canim hayirli olsun insallah siki siki tutunacak allah gonlune gore versin
canım onu doktorla konuşmamıştık bugün sordum ne yaparsan yap dediler ilk tüp bebek olduğu için 2 tane koyulmuyomuş ondan bende bebeğimi aldım geldim o bana sıkıca tutunca o benim ışığım olcak canım
bu arada yazdım ama tekrar yazayım canım seninde yumurtalar toplanmış rabbim sağlıklı döllenmelerini nasip etsin
evet canım haber bekliyorum. sende öğrenince hemen duyur, rabbim inşallah yüzümüzü güldürür canım. İnşallah beraber seviniriz.hkere sende benim gibi haber mi bekliyorsun
Canım sanada çok geçmiş olsun. kaçtane topladılar. 11 dediler başka bişey bilmiyorum, yarın arayacaklar hayırlı haberleri bekliyorum işte. Ağrılarım abartılacak kadar yok şimdi, uyandıktan sonra baya bi ağrı çektim ama zaten 2 ağrı kesici verdik embriyo transferi olacağı için ağrı kesici veremeyiz sabret dediler. daha sonrasında başka bir ağrı çekmedim. zaten şu hormon ilaçlarınıda kullandım ama öyle duygusal filan etkilemedi beni,neysem oydum yani. Prednol diye bir ilaca ve jele başladım.
gamzear ve hkere canlarım yumurta sayısına bakmayın benim 4 tane yumurtam oldu ve dördüde döllendi bugün transferden sonra doktorum dediki hani endişe etmiştinya yumurtam az diye bak 4 döllendi ve 1 sana transfer ettik geri kaldı hepsi yumurtalarının çok kaliteliydi ve ben bunları çöpe atamam olasılıkları düşünüp donduralım dedi yarın yumurtaların son dureumuna göre donduracak inş kalan 3 yumurtayıda doktor bey ondan canım sağlıklı döllensinler bölünsünler ve size sıkı sıkı tutunsunlar diye dua edeceğim rabbim hepimizin kucağını doldurur inş
canım bir iki o kadarda önemli değil yeter ki sana sıkı sıkı tutunsunlar evt toplandı çok şükür 17 tane ama ayrıntılı bilgileri yarın verecekler inş.
hayırlısı olssn cnm inş seninki tuttar..
canım beklemesi çok zordur bende beklerken çok heyecan nöbetleri geçirdim rabbim güzel güzel haberler almanı nasip etsin
gamzear ve hkere canlarım yumurta sayısına bakmayın benim 4 tane yumurtam oldu ve dördüde döllendi bugün transferden sonra doktorum dediki hani endişe etmiştinya yumurtam az diye bak 4 döllendi ve 1 sana transfer ettik geri kaldı hepsi yumurtalarının çok kaliteliydi ve ben bunları çöpe atamam olasılıkları düşünüp donduralım dedi yarın yumurtaların son dureumuna göre donduracak inş kalan 3 yumurtayıda doktor bey ondan canım sağlıklı döllensinler bölünsünler ve size sıkı sıkı tutunsunlar diye dua edeceğim rabbim hepimizin kucağını doldurur inş
Havinsu canım benim transferin oldumu yoksa
Kızlar bugün opum vardı çok şükür bir sorun çıkmadı
Ama hala karnım çok fena ağrıyor bağısaklarım acıyo resmen
Bu normal mi birazda kanamam var hafif ama
12 tane yumurta toplanmış bakalım nasıl olacak
Amin Sağol canım ya :) bende endişeliydim benim yumurtalıklarımı çok yavaş büyüdüler hep bi sorun olucak diye korkmuştum, toplama işleminden uyandıktan sonra iyimisin dediler evet dedim ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ama neye ağladım bilemiyorum zaten sersem gibiydim:) Tabiki bundan sonrası daha zor bakalım yumurtalar döllencekmi, kaliteli olacakmı, eğer olursa senin gibi (maşallah) bende dondurmayı düşünüyorum
Ay canım benim hayırlı uğurlu olsun hadi bakalımoldu canım aldım bebişimi göbüşüme geldim inş 24 dünde de doktora el öpmeye gideceğiz :)) test günüm o gün canım
amin canım yarına kadar çatlamasam meraktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?