merhaba,bende tüp bebek tedavisine başladım.geçen ay gittiğimde bi sorun yoktu ama bu ay başlamaya karar verdik tam gittik bende de kist çıktı.doğum kontrol hapı yada alalım dedi.ben aldırmayı tercih ettim.tam tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullanmak istemedim.iğneyle çektiler kist dediğin bi su kesesi zaten.hem ben anestezide olmadım.çünkü incecik bi uzun iğne canım çok az acıdı oda sadece suyu çekerken çünkü çok ince bi iğne neticede.kisti aldıktan sonra ertesi gün hemen tedavime başladım çok şükür.inşşalllah iyi sonuçlar alırız,ALLAHIM kimseyi evlat yokluğuyla imtihan etmesin isteyen herkese anneliği nasip etsin inşşşaallah.
ben yatacağım arkadaşlar sizlere iyi geceler.Yrın transferi olacaklara Rabbimden yardım diliyorum.Kendinize iyi bakın
tşk ederim canım kurs zaten 3 saatlik br kurs ben çalışmıyorum ama çalışan kadınlar işe bile gidiyorlar olacağı varsa rabbim nasip etmişse zaten oluyor canım çok tşk ederim yinede yardımcı oldun
kimlerin transferi olacaksa onlara okuyalım önce ama ismen niyet edip dua edelim kod isimle değil:)
Canım benim Allah kabul eder inşallah.Okudum bende.Rabbim gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda versin.Şimdi değil sadece herzaman dualarım sizinle.Allaha emanet ol
Yarın yine bir arkadaşımız için okuyalım eğer isteyen varsa sırayla yapalım
Ayetel Kürsü listesi tuba arkadaşımız için
asil_38------100----------Okudu
merve02 ---100------------Okudu
altnsy-------50-------------Okudu
biricik----- 50-------------
Tuba--------60-------------Okudu
canım en kolayından korkuyon git uyu yumurtaların toplansın uyandığında zaten hep uyusaydım diyeceksin canım inş sağlıklı yumurtaların toplanır sağlıklı döllenir sağlıklı gelişirler
canım çok güzel bi fikir ama işte ben arapça bilmiyorum türkçe okuyarak bi yanlış yaparsam kimsenin niyetini eksik yapmasına sebep olmak istemem ama bildiklerimi okumak için elimden geleni yaparım
ben cevap verdim bilee :))
ama bi totem yaptım dün misafirim vardı adet olmuş evdeki tüm pedleri verdim :)) totem olsun diyee :)))
Insallah canimya acagip yorgunum bugune kadar calistim ve evislerimi de aksam is cikislari yaptim uykuya acayip ihtiyacim var insall ah dedigingibi uyku tatli gelir , onemli olanyumurtalarim tabi saglikli embriyolarim olsa yeter 10tane gibi yumurta var ben de senin gibi 4 tane saglam olsayeter diyorum 2 tanesi dondurulsa cok sevinecegim....
Insallah canimya acagip yorgunum bugune kadar calistim ve evislerimi de aksam is cikislari yaptim uykuya acayip ihtiyacim var insall ah dedigingibi uyku tatli gelir , onemli olanyumurtalarim tabi saglikli embriyolarim olsa yeter 10tane gibi yumurta var ben de senin gibi 4 tane saglam olsayeter diyorum 2 tanesi dondurulsa cok sevinecegim....
kızlar günlük liste güncellememiz yapılmıştır. bilginize :))
kızlar günlük liste güncellememiz yapılmıştır. bilginize :))
kızlar bugün transferimin 8.günü, yarın sabah yapmak için idrar testi almıştım, dayanamadım az önce yaptım:))
negatif çıktı(
neyse zaten doğru çıkmama ihtimalini bildiğimden pek sorun yapmadım...
bir de 10. gün akşamı kan testi yaptıraym diyorumm..
ufff en zoru da sonuca yaklaşılan günlerde beklemesi arkadaşlar ...
kızlar bugün transferimin 8.günü, yarın sabah yapmak için idrar testi almıştım, dayanamadım az önce yaptım:))
negatif çıktı(
neyse zaten doğru çıkmama ihtimalini bildiğimden pek sorun yapmadım...
bir de 10. gün akşamı kan testi yaptıraym diyorumm..
ufff en zoru da sonuca yaklaşılan günlerde beklemesi arkadaşlar ...
canım benim moralini sona yaklaşırken yüksek tutacağına moralini bozuyon 8. günde idrarda çıkmaz o testi yapmamış say ama 10. gün kanda çıkma olasılığı olabilir buna güvenerekte 2 gün önceden her ihtamale karşı riske girme derim canım 2 gün daha sabret derim gününde yaptır testini doktorlar erken çıkacak olsa bize belli bir gün vermezdi dimi
çok erken yapmissin idrar testini canim,ustelik sabahlari yapilmasi daha uygun diye biliyorum,neyse kayde alma bari :)
10 gün kan testinde çikar
canım düşün yani sabahı bekleyemedim :))
neyse perşembe akşamı hayırlı gün de bir kan testi yaptıracağım inşallaah...
idrara çok takılmadım, kanda bile çıkıp çıkmayacağı net değilken idrarda çıkmaz ama çıkarsa mutlu ol çıkmazsa üzülme dedim kendi kendime :))
doğru diyorsun canım ama günler çok zor geçiyor...
bir de ben çok meraklıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?