inşallah canım inşallah.... dondurulmuşlarla ne zaman deneyeceksin?yavrucağızların üşümüştür şimdi hemen al sıcacık içine onları...
Kızlar dua işine devam edelimmi sırada kim olmak ister en azından bir şeyler paylaşmış oluruz
Manevi yönden rahatlamış oluruz
Anaa ekim 2012'de tüp bebek yaptıracaklar topiği açılmış
Görünce bir tuhaf oldum
o yuzden test gunun daha kisa tatlim bence gununu bekle derim zaten erkene vermisler :)
sırada ben olabilirmiyim benim için etsek
sırada ben olabilirmiyim benim için etsek
Evet ben zatenn bekliorum öle test alım bakım demiorum herşey allahtan diorum hayırlısını versin rabbim
annem böle diye diye tevekkül ede ede kanseri yendi, bende tevekkül ede ede bebeğime kavuşcam inş
ama karnım çok şişti arada kasık ağrım oluyo düşünmüyoda deilim ama psikolojıkte olabilir die sabretmeye çalışıorum işte
Evet ben zatenn bekliorum öle test alım bakım demiorum herşey allahtan diorum hayırlısını versin rabbim
annem böle diye diye tevekkül ede ede kanseri yendi, bende tevekkül ede ede bebeğime kavuşcam inş
ama karnım çok şişti arada kasık ağrım oluyo düşünmüyoda deilim ama psikolojıkte olabilir die sabretmeye çalışıorum işte
canım zaman öyle geçiyoki rabbim geçen zamanı hayırlı değerlendirenlerden eylesin ekip topiğini bırak kasım topiği bile açılmış
canım annene çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş bizde bu süreçte rabbime sığınıp ondan isteyip ona tevekkül edenlerden oluruz rabbim seninde gönlüne göre versin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sanada canım
annem için tes ederim amin inş bidaha yasamayız zaten çok yeni daha en çokta bebeğimi ona moral olsun die istiorum çünkü
ben ilk evladıyım ve daha torunu yok allahın izniyle olsun inş
allah isteyen herkeze versin çünkü bu hayattaki en zor sınav herşeyin çaresi oluyo ama
çoçuk çok hassas bi konu onun eksikliği çok zor
Hadi yaa ciddi misin ben görmedim valla millet baya hızlı ben eylül topiğine zor yetiştim
annem için tes ederim amin inş bidaha yasamayız zaten çok yeni daha en çokta bebeğimi ona moral olsun die istiorum çünkü
ben ilk evladıyım ve daha torunu yok allahın izniyle olsun inş
allah isteyen herkeze versin çünkü bu hayattaki en zor sınav herşeyin çaresi oluyo ama
çoçuk çok hassas bi konu onun eksikliği çok zor
Aslında şöyle yapsak bir liste oluştursak ve sürekli okuyacak arkadaşlarımız olsa mesela 10 kişiyiz diyelim
atıyorum 300 tane ayetel kürsü okunacak onu 10'a bölüp herkese eşit miktarda paylaştırsak
Ama 3*5 kişiyiz kimse oralı olmuyo valla:):)
Aslında şöyle yapsak bir liste oluştursak ve sürekli okuyacak arkadaşlarımız olsa mesela 10 kişiyiz diyelim
atıyorum 300 tane ayetel kürsü okunacak onu 10'a bölüp herkese eşit miktarda paylaştırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?