Teşekkür ederim canım nasıl heçti opu kaç yumoş toplanmış?canım benimde bugün opu oldu benimde hafif kanamam var normal bu merak etme bu arada geçmiş olsun
Canım kanama biraz olabilir normal dediler,ama kanama fazlaysa,yüksek ateş, mide bulantısı,idrarda yanma vs varsa hemen ara dediler. kanama harici başka belirti yoksa telaşlanma,iğneyle işlem yaptık oralar kanıyor dediler. ayrıca opu geçiren arkadaşlarım yediklerimize çok dikkat edelim ishal kabız olmamamız lazımmış. Geçmiş olsun canım
Ay canım benim hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım
Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun tek embriyo transfer edildi değilmi?
Çok mutlu oldum inanki senin adına
24 Eylül tarihi gün desene
sağol canım evet tek embriyo transfer edildi ve doktor dedi çok kaliteli embriyo resmini gösterdiler bölünmesi falan çok güzel dedi herşey buraya kadar güzel geldi inş bundan sonrada güzel olur
Olsun tek olsun bizim olsun
İnşallah ayın 24'ündede pozitifi görürsün
Belki de ikizin olur embriyonun bölünme şansı varmı acaba:26:
Resmini mi verdilerr
seninle aynı kaderi paylasıyoruz.cnm .haftaya adetım gelır uamırm rezerv azlıgıd avarhosgeldin canim,bende 36 yasindayim bende de rezerv azligi var,Rabbim yardimcin olsun,en kisa zamanda yavrucuklarini kucagina almayi nasip etsin insaAllah
srlam kızlar bende bebeğimi aldım göbüşüme geldim rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin dua edin o beni bırakmıyacak ona inanıyorum sizde dua edin
maşallah saglıkla yasasın benımd etek embryoydu tutmustu canım
mirage canım test tarihim 24 eylül orayı güncelliye bilirsin
sağol canım evet tek embriyo transfer edildi ve doktor dedi çok kaliteli embriyo resmini gösterdiler bölünmesi falan çok güzel dedi herşey buraya kadar güzel geldi inş bundan sonrada güzel olur
canım o kadar bölünmüşki kocaman bir resim gösterdiler bana bölünmesi falan çok güzel dedi doktor embriyom çok kaliteliymiş rabbim bana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin 24 eylülde el öpelim bizde :))
kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Bugün benden yumoşlar toplandı eşimdende spermler alındı ya
Bugün döllenir mi acaba:26:
5. gün embriyosu transfer edildi canım yarın haber verirler bugün işlemdeler yumurtalar döllenmeye bırakıldı nasipse yarın döllenmiş haberini alırsın
Ayy İnşallah
Daha benimkiler 3.gün genetik incelemeye gönderilecek
inşallah sağlıklı bulunur
nisasum canım sağol inş sıkı sıkı tutunacak bebişim bana el öpmeye geleceğiz .
amin canım ınsaallah ...
oldu canım aldım bebişimi göbüşüme geldim inş 24 dünde de doktora el öpmeye gideceğiz :)) test günüm o gün canım
canım hadi hayırlısı olsun inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğinn
şimdi geri sayıma başlıcaz bu kısmı çok heyecanlı yaaa
dualarım seninle tatlım
Teşekkür ederim canım nasıl heçti opu kaç yumoş toplanmış?
Ateşim normal biraz kanama var normaldir doğru dediğin gibi
Ben bugün ishal oldum şansımagaliba oda kötü yaptı beni
Sağol canım teşekkür ederim sorumu cevapladığın için
canım benim inş bebişim inş tutunur tek duam bu rabbim hepimizi duyuyo rabbim yoktan varedendir inş hepimizin kucağını doldurur
canım şuan geri sayım düşünmedim hiç hele bir 7 gün geçsin ondan sonra bende heyecan başlar heralde
seninle aynı kaderi paylasıyoruz.cnm .haftaya adetım gelır uamırm rezerv azlıgıd avar
[
havinim mesaj yazmistim transfer oldun mu diye,olmussun,Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah,çok sevindim,dualarim sizinle
17 tane toplandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?