Eylül 2012 Hamileleri ;)

canım ben şu ana kadar hep kendime göre bir hesaplama yapıyordum zaten. şu anda 8mm olup 7 haftayla uyumlu olması mantıklı son adet tarihimin 22 ağustos olduğunu düşünecek olursak. benim reglim 7 gün civarında sürüyordu zaten. dolayısıyla döllenme eylülün ilk haftası içerisinde olmuş olmalı.
gerçi şöyle bir durum da var ilk üç ay tarihler bir ileri bir geri gidebiliyor doktorlar da tam net bir şey diyemiyorlar.günü gününe tutturmak zor bunu.bence haftalar üçüncü aydan sonra daha çok önem taşıyacak.
içini rahat tut.öyle 6 sandın 4-5 dedi falan bence bunlar mühim şeyler değil detaylar:)

bugün çok pozitifim hayret :)

tatlım dayanamayıp dün gittim doktora ve bebeğimin düşmüş olduğunu söyledi o kadar boşluğa düştüm ki içim bomboş canım çok sıkıldı.doktora da sinirlendim bağırdım neden sormadınız diye! doğal olarak can havliyle onları suçladım.
1 aydır o kadar sevinçliydik ki eşimle,şimdi evde yas havası çok zormuş gerçekten.ben ailemin tek çocuğuyum hep geniş aile istemişimdir,29 yaşındayım umarım bir an önce toparlayıp kendimi tekrar dener ve tuttururuz.dualarınızı eksik etmeyin ve Allah kimsenin başına vermesin...
bu arada kendiliğinden içim temizlenmiş bundan sonra ki ilk adetimden sonra denesek tutar mı acaba? yada doğru olur mu?

slmlar arkadaşlar bende hamileyim eylül ayında hamile kalanlardan paylaşımlarınızı bekliyorum 6 hafta 1 günlük

Canım cokkkk uzuldum ya ınanki belki dusmemıstır demıstım ya denek kanaman cok olmus tutuna anıs.canım doktorlar genelde sole derler bı bebek dusuyosa tutuna ıyosa ona uzulmek yerıne sevınmek lazım.iyi tutunsmayan bebekte cok buyuk ıhtımalle kromozonlarında bı sorun vardır ve o cocuk dusnese bıle sakal gelme ıhtımali cok fazladır dıyokar.bıliyorum bı ay da olsa alıştın ona olsun be gulum yenıden olur uzulme gercekten boke dusun bak senı rahatkatacak alkah korusu sakat ıksaydı ya(
Yasın enc daha okur gulum sma bence bı doktora gıt cunku genekde dusukten sonra 3 ay korunmaya alıyolar dıye bilşyorum.ıhmal etne bu doktorla kavga ettın madem bul baska bı doktor guzelce muayene etsınler o senı yonlendırır canım ıhmal etme emi.üzme kenfını yıne okacak insnıyorum ben bak ben 32 yadındayım yenı hamileyım yasını sorun etme yanı tamam mı canım.

dr gittim dün.7 ahftalık dedi şimdide denekki bizim hesabımız doğru:) sorun yok şimdilik.öpüldünüz :)

tabiki geliyodum 1,5 yıldır uğraşıyorum bende.benimdir datlummm

hoşgeldin hayırlı olsun inşallah

canım arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.ne kadar sıkıntıda olduğunu tahmin edebiliyorum bende bir düşük yaşadım.hemde ağrılı sancılı,bağıra çağıra...ama hep şöyle düşündüm,bunu söylemekte zor anlamakta ama rabbim sağlıklı olmayan çocukları alıyo bukadar erken vakitte.sakat bebekler doğmasın,insanların canına ateş gibi bu dünyada dimi.ağlarsın üzülürsün tabi ama çabuk atlat,geçicek inşallah.ben 1,5 yıl sonra buldum ikinci gebeliği.hemde her ay olmuyo diye dr geze geze.yinede çok şükür Allah başka dertler vermesin.ben hemşireyim,en sağlıklı olan 3 ay bekleyip öyle gebe kalman.olmadı 2 ay bekle.çünkü vücut gebelik öncesi çok çalışıyor yoruluyor.biraz dinlensin rahim tabakan kalınlaştı,incelsin ki bi sonrakini yine kalınlaşabilip tutsun iyice.gez dolaş kendi kendine kalma bu ara.geçicek inşallah.tekrar geçmiş olsun

cok haklısın papatya. kıs sen nerde hemşiresin.

