Havinim böyle aklıma getireyimde canım çeksin diyorum daha beter tiksiniyorum
Şimdi kalkıp makarna yapacağımz azıcık yarım tabak yesem yeter valla
asil_38 100
merve02 100
altnsy 50
biricik 50 okuyacaklar 300
60 da ben okumuştum 360 oldu bile teşekkürler kızlarr allah razı olsun
miss angel aklınla bin yaşa sen biz ayetelkürsi tamaladığımıza göre sen kenzül arş demiştin onu okurmusun :))
bu arada havin abdestsiz olmaz demiş ben de ezbere gece yatarken yada evden çıkarken adetlide olsam okurum ama dilek için abdestli olması gerekli diye biliyorum
ben tuba arkadaşımız için istiyosanız dua listesi ayarlayayım akşama hallederim inşallah
Düzenli olur o şekilde karışıklık olmasın ne kadar okunduğunu bilmiş olalım
Allah iyilik versin canim,hamdolsun bende iyim sukur
canım adetli kuranın içinde bulunan hiç bir ayet okunmaz yazık boşa gider nasıl desem boş bir odada bağırırsın sesin yine sana gelir onun gibi düşün kurandaki ayetler abdessiz okunmaz adetli iken abdest alsanda olmaz çünkü yine bozuluyo yani temizken okumak en faydalısı rabbim niyetlerinizi kabul etsin bu bilgiyi sizinle paylaştım yaptığınız güzel dualarınız boşa gitmesin diye
canım benim hep iyi olalım rabbim hep iyilik hoşluk versin bize
amin canım allah razı olsunn
Amin canim amin ecmain olsun,adetlinolan arkadaslar zikir cekebilir isterse
miss_angel ve altnsy canlarım kuranın içinde olan ayetler adetli olduğunuzda okunmaz ayeti kerimede diyorya onu yalnız temiz olanlar okuya bilir adet döneminde namaz kılınmadığı gibi kurandan her hanki bir ayette okunmaz okursanız göz göre göre günaha girmiş olursunuz
asil_38 100
merve02 100
altnsy 50
miss angel aklınla bin yaşa sen biz ayetelkürsi tamaladığımıza göre sen kenzül arş demiştin onu okurmusun :))
bu arada havin abdestsiz olmaz demiş ben de ezbere gece yatarken yada evden çıkarken adetlide olsam okurum ama dilek için abdestli olması gerekli diye biliyorum
serseri :)) o zaman kendin niye yapmıyosun millete akıl veriyosun da??
angel anladım ben. sen zorla bana küfür ettirmeye çalışıyosun, ama etmiycem işte. etmiycem, sabırlı bir insan oldum bi kere ben. senin şimdi tam tedavinin orta yerindeyken regl gününle işin ne? hesaplayacak başka şey mi bulamadın be kadın? çıldırtma beni ya, siz de cevap vermeyin şuna Allah aşkına. orda oturmuş kendi kendine bişeyler yapıyo yaw. :)))))))))))) delirttin he. git puzzle yap sen.
bilemedim ama bence eşini hormonla falan yorma sakın pgt yaptır mumuşlara yada senin rahminde bi problem olmasın tutunma ile ilgili istersen onu bi araştır
canım okudum ben az once 50 tane kıme okumustuk allah kabul etsın ıns
kızlar yaaa çok duygulandımm çok mutlu oldumm allah razı olsunn :)
asil_38 100
merve02 100
altnsy 50
canım adetli kuranın içinde bulunan hiç bir ayet okunmaz yazık boşa gider nasıl desem boş bir odada bağırırsın sesin yine sana gelir onun gibi düşün kurandaki ayetler abdessiz okunmaz adetli iken abdest alsanda olmaz çünkü yine bozuluyo yani temizken okumak en faydalısı rabbim niyetlerinizi kabul etsin bu bilgiyi sizinle paylaştım yaptığınız güzel dualarınız boşa gitmesin diye
tatlım; dua, senâ, Allah’a sığınma, zikir veya bir işe başlangıcında yahut öğretmek maksadıyla Kur’ân’dan bazı âyetleri okumak caizdir diye biliyorum yanlışsam düzeltin beni tabiki
kız ben okudum bıle arkadslar dedgı andan ıtıbaren salona gecıp okudum btrdım gerı geldımbanyo yapıp okudum pıs pıs okumayım dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?