eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben kenzül arşı okudum tatlım senin için allah kabul eder inş...

amin inşallah canımm ağzına sağlık allah razı olsun rabbim hepimizin gönlünü muradını versin

canım okudum ben az once 50 tane kıme okumustuk allah kabul etsın ıns

ıns dualarımız kabul olur

canım benımde gusul abdeestım yok hastaydım mıss angel olur sanırım dedı ıns kabul olur

kız ben okudum bıle arkadslar dedgı andan ıtıbaren salona gecıp okudum btrdım gerı geldımbanyo yapıp okudum pıs pıs okumayım dye

canımm allah razı olsun hepinizin ağzına yürepine sağlık rabbim kalbimizi niyetimizi biliyo kabul eder zaman ayırıp düşünüp okuman bile yeter inşş hepimizin duaları kabul olur bi de iki kere okumuşsun canım yaa...

kızlarr var ya ben bugün çok duygusalım yaa bi de tüm topic böyle yaptı ya çok mutlu oldum rabbim hepimizin muradını versin hepinizden allah razı olsun yarın yumurtalarımın haberini alcam inşş

laboratuvar olarak en iyi üç merkez olarak ferticenter memorial bi de istanbul cerrahi dendi bana tabi en iyisi memorial abim medipol üniversitesinde fatihte bu arada evt nuri beyin peşini bırakalı çok oldu

Canım benim Allah kabul eder inşallah.Okudum bende.Rabbim gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda versin.Şimdi değil sadece herzaman dualarım sizinle.Allaha emanet ol

amın canım:) hepımızın dılegı kabul olsun

canım cok sagol hemen hemen yazdım hepsını :)

iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bikaç şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirm ben kursa yazılmıştım tüp bebk olayından önce bugün aradılar perşembe cuma kurs varmış evime 5 -10 dakika mesafede zaten öğlene kadar sizce sorun olurmu bugün transferin 7. günü birde ben testi perşembe yapalım diyorum eşimde gününde yapalım o zaman dokttor neden o tarihi vermiyor diyor

Herkese merhaba kizlar yarin buyuk gun opum olacak ama benkorkuyorum bjr yanimda yarin bebelerim olacagi icin cok mutlu ve heyecanli ....yarini bir atlatsam bugunlere geldigime bile inanamiyorum ya herseyin hayirlisi, bu surecte evde islerimi yaptim is cikislari, bugune kadar calistim sure nasil geciti anlamadim hic oturmadim dinlenmedim diyebilirim kosturmak iyi geldi insallah guzel haberlerle gelicem yarindan sonra....

Ayetel Kürsü listesi tuba arkadaşımız için
asil_38------100----------Okudu
merve02 ---100------------Okudu
altnsy-------50-------------Okudu
biricik----- 50-------------
Tuba--------60-------------Okudu

Son düzenleme:
Yarın yine bir arkadaşımız için okuyalım eğer isteyen varsa sırayla yapalım

canım kurs konusunda nasıl desem kendini yormuyacağına inanıyosan git ama test konusunda eşine katılıyom canım bence acele etme inş test gününde hayırlı güzel haber alırsın

canım en kolayından korkuyon git uyu yumurtaların toplansın uyandığında zaten hep uyusaydım diyeceksin canım inş sağlıklı yumurtaların toplanır sağlıklı döllenir sağlıklı gelişirler

hayalciğim hayırlı olur inşallh.Bende transferden önce çok koşturmuştum bir daha çarşıya falan çıkamam diye yorgun yorgun transferim yapıldı 10 gün dinlendim:))sen de dinlenirsin bol bol.Girerken içinden zekeriyya as duasını okumanı tavsiye ederim.Gale rabbi hebli min ledunke zürriyyeten tayyibeten inneke semiğuddua
canım en kolayından korkuyon git uyu yumurtaların toplansın uyandığında zaten hep uyusaydım diyeceksin canım inş sağlıklı yumurtaların toplanır sağlıklı döllenir sağlıklı gelişirler

sen kursu boşver sonrada gidersin önemli olan bebişine konsantre ol dinlen bol bol
canım kurs konusunda nasıl desem kendini yormuyacağına inanıyosan git ama test konusunda eşine katılıyom canım bence acele etme inş test gününde hayırlı güzel haber alırsın

ben yatacağım arkadaşlar sizlere iyi geceler.Yrın transferi olacaklara Rabbimden yardım diliyorum.Kendinize iyi bakın

tşk ederim canım kurs zaten 3 saatlik br kurs ben çalışmıyorum ama çalışan kadınlar işe bile gidiyorlar olacağı varsa rabbim nasip etmişse zaten oluyor canım çok tşk ederim yinede yardımcı oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…