Canım ben kendimi bildim bileli kabızımarkadaslar yardim edin transferden sonra kabizlik olustu normaldede olurdu ama simdi asiri derecede sikinti cekiyorum 8 gundur bir kere yapabildim oda azicikti ne yapacagimi bilmiyorum cok rahatsizim bildiginiz onereceginiz birsey varmi acillll
mrb kızlar ben geldm çok kötüyüm sonucum 11 de elimdeydi hemşire gülerek doktorun yanına götürmüş eşimi eşimde pozitif sanmış ssonucu ben hastanenin dışına attım kendimi meğer negatifmişdoktor kanaması 3 gn içinde gelmezse gerri gelin demiş ewe geldm kanamam gelmiş.demiştim ya arkadaşlarla gtcez diye tok açın halinden anlarmı çocuğu var nasılsa beni anlarlarmı kmse umursamadı aksine kadın bizi alışverişe çıkardı bi mağzadan 2 saatte çıktı kendimi sıkmaktan ağlamamak için içime atmaktan tansiyonum yükselmiş bayılmışım çok kötü bigün geçirdim benim yaşadığım duyguları siz yaşamayın..eşime ewe gelince dedim hakkını helal et ben senin emeklerine karşılık veremedim seni evlat sahibi edemedim diye..eşim sen üzülme yeter helal olsun dedi.kendinzde asla belirti aramayın bende gebelik belirtileri hep vardı kanamam başlayana kdr akıntım oluyordu tek umudum oydu ama meğer herşey ilaçlardanmış.asla umutlanmayın yıkılmak çok zor...anladım ki 3 kg lık canlıyı rabbimin elinden zorla alamıyoruz o bizze layık görürse ancaak anne baba oluyoruz.kendinize iyi bakın ben çok perişan çaresiz ve bitkinm....
arkadaslar yardim edin transferden sonra kabizlik olustu normaldede olurdu ama simdi asiri derecede sikinti cekiyorum 8 gundur bir kere yapabildim oda azicikti ne yapacagimi bilmiyorum cok rahatsizim bildiginiz onereceginiz birsey varmi acillll
kızlar bebişimi aldım geldim.test tarihim 26 eylül, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. bu arada transfer işlemi ağrısız ve çok kolay geçti Allahın izniyle..
arkadaslar yardim edin transferden sonra kabizlik olustu normaldede olurdu ama simdi asiri derecede sikinti cekiyorum 8 gundur bir kere yapabildim oda azicikti ne yapacagimi bilmiyorum cok rahatsizim bildiginiz onereceginiz birsey varmi acillll
Havinsu canım nasılsın iyimisin?
9 gün kaldı demi test gününne:26:
inş canım bende 9 gün sonra hayırlı haber alırım
senin tranfer ne zaman canım
ebrucum ben de de kabızlık yıllardır vardı çok şükür 5 gündür zeytinyağı sayesinde gidiyorum kayısı falan sökmedi pek... zeytinyağı ile çözdüm ben işi.. iğrenç bişi ama iç ben 1 kaşık içiom sen 1 fincan kadar iç..
kızlar ya benim iğneden sonra yumuşlar bi oynuyo sanki nedendir bilen varmı
3. iğnemi yaptırdım bugün hemen iğneden sonra iki kasıkta oyun havaları çalmaya başlıyo
3. iğnemi yaptırdım bugün hemen iğneden sonra iki kasıkta oyun havaları çalmaya başlıyo
heheheeAy canım ya beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Bence olabilir böyle şeyler takma kafana dediğim gibi gazda olabilir
canım merhaba sende trabzondasın değil mi bende trabzonda tedavi görüyorum sen clinart ta idin değil mi memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?