eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tşk ederim mirage inş hepimizn tedavileride bebişlerimizle sonlansın rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

merhaba derin bu gün bende 4. iğnemi oldum seninle aynı başlamışız hangi merkezdesin ben ist bahçeci umuttayım

İlknur canım çok dua ediyorum senin için.. Mücadeleni bildiğim için yürekten istiyoru bebeklerine kavuşmanı İnşallah Rabbim dileğini verecek. Allah yardımcın olsun..

Gamzeciğim OHSS sendromu diye bir durum var. O olmuş olabilir mi ? Bence doktorunla bir görüş. Ve bol su içmeye gayret et.

canım doktorumla sabah görüştüm senden çok yumurta topladığımız için o kadar ağrı normaldir dedi bi de yarın transfer var inş. bi sorun çıkmaz

Yeşim gelirsen mesajımı oku. PGT topiğinde bir arkadaş kanda test yapmış. Değeri o kadar yüksek ki ikiz diye düşündük. Ancak idrar testinde hiçbirşey çıkmamış. Yarın kan testini mutlaka yap canım.

cansınız arkadaşlarım benim ...
ben de dün akşamdan beri bir korkak benmiyim diye üzülüyordum ((
inşallah hepimizin bebişleri tutar :))
en güzel dua bu bizlere...

aminnnn canim amiiiinnnn

canim merhaba benim ilk denememde 3. gun transfer edilmisti ve tutmustu bu kezde 5. gun transfer yapildi insallah bukezde tutunur bebegim yani kacinci gun oldugunun cok fazla onemi yok kaliteli olsun yeter 3. gundede tutuyor kismet isi yani doktorununda elinden bisey gelmez embriyolarin gelisimine bagli rabbim yardimcin olsun gonlune gore versin insallah

canım doktorumla sabah görüştüm senden çok yumurta topladığımız için o kadar ağrı normaldir dedi bi de yarın transfer var inş. bi sorun çıkmaz

Hıımmm. Evet çok yumurta toplanınca ağrı çok oluyormış.Geçmiş olsun canım. Sen yine de bol su iç. Her türlü faydası var. OHSS olma riskini de su içerek önleyebilirsin.

mucize canım rabbim büyük ben olmuyacak diye bişey düşünmüyom verici olan rabbim inş hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldurur

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları rabbim herşeyi güzel gönlünüze göre versin tüm dualarınız kabul olsun inş

canım benim 5. gün 3. gün olması önemli değil embriyonun sağlıklı olması önemli bende benim transfer 5. güne kalınca acaba sorunmu varda doktorum 5. güne erteledi diye merak edip araştırdım daha kaliteli embriyolar 5 gün dayanıyomuş inş senim embriyolarda kaliteli olur sana sıkı sıkı tutunur canım rabbim bu kadar zahmet çekiyoz rahmetini bize hayırlı evlatlar olarak göstersin inş

canım benim her okuduğum kurandasın rabbim mucizesini sunsun sana rabbim kucağını boş bırakmasın

rabbim hepimizin muradını biliyo hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

selam kızlar nasılsınız bugün benim opudan sonra 3. günüm ama hala çok ağrım var ölüyom ağrıdan benim gibi olan var mı aranızda?

canım benim geçmiş olsun

canım senden çok yumurta toplanmıştı dimi ağrın ondan olmasın sakın inş ağrıların çabuk geçer

canım benim geçmiş olsun

canım senden çok yumurta toplanmıştı dimi ağrın ondan olmasın sakın inş ağrıların çabuk geçer

sağol canım doktoru aradım oda öyle söyledi çok yumurta toplandı ondandır dedi ama inş. yarın transfer olacak nasıl yapacam hiç bilmiyom

gamzecim çok geçmiş olsun bence hemen merkezini ara olumsuz giden herhangi birşeye karşı önlem almış olurlar.biz onlara o kadar para sayıyoruz (tabi özelde yaptırdığım için konuşuyorum)bize bakmak zorundalar hiç çekinme ara hemen usg ye alsınlar.canım bişey daha sorucam sana. seninde yumurta gelişimin azcık yavaş olmuştu di mi?bugün doktora gittim pek büyüyen yok dedi tedaviyi 2 gün daha uzattı...sözde birde yumrtalarımız iyiydi.neden böyle oldu anlamadım.moralim bozuldu çok.ben gonol f 300 kullanıyodum son iki gündür sabah da 100 doz yapıyom.seninde sonradan mı büyüdü küçük olanlar canım?kaç yumurtan alındı?kaç saglıklı döllendi?

harika haber! harika haberlerinin devamını da bekliyoruz.

canım Allah yardımcınız olsun. Allah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza versin inşallah. benim eşimin de sperm sayısı düşük. onun doktoru da emre bey. eşime vitaminler vermişti, yarayıp yaramadığını az sonra e-maille gönderilecek olan spermiogram sonucunda göreceğim. çok heyecanlıyım.

ne pozitifim ne negatif, aynı ben de o durumdayım daha tedaviye başlamadan. ama bugün eşimle spermiogram testi için gittiğimizde yakında bu sükunetimin bozulacağının sinyallerini aldım kendimde :))

korkma güçlü ol :) ablan vursun tabi sen kaygılanıyorsan, nolcak ki

yeşimim napıyosun fıstıkım? bi de şöylesini deneyelim, yeşimim yarın sakın gidip de testi tekrarlama tamam mı? hiç gerek yok tekrarlamana, zaman kaybetme. bakalım böyle diyince tamam diycen mi? :) var ya şu çocuklar ordalarsa var ya çok gülücem şu yaptıklarına sonra.

canım sıkma portakal iç, çorap giyin. adaçayı falan içme, iyi değil diolar.

yeşim yarın git ve o testi yaptır bak içim hala umutlu sana karşı üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…