bugün ben de heyecanlıyım. eşimin tedaviden önceki üçüncü ve son spermiogramı alınacak yarın. birincisi 5,4 milyondu, ikincisi 14 milyon. İnşallah bizi hayal kırıklığına uğratacak bir sonuç çıkmaz. tedavi de olacaksa ne kadar çok sperm olursa o kadar iyi tabi.
Günaydın kızlar opudan sonra dün aramadılar diye çok moral bozmuştum, bugün sabah kalkar kalkmaz ben aradım.embriyolog işlemdeymiş yine görüşememiştim. şimdi aradı beni yarın transfer yapılacak. 11 yumurtamdan 8ini işleme almışlar 6 sı döllenmiş. çok mutluyum inşallah ayın 27sinde de pozitif sonuçla daha mutlu olurum.
arkadaşlar meraba,
pazartesi günü transferim oldu.ama bu güne kadar hiçbelirti falan yok. acaba benim bebeişlerim tutmadımı diye düşünüyorum.Arkadaşlar acaba transferden sonra belirti falan oluyormu normal mi benim durumum.Allah hepimizede hayırlı bebeişler nasip etsin inşallah:))
kızlarr günaydın hayırlı cumalar hepinize...
size bir şey soracağım puregon 300 iğne kullanıyorum, dün akşam ilk kez kendime yaptım, 200 doza ayarladım, karnıma batırdım ama iğneyi enjekte etmek için bastırmam gerekiyordu ucuna, korktum 200 dozu çevire çevire 0a getirerek enjekte ettim, bir şey olur mu ?
morarma falan olmadı, ilaç da bitmişti ama hemşirenin dediği gibi yapmadım(
ben bu iğneyi ablama falan vurdursam olur mu, kendi kendime korkuyorum ya(
size bir şey soracağım puregon 300 iğne kullanıyorum, dün akşam ilk kez kendime yaptım, 200 doza ayarladım, karnıma batırdım ama iğneyi enjekte etmek için bastırmam gerekiyordu ucuna, korktum 200 dozu çevire çevire 0a getirerek enjekte ettim, bir şey olur mu ?
mrb kızlar nasılsınz?yazdığınz herşeyi giriş yapma gereği duymadan okuyorumgünde en az 10 keere sizi merak edip edip giriyorum.ama artık yazacak bişeyim yokmuş gibi hissediyorum kendmi ondan çok fazla yazmıyorum yanlış anlamayın beni.adet olmayı bekliyorum eşimde tutturdu c.tesi tüpbebek merkezine gitmesende başka hastanede test yaptıralım diyo.tekrar tekrar yıkılmak istemiyorum...çok saçmaki gittiğim hastanenin hamilesiniz dieceği değere çok yakınım ama böyle değer hiç görmedim ben nette de çok araştırdım.doktor acil servis doktoruydu tmm onu anladım yanılmış olabilir ama laborant kadında tam sınırda varla yok arası kesin bişey değil şuan dedi.kafam karma karışık yine saçma sapan rüyalarımdan birini gördüm değerim hamile olarak çıkıyodu boşyere kendimi üzmüşüm diyodum ağlamaktan yorgun düştüğüm içinmi bilmiyorum baş dönmelerim halsizlik uyku isteği dünden itibaren başladı bende.normalde uykuya dayanırım dün gözlerim kapandı erkenden uyudum. allah benm yaşadığım duyguları kimseye yaşatmasın kadere yenilmek çok zor...herşey gönlünüzce olsun cumanız mübarek olsun bugün kendinize dua ederken birde bu çaresiz arkadaşınıza edin olurmu?kendinize çok iyi bakın hep takibinzdeyim öpüyorum hepinzi iyiki varsınz...sizi sevindirmek çok isterdim ama olmadı
kızlar adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum dün akşamdan beri korkuyorum adet mi olacağım(( hep çamaşırıma bakıyorum bişey geldi mi diye çok korkmaya başladım gece uyandım ağladım ne yapacağımı şaşırdım....daha transfer oolalı 4 gün oldu acaba adet mi olacağaım (
yaa canım telaş etme böyle ağrılar olabilir moralini bozma bundan dolayı
kızlar adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum dün akşamdan beri korkuyorum adet mi olacağım(( hep çamaşırıma bakıyorum bişey geldi mi diye çok korkmaya başladım gece uyandım ağladım ne yapacağımı şaşırdım....daha transfer oolalı 4 gün oldu acaba adet mi olacağaım (
canım benim lütfen böyle düşünme, pozitif ol, sen kaybetmekten korktuğun için böyle hissediyorsun, belki de tutunmaları sana sancı yapıyordur :)) böyle düşünmeyi dene lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?