eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Hoşgeldin canım iyimsin nasılsın hastalığı kovdun mu?

mirage canım hoş geldin ben seni özledim parmak kaldırıyom

canım düşük kelimesini bile aklına getirme rabbim büyük rabbimin izniyle bu sefer bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına alacaksın canım hiç olumsuz düşünme iki düşük yaşamış olabilirsin ama bunda olacak diye bişey yok rabbimin izniyle rabbim sana sağlıklı sıhatli verecek bebeklerini canım sen rabbime sığın ondan iste verecek o zaten

Kaybetmek çok zor valla allah kimseye yaşatmasın havinim dediğin gibi tek sığınacağımız güveneceğimiz Güzel Mevlam
Kaderimizde ne ise o artık...

kızlar ben geldim mirage canım çok teşekkür ederim size de hep dua edicem.Ben bana yapılan duaların kabul olduğuna inanıyorum.Sizlere de dua edicm.

Çok Teşekürederim Rabbim hepimize nasip etsin inşallahh..

inş canım inş rabbimden hep hayırlı evlat istiyoruz rabbim artık boş evlarimizi şenlendirsin diye dua ediyoruz rabbim biliyo görüyo inş bu sefer verecek bizede bol hazinesinden hayırlı evlatlar

neyse kızlar ben yatar hepinize tatlı rüyalar öpüldünüz çok çokkkkkkk

Kaybetmek çok zor valla allah kimseye yaşatmasın havinim dediğin gibi tek sığınacağımız güveneceğimiz Güzel Mevlam
Kaderimizde ne ise o artık...

canım rabbim bir daha yaşatmasın inş bu sefer sağlıkla alacaksın bebeklerini kucağına kız nedense hep bebeklerin demek geliyo içimden inş ikizlerdir canım sağlıkla alırsın kucağına ikisinide hep dua ediyom sana aslında bu başlıktaki herkese rabbim hiç birinizi üzmesin diye

kızlar ben geldim mirage canım çok teşekkür ederim size de hep dua edicem.Ben bana yapılan duaların kabul olduğuna inanıyorum.Sizlere de dua edicm.

canım hoşgeldin dualar tabiki kabul olur sen bazen kabul olmadığını düşünsende dualar askıda kalır ve zamanla kabul olur rabbim hepimizin duasını kabul ediyo canım sen bize dua etmeyi unutma

Ay gerçekten miiii hissediyomusunnn 6. hisisn kuvvetlidir belki havinim senin yüreğin kalbin temiz valla ikiz mi hissediyosunnn

suer, tupbebek ve zhlsay - şekerler neden test sonucunuzu bize de bildirmiyorsunuz? şu an bir yerlerde mutlu musunuz, mutsuz mu? merak ediyorum sizi.

bebişim ve AED transferleriniz gerçekleşti mi?

kızlar bu arada listeye bakıyor musunuz? maşallah diyyim çok güzel bir başarı oranımız var. inşallah hep böyle devam eder. bu ay negatif alanlar önümüzdeki ayki pozitif furyasını yakalar inşallaaah.

bir de insaflı arkadaşlar vardı burda topice uğramayanları silmemi engelleyen :) yarın itibariyle kendisinden hiç haber alamadığımız "eylülü bekliyor" şeklinde bekleyen arkadaşlar listeden çıkmış olacak. bilginize... boşuna öyle isimlerinin durmasına lüzum görmüyorum.

kızlar benim karnım çok şişti bu normalmi ayrıca gazım oluyo ve ben bunu bazen tutamıorum :))))) (utandım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…