canım bende çok sabırsızım normalde ama bu kobuda doktorum ne demişse o çatlasamda yapmadım zaten benim sonuç belliydi inş sen test gününde hayırlı sonuç alırsın canım
slm arkadaşlar,
yumurtalığımda kist var diye doğum kontrol hapına başladık, migrenim tuttu dün gece, doktorumum aradım, çünkü bu hapları bitirmem gerekiyodu ki bu ay tüp bebek yapıcaktık, iki seçenek sundu bana ; ya ardı ardına 3 kez yumurta çatlatma iğnesi yapıcaz yada kisti alıcam dedi lokal anesteziyle.
tırstım açıkçasıaranızda buna benzer deneyim yaşayan varmı acaba ?
neden benim sonuç zaten belliydi dedin canim?
doğum kontrol hapıyla da tüp bebek tedavisinde kullanılan estrofem ile de inanılmaz migren tuttu. Öyle az bişey falan değil. delirecek gibiydim. Tüp bebek tedavimi bilmeyen kayınvalidem kadıncağız majezik iç diye tutturmuştu. migreni inanılmaz arttırıyor dogum kontrol hapları
canım negatifi ben gördümya ondan dedim öyle inş 2. rabbimin izniyle pozitifi görürüm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bize
hm anladim canim:)
Amin,insaAllah Rabbim ikincide kucagina almayi nasip eder zaten bebislerin seni bekliyor :)
canım bendede migren var şeytan kulağına kurşun bende öyle etki yapmadılar
yeni isten geldim tatlim,benimkide okundu,yani tamamlanmis oluyor,Allah kabul etsin tubacigim
ben hiç migren olmamistim nasil ilk tup bebek tedavisine basladigimdan bu yana her adet olmam yaklasinca felaket migren krizleri basliyor,çok fena
evet bebişlerim beni bekliyo bazen çok heyecanlanıyom bazende ya yine olmazsa diye karamsarlık çöküyo çok zor ya rabbim hepimize dayanma gücü versin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
ben de alacaktım ama adet oldum2 gun erken baktım teste, iğnelere progestinlere dayanamadım daha fazla. zaten i,laçları kesmeden adet oldum şimdi
canım benimde adet olunca tuttu migrenim 3 gün leyla gibi dolaştım rabbim kimseye yaşatmasın migren nöbetleride zor
kızlar negatifi gördüm .hayırlısı böyleymiş artık ne yapalım.ben artık tüp bebek olayını kapatıyorum.Rabbim verecekse inşallah kendiliğinden versin.zaten dondurulmuşumda yoktu.neyse rabbim sonuç bekleyenlere gösterir inşallah.Allah a emanet olun.
ben de alacaktım ama adet oldum2 gun erken baktım teste, iğnelere progestinlere dayanamadım daha fazla. zaten i,laçları kesmeden adet oldum şimdi
benimde ilk transferimin 7 inci gunu baslamisti migren daha toydum ne oldugunu anlamamistim,sora ikinci transferimin 7 inci gunu yine olunca dedim ki eyvah adet geliyo,aynen dedigim gibi tam 10 gunu adet oldum,her kan testime adetli gittim sonuç negatif tabi
kızlar negatifi gördüm .hayırlısı böyleymiş artık ne yapalım.ben artık tüp bebek olayını kapatıyorum.Rabbim verecekse inşallah kendiliğinden versin.zaten dondurulmuşumda yoktu.neyse rabbim sonuç bekleyenlere gösterir inşallah.Allah a emanet olun.
galiba hepimize oyle arada bi karamsarlik oluyo,benimde bazen aklima ya hiç olmazsa diye geliyo içim aciyo,çok korkuyorum,sora Rabbime siginiyorum
canım benim rabbim sabır versin rabbim bizim bilmediğimizi bilir rabbim bundan sonra hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?