eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Merhaba arkadaşlar,
Bugün kan testimin sonucunu negatif olarak gordüm, zaten çok geçmeden az önce de yazdıgım gibi adet oldum. Sabah negatifi alınca çok kötü oldum. Zaten sonucun birsaat öncesinde de beni işe arabasıyla getiren eşime, koltugu biraz öne çeker misin dediği için sinirlenmiştim (meger adet belirtisiymiş:) )
Önce bir saat odama kapanıp ağlayıp durdum, işlerimi diger arkadaşlar devraldı. Sonra eşim gelip beni aldı, biraz deniz kenarı, biraz yemek derken öğleden sonra işimin başına geri döndüm. Biriki gözyaşı fışkırma seansı daha yaşandıktan sonra normal hayata geçtim. İşime devam ettim. Hatta çıkışta eşime beni alma dedim ve eve yürüyerek döndüm. Negatif haberini verdiğim kendisi de tedavi görmüş ve 2. bebegine hamile bir arkadaşımla 1.5 saat telde konuştum, tüp bebek konusunda ve hayata dair konularda önemli kararlar verdim. Aşırı güçlü gözükme çabamın zararlarını anladım. Tedavi boyunca yanımda olmadıkları ve arayıp sormadıkları, transfer sonrası bana bir kere bile ugramadıkları ve 1 hafta sonra da tatile gittikleri için annem ve kızkardeşim konusunda kararlar verdim. Bu sürede tüp bebeği bilmediği halde, her geldiğinde adet ağrım var dediğimden dolayı bana yemek yapmaya kalkan kayınvalidem konusunda önyargılarımı yendim. Yerimden yemek yapmak için fazla kalkmayayım, dışarı yemeği yemeyeyim diye her akşam beni eşimle ısrarla yemeğe çağıran; her gün de işyerimden nasılsın diye arayan, bugün de negatifi duyunca hemen bir eğlenceli yemek organizasyonu yapan komşularımın değerini anladım(aramızda hamileler var, menüyü söylemeyeyim ama süperdi.
Şimdilik dolapta bekleyen süperfresh 10 embriyomuz var. Ama iğnelerden mosmor olmuş bir göbek çevresiyle 3 aşılama 1 tüp bebek sırasında alınmış 20 kiloyla bu işin olmayacagına karar verdik. (bundan sonra beni zayıflama topiklerinde görebilirsiniz) yarın sabah ilk işimiz spora yazılmak. Mart ayından önce yeni bir tedavi planlamıyoruz. Böyle bir göbek çevresi yağlanmasıyla hamile kalınmaz sanırım.
Tedavim süresince birçok şeye çok üzüldüm, kırıldım, belki de bunca hormonun da hassasiyeti vardı içinde. Tek tutunduğum dal burası oldu, geçmeyecek sandığım vakitlerim burada geçti. Nasreddin Hoca boşuna dememiş doktoru boşverin bana damdan düşeni getirin diye. İnşallah adetim bitince dualarınıza da katılırım. Ben Marta kadar boştayım, bol bol sizler için dua ederim. Stres yapmamak çok önemli, kadın hormonları inanılmaz etkileniyor bu durumlardan. Üniversitede bir sınavım çok önemliydi sonucunu bekleyene kadar 8 hafta adet olamadım. 8. hafta, sınav sonucu açıklanıp geçtiğimi görünce duvar panosunda notuma bakarken adet gördüm. Tesadüf dediğim bu durum 3 kez daha tekrarlandı farklı sınavlarda.
Bu kadar dolu olunca böyle uzuuun yazıyor insan. Ama son birşey daha soylemeden edemeyeceğim. Bugün tek tasamız çocuk sahibi olmak ama ilerde hayırlı, sıhhatli evlat olup olmamaları çok önemli. Belki geciktiğimiz bu zamanlar, sadece hayırlı evlatlara sahip olabilmek için bir sebep, sıhhatli, hayırlı evlatdoğru zaman geldiğinde Rabbim ol diyecektir. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasib etsin.,er ya da geç. ama geç ise sabrını da verir inşallah hepimize.
Hepinize teşekkür ederim, bugunkü temennileriniz de ferahlattı içimi sanki. Mart ayında 15 kilo zayıflamış halimle topikte olacagım inşallah. O zamana kadar dualar için yanınızdayım. Kime lazımsa, ben de burada olacağım, sayılara katılacağım Allah'ın izniyle.

NHNTRKMN Arkadaşım senin için 313 tane ayetel kürsü okuyalım o zaman
Bne hemen paylaşım yapıyorum

canım benim ben yıkanayım dua listesini hazırla 3 kişi bile hallederiz rabbimin izniyle herkes 100 okusa niyetine okuyacağımız arkadaşta 13 okusa tamam olur

Havinim sen ne zaman yıkanıyorsun canım yarına kadar okuyalım

ayyyyyyyyy yamur yağıyo kızlar burda rabbim yağmur yağarken dularımızı kabul edermiş ben bu gece benim için okunacaksa eger 50 tane alıyım kendime kimseye fazla yükleyip bıktırmak istemem olurmu

Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi

Havinsu--------------75
Biricik----------------75
Merve02--------------75
Meva80---------------45
Nhntrkmn-------------43
Canım sanada 43 tane kaldı perşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar

Son düzenleme:

ayyyy canım çok tes ederim perşembe günü benimkini bitirdiğimiz an hemen başka birine başlayalım bu arada birbirimizi arkadaş olarkta ekleyelimki haberdar olalım

çünkü bu topik bayagı hızlı ilerlio ben gündüzleri giremediğim için bazen kaybediorum arada yenileriz mesajlarımız dularımıza katılmak isteyenlerde bize katılır olurmu
merve02 cnm bence bu işi sen başlattın sen devam ettir :))

​Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi

Havinsu--------------75
Biricik----------------75
Merve02--------------75
Meva80---------------45
Nhntrkmn-------------43
Canım sanada 43 tane kaldı perşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar

meva80 hemen sneide ekliyorum listeye

tamam,, ama kaç gün sürer bilinmez az önce başlayan adet:)bittiği gibi yazarım burdan sayı. Ben eve giriş çıkışta işe başlarken vsvs aklıma geldikçe ayetel kürsü okurum bu transferde okumamışım heyecandan. sonradan aklıma geldi

meva canım yazın uzun olduğu için alıntı yapmadım ama o kadar güzel şeylere parmak basmışsınki senin ne demek istediğini hani karşında yaşayan anlar iyiyi kötüyü dostu düşmanı güzel seçtirmiş bu süreç sana inş marta kadar da fazla kilolerından kurtulursun ondan sonra da tedavine başlar hamile kalırsın canım bundan sonra rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin rabbim üzmesin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…