hadi gözün aydın canım. baya bi üzüldün sen değerlerinin düşük çıkmasına.kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ya kızlar test tarihine 5 gün kaldı ama ben çok değişik şeyler hissediyorum, bir an içime olmamış gibi bi his geliyo ve çok mutsuz hissediyorum kendimi bazen karnım ağrıyo o ağrı sanki ordaymış gibi hissettiriyo mutlu oluyorum.. Bazen nefes alamıcak gibi oluyorum bi karamsarlık çöküyo üstüme hiçbişi yapamıyorum, evdeyim dışarı çıkayım diyorum sonra vazgeçiyorum içimden çıkmak gelmiyo, arkadaşlarımla görüşeyim diyorum bişi sorucakalr mevzu oraya gelecek die görüşmek istemiyorum. Allahım ne yapıcamı şaşırmış durumdayım. sanki son şansımmış da bunu da elden kaçırırsam bir daha olmıcakmış gibi hissediyorum. bir daha ki deneme için beklemeye sabrım yok, kısa süre sonra yaptırmaya da maddi imkanım yok.. Allahım nolur bu konuda son sınavım olsun artık benim bunu taşıyacak mecalim kalmadı(
ya kızlar test tarihine 5 gün kaldı ama ben çok değişik şeyler hissediyorum, bir an içime olmamış gibi bi his geliyo ve çok mutsuz hissediyorum kendimi bazen karnım ağrıyo o ağrı sanki ordaymış gibi hissettiriyo mutlu oluyorum.. Bazen nefes alamıcak gibi oluyorum bi karamsarlık çöküyo üstüme hiçbişi yapamıyorum, evdeyim dışarı çıkayım diyorum sonra vazgeçiyorum içimden çıkmak gelmiyo, arkadaşlarımla görüşeyim diyorum bişi sorucakalr mevzu oraya gelecek die görüşmek istemiyorum. Allahım ne yapıcamı şaşırmış durumdayım. sanki son şansımmış da bunu da elden kaçırırsam bir daha olmıcakmış gibi hissediyorum. bir daha ki deneme için beklemeye sabrım yok, kısa süre sonra yaptırmaya da maddi imkanım yok.. Allahım nolur bu konuda son sınavım olsun artık benim bunu taşıyacak mecalim kalmadı(
Hepinize iyi haftalar kızlar :)
Miragecim ellerine sağlık listemize baktım çok güzel olmuş. İnşallah hamilelerin sayısı artarak devam eder.
Tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.
Ben bugün kesenin içinde ilk defa bebişimi ve kalp atışlarını gördüm.:) :)
On yıldan sonra bu duyguyu yakalamak hissetmek çok güzel.
Doktor anlattı biz şaşkın şaşkın seyrettik :)
İnsanın kalkası ultron makinesinden bıraksalar akşama kadar izleyecektim.
Ne olur arkadaşlar inancınızı kaybetmeyin , emin olun mucizeniz sizi birgün bulacak sadece vakti var.
Bebişimin teyzelerine selamı var , üzülmesinler arkadaşlarım yolda tüm teyzelerim yavrularına kavuşacak inşallah dedi :)
bugün transrerin 14. günü 2. testiminde sonucunu aldım 227 olan b-hcg değerim bugün2545 çıktı
arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns
kızlarrr gunaydın
cumartesı transfer yapıldı
9 ekım tahlıl gunum
2 gundur yatmaktan belim koptu resmen
çarşamba işe başlıycam.
