eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Gecmis olsun, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın,peki hangi hastanede tedavi görüyorsun, bu kist operasyonunun maliyeti ne kadar?

ben yatacağım arkadaşlar sizlere iyi geceler.Yrın transferi olacaklara Rabbimden yardım diliyorum.Kendinize iyi bakın

canım sana hayırlı geceler allaha emanet ol

canım benim rıca ederim dedimya kendini yorma gerisi önemli değil

Canım benim Allah kabul eder inşallah.Okudum bende.Rabbim gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda versin.Şimdi değil sadece herzaman dualarım sizinle.Allaha emanet ol

amin canımm allah razı olsun ağzına sağlıkk...

Yarın yine bir arkadaşımız için okuyalım eğer isteyen varsa sırayla yapalım

bence de iyi fikirr :)

Ayetel Kürsü listesi tuba arkadaşımız için
asil_38------100----------Okudu
merve02 ---100------------Okudu
altnsy-------50-------------Okudu
biricik----- 50-------------
Tuba--------60-------------Okudu

yeni isten geldim tatlim,benimkide okundu,yani tamamlanmis oluyor,Allah kabul etsin tubacigim

canım en kolayından korkuyon git uyu yumurtaların toplansın uyandığında zaten hep uyusaydım diyeceksin canım inş sağlıklı yumurtaların toplanır sağlıklı döllenir sağlıklı gelişirler

Insallah canimya acagip yorgunum bugune kadar calistim ve evislerimi de aksam is cikislari yaptim uykuya acayip ihtiyacim var insall ah dedigingibi uyku tatli gelir , onemli olanyumurtalarim tabi saglikli embriyolarim olsa yeter 10tane gibi yumurta var ben de senin gibi 4 tane saglam olsayeter diyorum 2 tanesi dondurulsa cok sevinecegim....

süpermiş. inşallah uzun bir süre daha ihtiyacın olmaz o pedlere :)))

Rabbim gonlune gore versin canim,insaAllah saglikli bir suru yumurtan ve embriyolarin olusur

canım güzel uyursun işte sırtın yer görür fenamı :))

canım benim inş kaliteli yumurtaların olur sağlıklı döllenirler ve gelişirler en az 4 tane dondurursun canım hepsi iyi olsun fazlası göz çıkartmaz

kızlar bugün transferimin 8.günü, yarın sabah yapmak için idrar testi almıştım, dayanamadım az önce yaptım:))
negatif çıktı (
neyse zaten doğru çıkmama ihtimalini bildiğimden pek sorun yapmadım...
bir de 10. gün akşamı kan testi yaptıraym diyorumm..

ufff en zoru da sonuca yaklaşılan günlerde beklemesi arkadaşlar ...

canım benim moralini sona yaklaşırken yüksek tutacağına moralini bozuyon 8. günde idrarda çıkmaz o testi yapmamış say ama 10. gün kanda çıkma olasılığı olabilir buna güvenerekte 2 gün önceden her ihtamale karşı riske girme derim canım 2 gün daha sabret derim gününde yaptır testini doktorlar erken çıkacak olsa bize belli bir gün vermezdi dimi

çok erken yapmissin idrar testini canim,ustelik sabahlari yapilmasi daha uygun diye biliyorum,neyse kayde alma bari :)

10 gün kan testinde çikar

doğru diyorsun canım ama günler çok zor geçiyor...
bir de ben çok meraklıyım :))

çok erken yapmissin idrar testini canim,ustelik sabahlari yapilmasi daha uygun diye biliyorum,neyse kayde alma bari :)

10 gün kan testinde çikar

canım düşün yani sabahı bekleyemedim :))

neyse perşembe akşamı hayırlı gün de bir kan testi yaptıracağım inşallaah...

idrara çok takılmadım, kanda bile çıkıp çıkmayacağı net değilken idrarda çıkmaz ama çıkarsa mutlu ol çıkmazsa üzülme dedim kendi kendime :))

evet kafaya takildimi takiliyo seni çok iyi anliyorum canim,kan testinde 10 gun çikar ama belki degerin dusuk olur onuda göze al,birde onun stresini yasama tatlim

doğru diyorsun canım ama günler çok zor geçiyor...
bir de ben çok meraklıyım :))

canım bende çok sabırsızım normalde ama bu kobuda doktorum ne demişse o çatlasamda yapmadım zaten benim sonuç belliydi inş sen test gününde hayırlı sonuç alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…