eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

asil_38 100
merve02 100
altnsy 50
biricik 50 okuyacaklar 300
60 da ben okumuştum 360 oldu bile teşekkürler kızlarr allah razı olsun

miss angel aklınla bin yaşa sen biz ayetelkürsi tamaladığımıza göre sen kenzül arş demiştin onu okurmusun :))

bu arada havin abdestsiz olmaz demiş ben de ezbere gece yatarken yada evden çıkarken adetlide olsam okurum ama dilek için abdestli olması gerekli diye biliyorum

Havinim böyle aklıma getireyimde canım çeksin diyorum daha beter tiksiniyorum
Şimdi kalkıp makarna yapacağımz azıcık yarım tabak yesem yeter valla

canım yemeye çalış zorla kendini ne yersen ye yeğenlerime iyi bak tamammı :))

canım adetli kuranın içinde bulunan hiç bir ayet okunmaz yazık boşa gider nasıl desem boş bir odada bağırırsın sesin yine sana gelir onun gibi düşün kurandaki ayetler abdessiz okunmaz adetli iken abdest alsanda olmaz çünkü yine bozuluyo yani temizken okumak en faydalısı rabbim niyetlerinizi kabul etsin bu bilgiyi sizinle paylaştım yaptığınız güzel dualarınız boşa gitmesin diye

ben tuba arkadaşımız için istiyosanız dua listesi ayarlayayım akşama hallederim inşallah
Düzenli olur o şekilde karışıklık olmasın ne kadar okunduğunu bilmiş olalım

ayy canımm teşekkür ederimm yaaa bugün hepiniz beni çok mutlu ettiniz çok duygulandırdınızz :))
bende çıkıp biraz dinleneyim bilgisayar açık olunca çıkasın gelmiyo anesteziden başımçok ağrıyo midem bulanıyo belki biraz geçer sonra yine gelicemmm

amin canım allah razı olsunn

Amin canim amin ecmain olsun,adetlinolan arkadaslar zikir cekebilir isterse

allahın sıfatlarından ya varis ya evvel ya halık ya vehhab ya hayy bunları çeke bilirler canım rabbimden isteyenin elini rabbim boş bırakmaz

kızlar bana şimdilik müsade eşim geldi akşam yemeği saati ilerliyen saatlerde görüşürüz

tatlım; dua, senâ, Allah’a sığınma, zikir veya bir işe başlangıcında yahut öğretmek maksadıyla Kur’ân’dan bazı âyetleri okumak caizdir diye biliyorum yanlışsam düzeltin beni tabiki

ben kenzül arşı okudum tatlım senin için allah kabul eder inş...

kız güldürdün beni allahta seni güldürsün emi

puzzle yaptım ben sen kafanı yorma hemen yaptım :))))))))))))

canım benımde gusul abdeestım yok hastaydım mıss angel olur sanırım dedı ıns kabul olur

kız ben okudum bıle arkadslar dedgı andan ıtıbaren salona gecıp okudum btrdım gerı geldımbanyo yapıp okudum pıs pıs okumayım dye

canım dua niyetine sadece besmele çekilmeden fatiha süresi okunur bunun haricinde hiç bir ayeti okuyamazsın uzun ayetleri hele hiç ne niyetle olursa olsun ben adet oldum şuan sadece cevşen okuyom onda allahın 1001 ismi var birde tesbih çekiyom okunsaydı ben okurdum canım ben hafızlık yaparken her adet dönemimizde hoca bize esmaül hüsnayı ezberlettirirdi okunsa hoca derslerimizden geri kalmıyalım diye okuturdu canım

kız ben okudum bıle arkadslar dedgı andan ıtıbaren salona gecıp okudum btrdım gerı geldımbanyo yapıp okudum pıs pıs okumayım dye

canım benim işte ben geç gördüm yazılarınızı erken görseydim uyarırdım eyetel kürsü uzun bir ayet ve o kadar uzun ayeti adetli iken okumak iyi olmaz olsun rabbim kabul etsin diyelim sen tesbih çek daha çok sevap alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…