eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Tüp bebek yaptırmak isteyen arkadaşlar için;
Tedaviye başlıcak olan arkadaşlara özellikle şunu söylemek istiyorum. iğnelere başladığım zaman hormonlardan dolayı herhangi bir aşırı duygu yada sinirlilik gibi bişey yaşamadım, iğneleri kullanırken sadece kasıklarımda ağrı oluşuyordu onunda yumurtalıklar büyüdüğü için normal olabilceğini söylediler. Göbek iğneleri hiç acıtmıyor.Kendinize stres yapmayın siz stres yaptıkca yumurtalıklarınız etkileniyor,rahat olunki onlarda güzel güzel büyüsün. yumurta toplama işlemide öyle abartılacak kadar ağır bir işlem değil, Zaten hiç bişey hatırlamıyorsunuz.Biraz adet ağrısı gibi ağrı oluyor kasıklarda başka bişey yok. Rabbim her isteyeni evlat sahibi yapsın.

canım bir iki o kadarda önemli değil yeter ki sana sıkı sıkı tutunsunlar evt toplandı çok şükür 17 tane ama ayrıntılı bilgileri yarın verecekler inş.

gamzear ve hkere canlarım yumurta sayısına bakmayın benim 4 tane yumurtam oldu ve dördüde döllendi bugün transferden sonra doktorum dediki hani endişe etmiştinya yumurtam az diye bak 4 döllendi ve 1 sana transfer ettik geri kaldı hepsi yumurtalarının çok kaliteliydi ve ben bunları çöpe atamam olasılıkları düşünüp donduralım dedi yarın yumurtaların son dureumuna göre donduracak inş kalan 3 yumurtayıda doktor bey ondan canım sağlıklı döllensinler bölünsünler ve size sıkı sıkı tutunsunlar diye dua edeceğim rabbim hepimizin kucağını doldurur inş

benimde 17 tane toplandı canım bana da başka bilgi vermediler yarın sabah arayıp bilgilendireceğiz dediler bende başta çok ağrı çektim ama şimdi iyiyim elh. bende jel ve iki tane ayrı hap kullanıyom

hayırlısı olssn cnm inş seninki tuttar..

canım bir iki o kadarda önemli değil yeter ki sana sıkı sıkı tutunsunlar evt toplandı çok şükür 17 tane ama ayrıntılı bilgileri yarın verecekler inş.

canım beklemesi çok zordur bende beklerken çok heyecan nöbetleri geçirdim rabbim güzel güzel haberler almanı nasip etsin

Kızlar bugün opum vardı çok şükür bir sorun çıkmadı
Ama hala karnım çok fena ağrıyor bağısaklarım acıyo resmen
Bu normal mi birazda kanamam var hafif ama
12 tane yumurta toplanmış bakalım nasıl olacak

Amin Sağol canım ya :) bende endişeliydim benim yumurtalıklarımı çok yavaş büyüdüler hep bi sorun olucak diye korkmuştum, toplama işleminden uyandıktan sonra iyimisin dediler evet dedim ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ama neye ağladım bilemiyorum zaten sersem gibiydim:) Tabiki bundan sonrası daha zor bakalım yumurtalar döllencekmi, kaliteli olacakmı, eğer olursa senin gibi (maşallah) bende dondurmayı düşünüyorum

canım benimde bugün opu oldu benimde hafif kanamam var normal bu merak etme bu arada geçmiş olsun

canım yarın rabbimin izniyle güzel haberi alırsın yumurtaların sağlıklı döllenir inş

canım benim geçmiş olsun yumurtaların sağlıklı döllenip sana sıkı sıkı tutunsunlar inş

Canım kanama biraz olabilir normal dediler,ama kanama fazlaysa,yüksek ateş, mide bulantısı,idrarda yanma vs varsa hemen ara dediler. kanama harici başka belirti yoksa telaşlanma,iğneyle işlem yaptık oralar kanıyor dediler. ayrıca opu geçiren arkadaşlarım yediklerimize çok dikkat edelim ishal kabız olmamamız lazımmış. Geçmiş olsun canım

oldu canım aldım bebişimi göbüşüme geldim inş 24 dünde de doktora el öpmeye gideceğiz :)) test günüm o gün canım
Ay canım benim hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım
Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun tek embriyo transfer edildi değilmi?
Çok mutlu oldum inanki senin adına
24 Eylül tarihi gün desene

amin canım yarına kadar çatlamasam meraktan iyidir

canım ben acaba dölleneceklermi endişesinden yumurtalarımın toplandığını bile unuttum hele doktoru aradığımda 4 düde döllenmiş dediğinde eşime sarılıp 1 saat ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…