Merhaba,
Bu ay sonu bende ilk defa basliyorum tup bebege. Yasim 36 ve rezerv azligindan dolayi gebe kalamiyorum. Beni de listeye ekleyebilirsinizSansimiz bol olsun, insallah hersey hepimiz icin yolunda gider.....
kızlar 0.959 yazıo ewet ama doktor 1000 e yakın var gibi dedi erken dedi anlamadım gitti bende...kesin negatif olsaydı aşılamalarımdaki gibi söylerlerdi bilmiyorum neyi düşünecveğimi netten görüştüğüm kadın doğum doktoru war o da diyo tekrarla yükselirse hamilesin diyo şüpheli diyo öffffffff napcam bilmiyorum ama normalde çok beta hcg yaptırdım aşılamalardda 3,...diye görüyodum negatif diyolardı.anlamadım ya yardımmmmmmmmmmmmmmm hastanedeki doktor hemşire laborant hepsi şüpheli sınırda diyooooooooo buarada doktorun 1000 diye tabir ettiği kağıtta 1.00 yazıo ona kalırsa kafam karıştı ya
Amin Bircik.... Adetimin 2. gunu gidecegim baslayacaklar. Simdi biostrenon diye bir ilac kullaniyorum.... Heyecanliyim.
buarada baştaki 0 rakamı ondalık hesaplaması oluyor..öyle olsa doktor 3 gün snra 1000 i geçer bebek varsa tekrar gel demezdi...elbet vardır bi bildiği anlamadım gitti zırlamıyom boyuna
kızlar merhaba,
yumurtalarım toplandı bugün 11 tane topladık dediler, ama durumarını yarın embriyolog arayıp bildircek. Operasyon öyle çok acıtmadı biraz adet ağrısı gibi bir ağrıyla uyanıyorsunuz. onun haricinde bişeyyok.rahat olun.
selam kızlar ben geldim çok şükür atlattım opuyu ama çok ağrım var özellikle kasıklarımda
ben 125 puregon 75 merional.benimde sancılı bende pek ayırt edemedim ama vurulur vurulmaz bir hareketlenme başladı sanki. neden iki değişik ilaç anlamadım.senin ilaç isim neydi
srlam kızlar bende bebeğimi aldım göbüşüme geldim rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin dua edin o beni bırakmıyacak ona inanıyorum sizde dua edin
mirage canım test tarihim 24 eylül orayı güncelliye bilirsin
Senin için dua ettim,dün gece.
İnşallah çok sayıda ve kaliteli yumurtaların olur,güzelce döllenirler ve çok sayıda iyi kaliteli embriyoların transfer edilir ve hamile kalırsın canım.
Sen ve eşini dualarıma dahil ettim.Allah kabul etsin dualarımızı,emeklerimizi,inancımızın mükafatı olarak,bebeklerimize kavuşmayı hayırlısıyla nasip eder inşallah..
Ben hamileliği yaşadım evlendiğimde,öyle güzel bir duygu ki,hiçbirşeyle mukayese edilemez..
Dilerim yeniden yaşar ve kavuşurum meleğime...
Ben seni merak ettim çok,bugün yoğundu bankada işim,ben bölgede bölüm yöneticisiyim,işler çok yoğunlaştı...
Sırf sana bakmak için geldim.
Şükür iyisin.
Azve hafif ,gaz yapmayan hazmı kolay yiyecekleri tercih eder,daha kolay atlatırsın.
İlk 2 günden sonra rahatlarsın.
Patates haşlama gibi hafif şeyler..
Süt,yoğurt gaz yapar,et hazmı zor..
Kabak haşlama vs.ye canım,rahatlatır.
Kendine iyi bak,seni takip ediyor,dua ediyor,hayırlı haberlerini bekliyorum.
srlam kızlar bende bebeğimi aldım göbüşüme geldim rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin dua edin o beni bırakmıyacak ona inanıyorum sizde dua edin
mirage canım test tarihim 24 eylül orayı güncelliye bilirsin
kızlar 0.959 yazıo ewet ama doktor 1000 e yakın var gibi dedi erken dedi anlamadım gitti bende...kesin negatif olsaydı aşılamalarımdaki gibi söylerlerdi bilmiyorum neyi düşünecveğimi netten görüştüğüm kadın doğum doktoru war o da diyo tekrarla yükselirse hamilesin diyo şüpheli diyo öffffffff napcam bilmiyorum ama normalde çok beta hcg yaptırdım aşılamalardda 3,...diye görüyodum negatif diyolardı.anlamadım ya yardımmmmmmmmmmmmmmm hastanedeki doktor hemşire laborant hepsi şüpheli sınırda diyooooooooo buarada doktorun 1000 diye tabir ettiği kağıtta 1.00 yazıo ona kalırsa kafam karıştı ya
Amin canım sağolasın, bakalım bu süreci atlattık ama bundan sonrası önemli. dr dan haber bekliyorumhayirli olsun canim,insaAllah birsuru saglikli embriyonlarin gelisir
canım çok geçmiş olsun bu arada sana iki tane transfer etmeyeceklermiydi ben mi yanlış hatırlıyom
canım benimde yumurtalarım toplandı çok geçmiş olsun sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?