merhaba bugün sana mesaj attım ama göremedin herhalde nasıl oldun toparlanabildinmi merak ettim.doktora ulaşabildinmi onuda merak ettim..
bugün transrerin 14. günü 2. testiminde sonucunu aldım 227 olan b-hcg değerim bugün2545 çıktı
Hepinize iyi haftalar kızlar :)
Miragecim ellerine sağlık listemize baktım çok güzel olmuş. İnşallah hamilelerin sayısı artarak devam eder.
Tüm arkadaşlarım için dua ediyorum.
Ben bugün kesenin içinde ilk defa bebişimi ve kalp atışlarını gördüm.:) :)
On yıldan sonra bu duyguyu yakalamak hissetmek çok güzel.
Doktor anlattı biz şaşkın şaşkın seyrettik :)
İnsanın kalkası ultron makinesinden bıraksalar akşama kadar izleyecektim.
Ne olur arkadaşlar inancınızı kaybetmeyin , emin olun mucizeniz sizi birgün bulacak sadece vakti var.
Bebişimin teyzelerine selamı var , üzülmesinler arkadaşlarım yolda tüm teyzelerim yavrularına kavuşacak inşallah dedi :)
arkadaslar kan testı yaptrdım sabah benım negatıf3 ay sonra tekrar gtcez 2 ıcın hayrlısı olur ıns
cnm ya ilk test ne zaman yapılıyor kaç gün sonra
kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Selam canım ne yaptın bugün test sonucun bellimi?
Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine
Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine
ben de onda oldum tedavi, yogun bir yer ama o kadar sistemli işliyor ki herşey, o yogunlukta herkese yeterince zaman ayırıyorlar.birçok arkadaşım onda yaptırdı ve gebelik oldu. ben de güveniyorum o yuzden çok.Ne güzel! Allah tamamına erdirsin inşallah canım :))
hayır ama ben adını çok duydum. hatta şimdiki doktorumdan memnun olmasaydım direk ona gidecektim. yurt dışında senelerdir başaramayıp adamın eline gelip başaran bir sürü tanıdık hikayesi dinledim. kendim de telefonda görüşürüp durumumuz hakkında görüşünü almıştım. beni tek endişelendiren tarafı fazla meşgul olması. hepsi yoğun ama sanki bu biraz daha yoğun.
canım benim benim de 5 gün kaldı, bugün transferden sonra ki 7. gün
sabırsızlıktan ölüyorum:)
diyorum ki bu akşam erken gebelik testi alayım eczaneden, ne olur, ne olmaz, ne dersin:))
arkadaşım bende bugün negatifi gördüm ne yapalım kısmet allah yardımcımız olsun
benide endişelendiren yönü yoğun olması.devlet ile anlaşması var oyüzden dahada yoğun .ben istanbul tüp bebek ve brüksel tüp bebek arasında kaldım ne yapamam gerek bilemiyorum.
canım benim benim de 5 gün kaldı, bugün transferden sonra ki 7. gün
sabırsızlıktan ölüyorum:)
diyorum ki bu akşam erken gebelik testi alayım eczaneden, ne olur, ne olmaz, ne dersin:))
belli oldu cnm 2545 ikiz olabilir diyo doktor... bende bukadar artıcanı düşünmemiştim şok oldum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?