selamlarrr bende aranıza yeni katılıyorum... evde test yaptım. iki farklı markadan ikiside pozitif çıktı SAT 19 AĞUSTOS...Daha doktora gitmedim biraz daha beklemek istiyorum...çok umutlanmak istemiyorum...21 temmuzda düşük oldu çünkü bekliyorum.
..hepimiz için hayırlısı olsunn.Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin...
a.selam tatlım Hoşgeldin aramıza :) İnş bu defa sıkıca tutunur annesine :)
selamlarrr bende aranıza yeni katılıyorum... evde test yaptım. iki farklı markadan ikiside pozitif çıktı SAT 19 AĞUSTOS...Daha doktora gitmedim biraz daha beklemek istiyorum...çok umutlanmak istemiyorum...21 temmuzda düşük oldu çünkü bekliyorum.
..hepimiz için hayırlısı olsunn.Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin...
süperrr canımm hemen kanda baktırr bize haber ver
Tamam canım yarın baktıracam, burda paylaşırım artık :)))
inşallah canım tek umudumm
bende izmirdeyim canım
Aaa ne güzel canım :26: neresindesin izmirin ?
bide hangi hastaneye gidiyorsun tatlım ben gaziemirdeyim
yeni çağdaş tıp merk. açıldı oraya gidiyorum doktorumu çok beğendim
ilk gebelikte olmaz mıymış. ama bende kitle göründü rahimde doktorum da dış gebelik dedi ilk önce sonra 48 saatte hep ikiye katlayınca değerim normal gebelik dedi dış gebelikte değer bu kadar katlamaz dedi.Doktora gittim keseyi göremedik :S Kan değerine baktık görünmemesi normalmiş P.tesi gel dedi bakalım hayırlısı dış gebelik ilk hamileliklerde olmaz dedi ama bakıcaz artık
senin ki daha yeniymiş canım benim ki cumartesi günü doktorun hesaplamasına göre 6000 olacak.. doktor üstten görünür dedi kese görünmezse alttan bakacaz. Hadi hayırlısı inşallah güzek haberlerle geliriz.Merhaba tatlım sanırım 150.1 miş eşim diğer hastaneden öğrenip yeni doktoruma söyledi doğru anladıysam 1500 civarında olması gerekiyor hergün katlanıyormuş değer falan dedi inş görürüz saol canım
gunaydınnn
eylül anneleri :) bende eylül hamişiyim :)
ay bizlerde görecek miyiz acaba o günleri..Mevlam bir nefeste doğumunu nasip eder inşallah...günaydın kızlar,hayırlı olsun hamilelikleriniz..size tavsiyem 2013 mayıs anneleri veya 2013 haziran anneleri olarak başlık oluşturursanız daha güzel olur..çünkü bugüne kadar tüm hamilelik sayfaları bu şekilde ay ay hamilelik şeklinde açılmış..
sizlere benimki gibi kolay bir hamilelik diliyorum..karnım çıkınca anladım neredeyse hamile olduğumuhiçbir sıkıntım olmadı son ay elbetteki çok zor..yarın inşallah bebeğimi kucağıma alıyorum.. dualarınızı eksik etmeyin,tüm doğum bekleyenlerden..
canım sat kaç ?arkadaslar merhabalar bende hamileliğiğmi bugun ogrendım sonuç 573 cıktı kaç haftalık acaba bebek bılen varmı???
tebriklerrrr canım hayırlısı olsunngunaydınnn
eylül anneleri :) bende eylül hamişiyim :)
Günaydın hanımlar.Bugün diğer günlerde çok çok farklı çünkü güne hamile olarak uyandım.Dün akşam kan testiyle öğrendik.Çok şükür rabbime.Beni de alın aranıza bende eylül hamişiyim.
Ben de de aynı durum var canım karnım acayip şiş...sanki 4-5 aylık hamiş gibi duruyorum...Ben bu pazartesi 4+1 de öğrendim değerim 879 çıktı, tekrar ölçtürmedim bugün doktor randevum var bakalım ne çıkacak.
Son 1 haftada 2 kilo aldım anormal yemediğim halde şişkinlik çok ben de 4-5 aylık hamile gibi duruyorum
Kilo işi canımı sıkıyor yuvarlanarak doğuma gitmek istemiyorum
kan değerin ne çıktı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?