bana 22 eylül dedi doktor. Ben jel kullanmıyorum prognex adında fitil kullanıyorum test gününe kadar kullan dedi. Sende herhangi bi belirti yada değişiklik varmı?
belirtimi bilmiyorum ama kasıklarımdaki ağrılar ara ara devam ediyo ama sık değil sabahları biraz ağrıyo o kadar . Pekte kendimi dinlememeye çalışıyorum .
benim de aynı sol tarafımda biraz ağrı oluyo ara ara batma şeklinde. Ilk günler daha sıktı sancılar. Inş.tutmuştur allah yardımcımız olsun.
evet canım benimde batma şeklinde birde göğüslerim şiş ama progesteron hormonuda yapıyomuş anlıycan hemen kaptırmıyom kendimi dediğin gibi allah yardımcımız olsun.ilaç olarak ne kullanmıştın sen aşılamadan önce . sakıncası yoksa birde sorun neydi olmaması ile ilgi
gonol-f 450 75 ml kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. sorun bende kist var eşimde biraz hareketsizlik var dedi doktor. Normal yolla olmayınca aşılama denedik ilk olarak. Olumsuz sonuçlanırsa tekrar yaptırırmıyım bilmiyorum belki direk tüp bebeğe geçeriminş. gerek kalmaz. sizde sorun neydi?
anladım canım sebepsiz infertilte 6 yıllık evliyim gebelik hiç olmadı aşılama dedi doktr ve yaptık hayırlısı. bende gonal - f 450 önce 150 sonra 182,5 dozajla devam ettim sonra ovitrelle iğne oldum bende
Allah uğraşlarımızı boşa çıkarmasın. Biz 2 yıllık evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadı.
Merhabalar , ben de aybaşında aşılama tedavime başladım ama halen yumoşları büyütmeye çalışıyoruz, baya inatçı çıktı benim yumurtalar maalesef
yumoşları büyütebilirselem şayet bende inşallah aşılama sürecini buradan paylaşırım sizinle.
Kendinize iyi bakın,
sedacım aşılamaını jinekolajik muayeneden farkı yok hatta daha agrısız basit birşey, 5 dk sürüyo zaten için rahat olsun stres yapma gayet rahat olmalısın ve kendini kasma dua et başka yapılacak birşey yok. inş. hayırlı haberlerini alırız. sorunun ne acaba sende mi eşinde mi?
Canım aslında büyük bir sorunum yok.Ocak ayında laparoskopi yolu ile kist ve miyom ameliyatı oldum.Sekiz aydır deniyorduk ama sonuç alamadık 28 yaşındayım ve daha fazla beklemek istemiyorduk doktorum kısa yoldan aşılama ile daha kısa sürede sonuç alırız dedi.Ve şu an adet olmayı iple çekiyorum diyebilirim.
canım inşallah rabbim hepimizin dualarını çabalarını boş çevirmez,inşallah güzel haberler verirsin bizlere sevincine ortak oluruzMerhaba bugün 2.aşılama uygulandı , kasıklarım ve belimde adet sancısı gibi ağrı oldu bu kez.Eğer bu da olmazsa oldukça uzun bir süre ara vereceğim.Sevgiler.
rabbim emeğinin karşılığını verirde inşallah yarın güzel haberler alırsın ,keşke bende 15. güne çıkabilsem 2 aşılamamda da pregostan bitti 2 gün sonra adet oldum yani resmen 13. gün fobisi oldu bende ,şimdi 3. aşılamam ve yarın ilacım bitiyo keşke pazartesi 15. günü görebilsem ama cumartesi kırmızı kartı görürüm gibime geliyormerhaba arkadaşlar, bnm 1eylulde oldu aşılamam yarın 15.gun cok heyecanlı deildim olmayacak diye düşünüyorum ama ne bılım genede sabırsızlandım adet gecıkmesı oluyomuş kullanılan ilaçlardan dolayı merak edıyorum deilsemde bıran önce adet olayım istiyorum:18:
Merhaba bugün 2.aşılama uygulandı , kasıklarım ve belimde adet sancısı gibi ağrı oldu bu kez.Eğer bu da olmazsa oldukça uzun bir süre ara vereceğim.Sevgiler.
merhaba arkadaşlar, bnm 1eylulde oldu aşılamam yarın 15.gun cok heyecanlı deildim olmayacak diye düşünüyorum ama ne bılım genede sabırsızlandım adet gecıkmesı oluyomuş kullanılan ilaçlardan dolayı merak edıyorum deilsemde bıran önce adet olayım istiyorum:18:
canım inşallah rabbim hepimizin dualarını çabalarını boş çevirmez,inşallah güzel haberler verirsin bizlere sevincine ortak oluruz
rabbim emeğinin karşılığını verirde inşallah yarın güzel haberler alırsın ,keşke bende 15. güne çıkabilsem 2 aşılamamda da pregostan bitti 2 gün sonra adet oldum yani resmen 13. gün fobisi oldu bende ,şimdi 3. aşılamam ve yarın ilacım bitiyo keşke pazartesi 15. günü görebilsem ama cumartesi kırmızı kartı görürüm gibime geliyor
Herkese merhabalarr. Ben burdaki gelişmelere göre daha yolun başındayım sanırım :) Benim ilk denemem olucak. Bugün Gonal F ile 150 doz ile başladım bugün 4 gün kullanıp pzt kontrole gidicem. 4 günde bir yumurtlama belirtisi olur mu sizce :) Benim normalde kendi başıma yumurtlamam imkansız gibi. Adetler sürekli düzensiz hani müdahale etmesem 6 ay hiç olmaz. O yüzden biraz endişeliyim. Doktorum sorunsuz atlatırsak şu yumoş geliştirme işini direk aşılama yapacağını söyledi bi aksilik olmazsa bakalımm. Bu iğne yaklaşık kaçıncı gün sonuç verdi sizlerde ??
Herkese merhabalarr. Ben burdaki gelişmelere göre daha yolun başındayım sanırım :) Benim ilk denemem olucak. Bugün Gonal F ile 150 doz ile başladım bugün 4 gün kullanıp pzt kontrole gidicem. 4 günde bir yumurtlama belirtisi olur mu sizce :) Benim normalde kendi başıma yumurtlamam imkansız gibi. Adetler sürekli düzensiz hani müdahale etmesem 6 ay hiç olmaz. O yüzden biraz endişeliyim. Doktorum sorunsuz atlatırsak şu yumoş geliştirme işini direk aşılama yapacağını söyledi bi aksilik olmazsa bakalımm. Bu iğne yaklaşık kaçıncı gün sonuç verdi sizlerde ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?