ananas agacı çıkacak içimde :).. başka ne yapsam ne etsem bilmiyorum
belirtiler ne zaman başlar neler olur acaba
Benide ekleyin listeye 1 aşılama 1 tüp bebek NEGATİF
Sorun sperm azlığı :2:
dün opum olmuştu 8 yumurtaa toplanmıştı duygularım bomboş demiştim ya..bugün hastaneden aradılar 8 yumurtanın 7 iyi dediler ama sadece 2 si döllenmiş o da pzt kadar gelişimi devam edecekmi şüpheli belki transfer bile yapamayacağız.. bilmiyorum.içimdeki boşluk bugün biraz daha büyüdü 3 deneme ve hala bişey yok kendime 3 şans vermiştim bu sondu 4.denemeyi yaparmıyım bilmiorum ama şimdilik öyle bir ihtimal yok gelecek ne gösterir bilinmez tabi..sanırım ben anne olamayacağım takdiri ilahi derler ya birde çokta zorlamanın anlamı yok diyorum rabbim vermiyorsa bir bildiği vardır
kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ne güzel! Allah tamamına erdirsin inşallah canım :))
hayır ama ben adını çok duydum. hatta şimdiki doktorumdan memnun olmasaydım direk ona gidecektim. yurt dışında senelerdir başaramayıp adamın eline gelip başaran bir sürü tanıdık hikayesi dinledim. kendim de telefonda görüşürüp durumumuz hakkında görüşünü almıştım. beni tek endişelendiren tarafı fazla meşgul olması. hepsi yoğun ama sanki bu biraz daha yoğun.
hadi gözün aydın canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. darısı bizlere
bende sen gibiyim allah büyük inş... bebeler bizledir
çok normal gel gitler canım tarih yaklaştıkca daha fen olabilir ,uykuların bölünür falan ..ama rahat olmayı başarmka lazım ne olacaksa olacak ,inşallah engüzeli olsun canım.
ne güzel canım kırkbinkere maşallah :)Allah bize de nasip eder hayuırlisini inşallah:)
oo süper süper :)ikiz olabilir mi haydi maşallah darısı başimiza hayirlisiyla inşallah :)Allah tamamına erdirsin canım
canımm seni burdakilerden daha iyi kimse anlayamaz ama geçiyor inan topalanıyorsun ve yola devam ediosun ,olması gerekende bu ,inşallah engüzel sekilde olacak seninde demekki zamanı değildi her şerde bir hayir aramak lazım yapacakbirsey yok.kolay değil ama beterin beteri var bitanemm.şimdi kendine odaklan gez toz yapamıosan kitap oku ,odaklancak bişey bul kendine yeter.
canım hayirlisi olsun benim öğrendiğim belirti işi herkesde değişik oluyor kimisinde hiçbişey olmuyor,kimisinin göğüs uc kısmı büyüuyor..tahlile son günnler kala daha da stres olabiliyor insan oyüzden rahat olmaya çabala cok zor ama başka bişeye konsantre olmaya caliş öyle bişey bulursan bana da söyle :)
aynı derdimiz..ben daha yaptırmadım ama olmayacak gibi his var içimde ..benim eşimde de sperm azlığı çıktı ama bugün tese de olabilir dediler..uzman dr.. genetik tahlili istediler..şimdi de inş. tese vardır die 1.5 ay bekliyces (
benide endişelendiren yönü yoğun olması.devlet ile anlaşması var oyüzden dahada yoğun .ben istanbul tüp bebek ve brüksel tüp bebek arasında kaldım ne yapamam gerek bilemiyorum.
Haydi bolluk bereket saglık olsun ,hersey güzel geçsin inşallah =)
kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
benide endişelendiren yönü yoğun olması.devlet ile anlaşması var oyüzden dahada yoğun .ben istanbul tüp bebek ve brüksel tüp bebek arasında kaldım ne yapamam gerek bilemiyorum.
kızlarr yaa yarın opum var ama nefes alırken ciğerlerim aciyo midem bulanıyo çok kötü değilim dayanabilirim ama arasam mı doktoru önemli mi ki?
canım doğru sende haklısın doktorumdan çok memnundum ama açıkcası sonradan neden olmadı ya da moralin nasıl diye bile aramadı o yüzden eşimle merkezi değiştirmeyi düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?