eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ayetel Kürsü listesi tuba arkadaşımız için
asil_38-------100-------------Okudu
merve02 ----100--------------Okudu
altnsy--------50---------------Okudu
biricik------ 50-----------------Okudu
Tuba---------60----------------Okudu
Liste tamamdır arkadaşlar tuba canım Rabbim gönlüne göre versin muradını tez vakitte sana göndersin

canım öyle oluyo insan bende öyle oldum rabbim o kadar büyükki o anda sana sabrıda yolluyo canım inş miyom falan olmaz canım öyle dua edelim bellide olmaz bezen tedavilerden sonra kendiliğindende hamila kalanlar oluyo rabbim hakkında hayırlı olanı sana nasip etsin

amin guzel yurekli kardesim,amin cumlemizin insaAllah

canım biz bu yolda kader kardeşliği kurduk rabbim böyle zor yolla sabrımızı sınayarak verecek evlatlarımızı inş zor bulup inş hayırlı yetiştirenlerden oluruz yavrularımızı tek duam bu

Canım biraz erken yapmışsın testi henüz hiçbir şey bitmiş değill az kaldı inşallah sevinçli mutlu haberi alacaksın
canım bende ıstıyorum ama ben kendıme okuyama suan yada bana 3 gun sonra fılan yapacaz benımdde okumam ıcın

Tamam canım olur reglsin galiba suan reglin bitsin hemen sana başlarız olmazsa sanada 10 bin ihlas suresini okuruz

cani gonulden diliyorum ki Rabbim insaAllah bu denemende yuzunu guldursun,hayirli saglikli evlatlar versin kucagina,amin

canim benim uzulme insaAllah tez zamanda Allah gonlune gore verir,zaten daha arkadaslar sayi dagitmayi dusunuyor o zaman alirsin Allahin izniyle..
bende hep ilaçlari kesmeden adet oldum ama teste kadar devam diyolar her zaman

bende adet olmadım ama kestim artık negatifi görünce progesteron jel varya onu yapmıyom devam etsem mi ki????

Kızlar dua işine devam edelimmi sırada kim olmak ister en azından bir şeyler paylaşmış oluruz
Manevi yönden rahatlamış oluruz

cani gonulden diliyorum ki Rabbim insaAllah bu denemende yuzunu guldursun,hayirli saglikli evlatlar versin kucagina,amin

amin canım amin rabbim hiç kimsenin evini cennet kokulu meleklersiz etmesiz rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar

1) sizin yazdıklarınızı okurken çok huzurlu oluyorum nedenini bilmiorum ama öle hissediyorum

2) benin transferim 27 eylülde oldu test tarihim 6 ekim sizce arada süre çok kısa deilmi herkezin en az 10 gün vermişler benim 8 gün sonra 9 gün çıkarmı ki acaba sonuç

inşallah canım inşallah.... dondurulmuşlarla ne zaman deneyeceksin?yavrucağızların üşümüştür şimdi hemen al sıcacık içine onları...

embriyo kaçinci gun transferi olduki sana tatlim?

Anaa ekim 2012'de tüp bebek yaptıracaklar topiği açılmış
Görünce bir tuhaf oldum

canım kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana inş 6 ekimde güzel haberlerle gelirsin gerçekten aradaki zaman kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…