eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Merhaba,

Bu ay sonu bende ilk defa basliyorum tup bebege. Yasim 36 ve rezerv azligindan dolayi gebe kalamiyorum. Beni de listeye ekleyebilirsiniz Sansimiz bol olsun, insallah hersey hepimiz icin yolunda gider.....

Merhaba,

Bu ay sonu bende ilk defa basliyorum tup bebege. Yasim 36 ve rezerv azligindan dolayi gebe kalamiyorum. Beni de listeye ekleyebilirsiniz Sansimiz bol olsun, insallah hersey hepimiz icin yolunda gider.....

hosgeldin canim,bende 36 yasindayim bende de rezerv azligi var,Rabbim yardimcin olsun,en kisa zamanda yavrucuklarini kucagina almayi nasip etsin insaAllah

yesimcim bu sayilar 2 gunde 2 kati artiyor eger test gununu bekleseydin sende gorecektin ve hic uzulmeyecektin canim benim lutfen uzulme gormuyomusun rakami olmasi gereken sayiya cok cok yakin hamilesin iste demekki miniklerin gec tutunmus allahin izniyle hamilesin insallah tum kalbimle soyluyorum kendim test yaptirmisim gibi merak ettim ama girip bakamadim uzme tatli canini ve sakin isyan etme rabbimin herseye gucu yeter neden cok gorsun guzelim

buarada baştaki 0 rakamı ondalık hesaplaması oluyor..öyle olsa doktor 3 gün snra 1000 i geçer bebek varsa tekrar gel demezdi...elbet vardır bi bildiği anlamadım gitti zırlamıyom boyuna

canım üzme kendini inşallah bebeklerin seninledir. normalde bebek olduğuna emin olunduğunda bile tekrarlıyorlar testleri.yükselme normalmi diye. dua edelim inşallah allah büyük

selam kızlar ben geldim çok şükür atlattım opuyu ama çok ağrım var özellikle kasıklarımda

kizlar cok gecmis olsun insallah bebisleriniz askla dollenirguzel haberler alirsiniz insallah

srlam kızlar bende bebeğimi aldım göbüşüme geldim rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin dua edin o beni bırakmıyacak ona inanıyorum sizde dua edin

mirage canım test tarihim 24 eylül orayı güncelliye bilirsin

opu olan arkadaşlar geçmiş olsun rabbim yumurtalarınızın sağlıklı döllenmesini nasip etsin

yeşim canım sen bugün yaptığın teste takılma rabbimin izniyle bebeklerin sende buna inan ve bebeklerini üzme canım

mirageeeee nerdesin canım hani demiştinya tek embriyo banamı birtek transfer edilecek diye merak etme bende seninleyim banada tek embriyo tranfer edildi inş bebeğim bana sıkı tutunur canım buna dua ediyom

ben 125 puregon 75 merional.benimde sancılı bende pek ayırt edemedim ama vurulur vurulmaz bir hareketlenme başladı sanki. neden iki değişik ilaç anlamadım.senin ilaç isim neydi

canım ben sadece gonal f kullanıyyorum 225 doz, dier denemelerimde 150 kullanmıştım bunda artırdı nedense. ama kasıklarımda batmalar oluyor normal olduğunu düşübnüorum. adetin 6. günü de yani iki gün sonra bu iğneye ek olarak cetrodite kullanıcam o da hormonların aşırı reaksiyon vermesini önlüyo. yani dengeliyo. ama senin dier ilacı bilmiorum duymadım. belki o da benim kullanıcam olan ilaç gibidir.

canim hayirli olsun insallah siki siki tutunacak allah gonlune gore versin

sağol canım çok teşekkür ederim hem bilgilerin hemde duaların için 17 tane yumurta toplandı yarın bilgi verecekler yumurtalar hakkında sabırsızlıkla aramalarını bekliyorum

canım çok geçmiş olsun bu arada sana iki tane transfer etmeyeceklermiydi ben mi yanlış hatırlıyom

yaaa canım ben o senşn değerinden hiçbişi anlamadım ben ilk kan testimde 213 değerini gördüm ve dr hamilesin dedi, 2 gün sonra da binli değerlere ulaşmıştı bi daha da testi tekrarlamadık bebeğimizin kesesini gördük. transferimin 11. günü değerim 213 tü ve hamilesin dedi dr um. ayyy anlamadım valla..

canım çok geçmiş olsun bu arada sana iki tane transfer etmeyeceklermiydi ben mi yanlış hatırlıyom

canım onu doktorla konuşmamıştık bugün sordum ne yaparsan yap dediler ilk tüp bebek olduğu için 2 tane koyulmuyomuş ondan bende bebeğimi aldım geldim o bana sıkıca tutunca o benim ışığım olcak canım

bu arada yazdım ama tekrar yazayım canım seninde yumurtalar toplanmış rabbim sağlıklı döllenmelerini nasip etsin

canım benimde yumurtalarım toplandı çok geçmiş olsun sanada

Canım sanada çok geçmiş olsun. kaçtane topladılar. 11 dediler başka bişey bilmiyorum, yarın arayacaklar hayırlı haberleri bekliyorum işte. Ağrılarım abartılacak kadar yok şimdi, uyandıktan sonra baya bi ağrı çektim ama zaten 2 ağrı kesici verdik embriyo transferi olacağı için ağrı kesici veremeyiz sabret dediler. daha sonrasında başka bir ağrı çekmedim. zaten şu hormon ilaçlarınıda kullandım ama öyle duygusal filan etkilemedi beni,neysem oydum yani. Prednol diye bir ilaca ve jele başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…