eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhaba bugün sana mesaj attım ama göremedin herhalde nasıl oldun toparlanabildinmi merak ettim.doktora ulaşabildinmi onuda merak ettim..

Canım beni merak ettiğin için teşekkür ederim çalıştığım için çok yoğun giremiyorum biraz daha iyiyim nuri bey beni aramadı eşimde benim aramami istemiyor artik neden bu kadar üstüne düşüyorsun merkez mi yok doktor mu onların bizim bu kadar peşimize düşmeleri gerekirdi diyor

Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine

hayırlı uğurlu olsun bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

srm arkadaşım. merak ettim de, defalarca sormama rağmen durumunla ilgili bilgi vermemenin, bir türlü hiçbirimizle muhattap olmamanın özel bir nedeni var mı? çünkü aşağıda ismini görüyorum, okuyorsun herhalde. neden hiç yazmıyorsun? bir daha da merak edip sormayacağım zaten cevap vermek istemiyorsan. son defa yazıyorum şu an.

Arkadaşlar bugün sonucumu aldım yine kısmet olmadı bebişim gelişmediği içi dr durdurdu değerim artmamış bu seferde olmadı ne yapılım allahtan gelen başım gözüm üstüne inşallah bidakine

( canım bir dahakine olacak inşallah. güçlü ol arkadaşım.

Allahtan hayırlısı hepimiz için inş..bozma sakın moralini rabbim herşeyin zamanını bilir..

ben de onda oldum tedavi, yogun bir yer ama o kadar sistemli işliyor ki herşey, o yogunlukta herkese yeterince zaman ayırıyorlar.birçok arkadaşım onda yaptırdı ve gebelik oldu. ben de güveniyorum o yuzden çok.

canım benim benim de 5 gün kaldı, bugün transferden sonra ki 7. gün
sabırsızlıktan ölüyorum:)
diyorum ki bu akşam erken gebelik testi alayım eczaneden, ne olur, ne olmaz, ne dersin:))

sakın alma erken gebelik testi iyice kafan karışır. Ben kendi kafamı baya bir karıştırdım. Bunün de saglık ocagında bhcg verdim bakalım ne cıkacak yarın. o kadar kafam karıştı ki ne uyku uyuyabiliyorum ne işte konsantre olabiliyorum.

arkadaşım bende bugün negatifi gördüm ne yapalım kısmet allah yardımcımız olsun

canım mutlaka bızım kısmetımızdede vardır elbet hayrlısı dyeım bana ara ara duygusallık gelıyo normalde ben esımden cok korkuyodum cok kendını yıpratr uzulur dye ben ole oldum tersıne. tup bebek bana asılama gıbı cok basıt gelıyo ya benım cok yumurta olusmadgı ıcın ole dusunuyorum bazıarkadaslar dyo ya cok sancım oldu dye belkı benımde ole olsa bana bıraz zor gelebılırdı ama hıssetmedım hıc bsey bgun doktorada soledım aynısını zaten rabbım ıns hepımıze dogal yoldan verır ıns normal dogumlada dogum yaprım ıns rabbım nasıp edrse cunku ben gercekten normal dogum sancısını cekmek ıstıyorum bı cocugun ne kadar zor dunyaya geldıgını hıssetmek ıstıyorum o an

benide endişelendiren yönü yoğun olması.devlet ile anlaşması var oyüzden dahada yoğun .ben istanbul tüp bebek ve brüksel tüp bebek arasında kaldım ne yapamam gerek bilemiyorum.

yoğun ama adam herkesi biliyor, ilgileniyor, bir de güzel bir duzen kurmuslar, her işlemden önce sonra birkaç defa arıyorlar, şu saatte olacak, çatlatma ignenizi oldunuz mu falan diye. eve gelince iğnelerin nasıl yapıldıgını unuttum, aradım sordum, telefonda hemen oradaki hemşirelere bagladılar, tarif ettiler. tahlil günü arıyorlar, yaptrdınız mı diye. siz danışmaya ugradıktan sonra, hemen kartınız doktora gidiyor.ben çok begendim, daha önce baska bir yere gitmiştim, sinirden ölüyordum orda.

canım benim benim de 5 gün kaldı, bugün transferden sonra ki 7. gün
sabırsızlıktan ölüyorum:)
diyorum ki bu akşam erken gebelik testi alayım eczaneden, ne olur, ne olmaz, ne dersin:))

çok erken deil mi canım ben perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum sabredebilirsem, olmadı çarşamba:)))

canım hamıle kaldıktan sonra bebekmı gelısmedı kac haftalıktı allah yardımcımız olsun cunku pozıtıf gorsekte stres yıne btmıyo sonra deger yukselsın dye sonrada kese gorelım dye vs vs hep beklemekle gecıyo bu surec nasıl stres olmasnkı s pozıtıfle kalsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…