kızlar baska asılama olan oldum bu günlerdee

İnşallah bakalım hayırlısı cnm. Kesinlikle herşey kafada bitiyor. Bu hafta yurtdışına çıkıyorum birde 10 gün kadar türkiyede olmıycam. Döndüğüm gün kan testi yapmam gerekicek. Ordada gezip tozmaktan benim aklıma ne aşılama yaptırdığım ne bebek olabileceği gelmezz o yüzden kesin çok rahat olucam :)

Kızlar ya bişey sorucam size . Benim bugün acayip beyaz jel kıvamında bişeyler geldi. Herhalde yumurtam çatlamış olmalı diye düşünüyorum. Dr dün için çatlar demişti geç çatlatmış olabiilirmiyim ki? Aşılamadan 1 gün sonra hiç böyle bişey yaşadınız mı ?

benim ilk asılamada oldu canım 3 4 gün sürdü

bugün aşılamamın 12. günü adet olacakmışım gibi belirtiler var:85: galiba yine olmadı içimde hiç bir his yok artık hiç bir şey hissetmiyorum. normal adet zamaııma 4-5 gün var sizce 12. gün erken değil mi

merhaba arkadaşlar
merak ediyorum aşılama olunca hastaneden hemen çıkıyormusunuz yoksa bir süre yatmanız gerekiyor mu?
eve gelincedee aynı şekilde normal yaşamınızı sürdürüyormusunuz yoksa yatıp dinlenmek falan gerekiyor mu?
birde aşılama öncesi yapılması gereken herhangi birşey varmı?
hastaneye herhangi birşey götürmek lazım mı acaba?
doktora sormayı unutmuşumda yardımcı olursanız sevinirim.tşkler..

Merhabalar; Arkdaşım aşılama yapıldıktan sonra bi 10 dk o koltuktan kaldırmıyolar. Odadan çıktıktan sonrada bi yarım saat müşade odasında yatırdılar beni. Sonra doktorum işe gidebilirsin hiç kendini kısıtlama normal hayatına dön dedi. Zaten hiç bişey hissetmediğin için aşılama yaptırdığını unutuyosun bile Hastaneye bişey götürmeye gerek yok. Normal jinekolojik muayneden bile daha kısa süren bir işlem.

Cnm sonuçta yerleşme belirtileri ile adet belirtileri aynı diye söylüyor herkes. İçini ferah tut. 12 . gün erken gibi. Normalde kullandığımız ilaçların zaten adeti geciktirme gibi özellikleri var. Hayırlısı olur inşallah

çok tşk ederim içim rahatladı :))

teşekkür ederim jollyy ama bilemiyorum ama artık ipin ucunu bırakmak istiyorum.eğer bu tutmazsa artık aşılama sayfasını kapatmak istiyorum.TÜPBEBEK DÜŞÜNÜYORUM.

Ben daha öncede yazmiştim ilk aşilamam olacak diye ve tüpümün biri tıkalı olduğunu... Bu ay bir yumurtam oluşmuş ve oda tıkalı olan tarafa yanı sağ tarafımda... Doktorumuz yumurta sol tarafa atlayabilir küçük bi ihtimalde olsada ve böyle hamile olan hastalarımızda var desede biz iptal ettirdik... Yani önümüzde ki adetimi bekliyoruz tedaviyi devam ettirmek için.
Bana Laparoskopi önermişti ve ben istememiştim... Şimdi yine karşıma çıktı ve hamile kalmadıkcada çıkacak galiba ben çok korkuyorum bunu olamaktan.
Ve bunu yaptıktan sonra aşilamaya adımlarımızı atmışken yine zaman aşimına uğrayıp baştan başlayacağız...
Bu durum başindan gecen var mı bana fikir verseniz aklım cok karişik
ACİL YARDIM İSTİYORUM ARKADAŞLAR

canım benim arkadas laparoskopi yaptırdı ve hemen ardından hamile kaldı bunu söyleyebilirim tek tüplede asılama oluyo benim arkadas yaptırdı ve bebişini aldı eline 2 secenekte de hamile kalırsın ama tek tüple zorlayabilir biraz

Bu mesajı sana daha önce göndermiştim

Canım benim de geçen ay öyle olmuştu soldan gelişmişti doktor o ay aşılamayı yapmadı.1 ay sonra her iki tarafta da yumurta gelişti ve aşılamayı yaptı çok doğru bir karar vermişsin.zaten bir ay sağdan bir ay soldan gelişirmiş .
bana da doktor amaliyatı önermedi tekrar tıkanma durumu olabiliyormuş.Bu aşılama da olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi.açıkcası ben de bilmiyorum ne yapacağımı bu 2. aşılamam da olmayacak gibi.
eni çok iyi anlıyorum oadar iğneyi ye zaman ayır maddi manevi yıpran sonra sil baştan ama demek ki var bunda da bir hayır
kendine iyi bak her şey gönlünce olsun.

canım bu da daha önceki mesajım .

Merhaalr bu gün kan testi yaptırddım.4998 çıktı hamilesiniz dediler sevindim ve doktorumu aradım ama o sevinmedi bu değer çok yüksekmiş yarın yanıma gel dedi.Sizce ben şimdi sevineyimmi yoksa endişelimi olayım???

Nasıl yanii cnm çoğul felan olma olasılığı olabilir. Testi sen kaçıncı gün yaptırdın ? Birde kaç yumurtan gelişmişti. Değer gerçekten yüksen bi 2-3 hafta önde gidiyo .Testte hata olma olasılığıda olabilir. Dr muhtamelen testi tekrar ettiricektir. İnş. bi sorun çıkmaz cnm merak etme haberlerini bekliyoruzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…