eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Merhaba arkadaşlar benim tedavimin dönüm noktası dün gerçekleşti eşimden kaynaklanan sebeplerden dolayı tüp bebek tedavisi yaptırıyoruz ve dün yapılan işlemde emre bey eşimden sperm bularak bizlere hayatımızın en büyük hediyesini verdi allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

arkadaslar sayfalari okumaktan yorum yazamiyorum kusura bakmayin hersey gonlunuzce olsun hepinizin allah yardimcisi olsun aksam yatmadan once bakiyorum topige pek bisey olmuyor sabah birde bakiyorumki sayfalarca yazmissiniz gece kuslari gibisiniz masallah

sali gunu test tarihim ama gunler gecmek bilmiyor hic biseyden zevk almiyorum sevinemiyorum uzulemiyorum ne pozitifim nede negatif bunun bir ortasida yok ne hissettigimi bilmiyorum sali bi gelseydi sabirsizlaniyorum saat 10 da randevum var sali gunu
insallah hayirli haberle donerim

insallah hepimiz guzel haberler veririz birbirimize allah buyuk bizlerin yardimcisi olsun kapisindan bos cevirmesin kucaklarimizi doldursun

buarada yesim seni cok merak ediyorum hic sesin cikmiyor yarin yaptiracaksin degilmi tekrar test

miragecim hayirlisi olsun insallah guzel sonuc alirsiniz

gözün aydın canım beni de emriyolog şimdi aradı benimde yarın tranfer olacak inş. 10:30 da

kızlarr günaydın hayırlı cumalar hepinize...
size bir şey soracağım puregon 300 iğne kullanıyorum, dün akşam ilk kez kendime yaptım, 200 doza ayarladım, karnıma batırdım ama iğneyi enjekte etmek için bastırmam gerekiyordu ucuna, korktum 200 dozu çevire çevire 0a getirerek enjekte ettim, bir şey olur mu ?
morarma falan olmadı, ilaç da bitmişti ama hemşirenin dediği gibi yapmadım (
ben bu iğneyi ablama falan vurdursam olur mu, kendi kendime korkuyorum ya (

merhaba arkadasim transferin hayirli olsun hic belirti arayisina girme kendini yipratirsin sadece canim belirti kisiden kisiye degisiyor benim ikinci denemem bu ilk denememde hic belirtim yoktu ama tutmustu bukezde hic belirtim yok bugun transferden sonra 6. gunum insallah hayirli evlatlar versin rabbim hepimize insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz

yaptırabilirsin canım bende korkuyordum eşim yapıyordu benim iğnelerimide

Canım eğer dışarıya ilaç çıkmadıysa iğneyi vurmuşsundur benim iğnelerimi süreçte eşim yaptı eğer sende iğneyi yaparken tedirgin oluyorsan ablana yaptırmanı tavsiye ederim

gunaydin canim kendin yapamiyorsan evet ablan yapabilirse hergun olur tabiki

mrb kızlar nasılsınz?yazdığınz herşeyi giriş yapma gereği duymadan okuyorum günde en az 10 keere sizi merak edip edip giriyorum.ama artık yazacak bişeyim yokmuş gibi hissediyorum kendmi ondan çok fazla yazmıyorum yanlış anlamayın beni.adet olmayı bekliyorum eşimde tutturdu c.tesi tüpbebek merkezine gitmesende başka hastanede test yaptıralım diyo.tekrar tekrar yıkılmak istemiyorum...çok saçmaki gittiğim hastanenin hamilesiniz dieceği değere çok yakınım ama böyle değer hiç görmedim ben nette de çok araştırdım.doktor acil servis doktoruydu tmm onu anladım yanılmış olabilir ama laborant kadında tam sınırda varla yok arası kesin bişey değil şuan dedi.kafam karma karışık yine saçma sapan rüyalarımdan birini gördüm değerim hamile olarak çıkıyodu boşyere kendimi üzmüşüm diyodum ağlamaktan yorgun düştüğüm içinmi bilmiyorum baş dönmelerim halsizlik uyku isteği dünden itibaren başladı bende.normalde uykuya dayanırım dün gözlerim kapandı erkenden uyudum. allah benm yaşadığım duyguları kimseye yaşatmasın kadere yenilmek çok zor...herşey gönlünüzce olsun cumanız mübarek olsun bugün kendinize dua ederken birde bu çaresiz arkadaşınıza edin olurmu?kendinize çok iyi bakın hep takibinzdeyim öpüyorum hepinzi iyiki varsınz...sizi sevindirmek çok isterdim ama olmadı

Son düzenleme:

canım yaaa niye böyle her şey bitmiş gibi davranıyorsun bence de eşin haklı yarın mutlaka bi test yaptır yaaa canım sende bi mantıken düşünsene eğer bu kadar erken çıkma ihtimali olsa doktor seni niye cumartesine kadar bekletsin derdi ki istediğin zaman yap ama var ki bi nedeni bu kadar bekletiyor

kızlar adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum dün akşamdan beri korkuyorum adet mi olacağım(( hep çamaşırıma bakıyorum bişey geldi mi diye çok korkmaya başladım gece uyandım ağladım ne yapacağımı şaşırdım....daha transfer oolalı 4 gün oldu acaba adet mi olacağaım(

yaa canım telaş etme böyle ağrılar olabilir moralini bozma bundan dolayı

canım benim lütfen böyle düşünme, pozitif ol, sen kaybetmekten korktuğun için böyle hissediyorsun, belki de tutunmaları sana sancı yapıyordur :)) böyle düşünmeyi dene lütfen...

canım benim lütfen böyle düşünme, pozitif ol, sen kaybetmekten korktuğun için böyle hissediyorsun, belki de tutunmaları sana sancı yapıyordur :)) böyle düşünmeyi dene lütfen...

ama kaç gündür yoktu korkuyorum inan ki şimdiye kadar hep olumluydum dün gece oldu yatmadan sancım başladı gece uyandım bakalım ne olacak hayırlısı tabi inşallah tutunmaları içindir...

cansınız arkadaşlarım benim ...
ben de dün akşamdan beri bir korkak benmiyim diye üzülüyordum ((
inşallah hepimizin bebişleri tutar :))
en güzel dua bu bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…