Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun allah hepizmize vaktinde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.benimde bu ay ilk aşılamam yapılcak oldukça fazla heyecanlıyım.pazertesi iğnelere başladım puregon 600 kulllanıyorum günlük 75ml bugün 4.iğnemi oldum yarın kontrole gidicem bakalım ne kadar büyümüşler bana doktor 7 gün iğne olman yeterli demişti ama bilmiyorum cuma bakarız birde pazartesi bakıp çatlatma iğnesine geceriz dedi tahminimce önümzdeki çarşamba aşılamam gercekleişr hayırlısıyla.ben çok korkuyorum ve heycanlıyım iğne fobimde var deli gibi hergün o iğneleri olurken akla karayı seçiyorum hatta 2.günkü iğnemde bayıldım korkudan aşılama günü napıcam bilmiyorum.hayırlısı bakalım.

canım öncelikle hayırlı olsun umarım mutlu haberler alırsın . çatlatma iğnesi vurulduktan 36-48 saat sonra aşılama yapılıyor. umarım yetişir senin yumurta gelişimine bağlı ben mesela 12. gün çatlatma iğnesi vuuldum 14. aşılamam oldu . hakkında hayırlısı canım .

merhabalar
bu sabah regli oldum ve bu gün aşılama için randevu aldık.
2 buçuk yıldır bebek istiyorum ama esimde sperm azlığı olduğu için olmadı.
eşim de çok yıprandı bu süreçten ilaçlar,iğneler vs...
haftaya doktora gidecegim bakalım bu sefer yüzümüz gülecek mi?
bu zorlu süreçte size sabırlar diliyorum ve de kendime....

hoşgeldin canım aramıza umarım sende bizde hamiş haberlerini alırız.

hoşgeldin canım hiç sıkma kendini inan 5-10 lık bir işlem hemen geciyor. umarım sende bu ay mutlu haberler alırsın hakkında hayırlı canım ...

kızlar bu iğnelerdenmidir nedir karnım taş gibi oldu şişti gerildi puregon vuruluyorum 75lik 4.gün bitti normalmidrir bu şişlik acaba ya

hoşgeldin canım hiç sıkma kendini inan 5-10 lık bir işlem hemen geciyor. umarım sende bu ay mutlu haberler alırsın hakkında hayırlı canım ...

çok teşekkür edrim canım rahatlattın beni.hepimizin hakkında hayırlısı çok sağol

Günaydın arkadaşlar bende bu kez garip bişey oldu hissizleştim galiba ilk aşılamada sürekli bi belirti bulmaya çalışırdım şimdi hiç öyle değilim.Tabii 3 yıl oldu her ay bişey bul sonra hiçbir şey olmasın sıkıldım sanırım....Bu durum sağlıklımı sizce????

Kızlarr günaydınlarr.. 2. iğnemide vuruldum bugün kaldı 2 bakalım ne kadar büyütücem yumoşlarıı. Uyuyarak büyüseler keşkee şimdi kocaman olmuşlardıı :) Bu arada aklıma yine bişey takıldı. Benim doktor bizden sperm testi istemedi. Eşim hemde o kadar merak ediyoki nerdeyse evlenmeden yaptırıcaktı testi :) Doktorada sösyledim yapıcaz dedi ama daha ses yok . Aşılama esnasında aldıkları örnekten hemen sonuç bellli oluyo mu acaba :/

En güzeli bu belkide. Kafan daha rahat olduğu için inşallah olumlıu sonuç alırsın bu kez. Buldğumuz belirtilerde çoğunlukla psikolojik oluyo canımız öyle olmasını istiyo çünkü :) Eylül Ekim güzel olucakk yeterki rahat olalım

Evet canım aşılama sırasında belli oluyor hepsi,merak etme.

selam kızlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum aranıza yeni katıldım ben de bu ay
2. aşılamamamı bugün yaptıracam herkese bol şans Allah herkkesin yar ve yardımcımcısı olsun.

selam kızlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum aranıza yeni katıldım ben de bu ay
2. aşılamamamı bugün yaptıracam herkese bol şans Allah herkkesin yar ve yardımcımcısı olsun.

Hoşgeldinnn :) İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunn. Kızlar bu arada öğlen arkadaşla kahve içtik. Falcıda geldi fal baktıı. Aralık ayı senin ayın olucak. 2 çocuk annesi olucaksın dedi..Ben kendimi Aralığa hazırlıyım bu ay çok umutlu olmıyım bari :)

kan tahlili sonucum negatif malesef çok kötüyüm:85: adet olmadım daha bugun 16.gundu kist falanmı yaptı ilaçlar? ikinci aşılamya devam etsemmi yoksa bikaç ay aramı versem kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyrm

hoşbulduk jollyy şimdi geldim aşılamam oldu benim 2. seninde mi
Allah isteyen herkese hayırlı bebekler versin

hoşbulduk jollyy şimdi geldim aşılamam oldu benim 2. seninde mi
Allah isteyen herkese hayırlı bebekler versin

Ben daha aşılama aşamasındayımm yumurta geliştirmeye çalışıyorum :)) Bende hem yumurtlama tembelliği,hem fsh yüksekliği hem prolaktin yüksekliği hepsi var. Ona rağamen ultrosonla incelemede çok kötü durumda değilsin diyo daha ne olsunn neyse bu halimizede şükür :)

piano benimde 2. aşılamam ve bende aynen hiç bir şey hissetmiyorum ilkinde kasık ağrılarım çok olmuştu inş bu sefer tutmuştur ondan hissetmiyoruzdur...

canım üzülme,bende 1.aşılamamda 19.gün adet oldum ve 2.gün 2.aşılama ilaçlarıma başladım bunda yumurtalar çok hızlı büyüdü 1 hafta sonra aşılama yapıldı şimdi sonuç bekliyorum ama hiç heyecanlı falan değilim hatta olmazsa olmasın diyeceğim neredeyse:26: ama olmazsa kızacağım ve 3.aşılama için epey uzun bir süre ara vereceğim.Eğer kendini psikolojik olarak yorgun hissetmiyorsan 2.için doktorununda tavsiyesine göre başla ama hiç kafana takma ben 3 yıldır takıyorum kafama ama şidi gerçekten daha rahatım.Sevgiler...

piano benimde 2. aşılamam ve bende aynen hiç bir şey hissetmiyorum ilkinde kasık ağrılarım çok olmuştu inş bu sefer tutmuştur ondan hissetmiyoruzdur...

Sevgili nur46 ben gerçekten sıkıldım oldumu olmadımı demekten aşılamayı yaptırıp köşeye çekildim sanki, evet dediğin gibi ilkinde benimde özellikle göğüslerim çok acıyordu bilmiyorum neden şimdi ağrı sızı yok sadece progestan uyku ve halsizlik yapıyor sanırım..bekleyelim bakalım neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…