hoşgeldin hayırlı olsun inşallah

canım cvp yazdığın için teş. ama sanırım bebeğim bana tutunamadı dün keseyi görmeye gittik ama göremedi doktorum tekrar beta hcg istedi değerim artacağı yerde düşmüş biraz önce doktorum aradı kimyasal gebelik olabilir dedi. pazartesi tekrar kan vericem ama benim pek umudum kalmadı önce çok üzüldüm ama belkide hayırlısı böyledir benim için dua edin olur mu

üzülme tatlım Allahın izniyle bişey yoktur inşallahh, belki geç döllenmedir sen güzel düşün ki güzel olsun

Son düzenleme:

jade merhaba beta hcg kaç şu anda

nasıl yaaaa.şaşırdım.6 haftalııkken görünmesi gerekirdi ama umarım bi yanlışlık vardır.kan sonucun yanlış çıkmıştır inş. dur hemen boşluğa düşme rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sabır dile arkadaşım.sonucu alınca bana yaz merak ederim

üzülme tatlım Allahın izniyle bişey yoktur inşallahh, belki geç döllenmedir sen güzel düşün ki güzel olsun

güzel düşünmeye çalışıorum canım moralimi yüksek tutmalıyım inanıorum bigün hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğim olacak ama kısmet tabiki daha zamanı var demekki

jade merhaba beta hcg kaç şu anda

slm canım beta hcg 11 gün önceki ilk testte 73 tü ondan 2 gün sonra 159 a yükseldi 3 gün sonra 702 oldu 4 gün sonra yani cuma günüde kan verdim bu gün doktorum aradı değerin 300 e düşmüş dedi muhetemelen kimyasal dedi pazartesi yine kan ver bakalım dedi ama sordum tekrar yükselme ihtimali zor dedi belkide hayırlısı böyledir die kendimi alıştırmaya çalışıorum...

canım 5 hafta 3 günlükmüş dün doktorum öyle söyledi ama görünmedi demekki gerçekten tutunamadı bebeğim o yüzden beta hcg 702 den 300 e düştü 4 gün içinde pazartesi yine kan vericem salıda ultrasonla bakılıcak sonuçları alınca yazarım cnm çok saol desteğin için teşekkürler diğer arkadaşlarda yazmışlar çok mutlu oldum:)hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimden ( bu arada bu bnm 2. aşılamamdı ilki negatifti )

ilgin için çok teşekkür ederim tatlım biraz dada iyiyim bugün,tekrar denemek istesem de eşim yanaşmıyor :) 2-3 ay bekleyelim diyor,ben de oluruna bıraktım kısmet artık

ilgin için çok teşekkür ederim tatlım biraz dada iyiyim bugün,tekrar denemek istesem de eşim yanaşmıyor :) 2-3 ay bekleyelim diyor,ben de oluruna bıraktım kısmet artık

En iyisi biraz beklemek canım forumda bazı yazıları okuyorum da hemen tekrar bebek sahibi olanlar var ama gene kaybetmişler, gene öyle hemen bebek sahini olup sağlıkla doğuranlar da var Rabbim gönlüne göre versin inşallah bak gör fazla bekletmeden gelecek bebiş

kıyamam ya,aşılamaymış bide.bende 8+3 ken kaybettim,üstüne küretaj bile oldum.şimdi 7+2 yim yüreğim ağzımda.8+3 takıntım oldu :) hayırlısı olsun inşallah kendini biraz namaz kılmaya okumaya ada,insanın sığınacak neyi varki başka.rahatlıycaksın inşallah.Allah yardımcımız olsun.

bence bekle sen,vücudun kendini toparlaması lazım.hem ruhsal olarakta rahatla birazcık.her derdin başı sıkıntı değilmi ki? iyi olcak herşey gör bak.ben 9 aydır yumurta ilaçları,iğneler neler neler uğraşıyordum.bu ay kullanmadım ilaç falan daraldım kendiliğinden gebe kalmışım inanamdım.herşeyde bir hayır var bekleyip görelim:=) öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…