eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım çok tebrik ediyorum.Allah sağ salim kavuştursun yavrularına inşallh.Bu arada 10.gün test sonucun ne çıkmıştı Ebruli

buketdemet canım nasıl gidiyo inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım

canım benim,, beni sormuşsun kaçırmışım ben, sayfalar öyle hızlı ilerliyorki..ben iyiyim bekliyoruz bakalım.. adet olacakmışım gibi belirtilerim var..Allah tan hayırlısı..aynı belirtiler olduğunu biliyorum buyüzden ümitle bekliyorum..sennde tedavin ertelendi biliyorum..Ama hakkında daha hayırlı olur böylesi inşallah..vücudun dinlenmiş olur kafan daha dinç olur..
topikten takip ettiğim kadarıyla dua listesi oluşturmuşsunuz ona iştirak ediyorsunuz..bizde başka bir topikte yapıyoruz bunu..üç kez felan yaptık..esma ül hüsnadan okuyoruz şimdilik..güzel bir sinerji oluşuyor..hatta kızlar sağolsunlar benim trasferim olacağı gün toplanıp bana ayetil kürsi okudular.Allah herkesten razı olsun..Allah sizinde dualarınızı kabu etsin yerine ulaştırsın inşallah.

ay bu ne güzel bi habeeeeeerrr..çok sevindimm..sağlıkla kucağına al bebeklerini inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...ikiz anasıııııııı..artık harşeyi çifter çifter görürsün:)))))

listeden takip edebiliyorum sadece yeni test yaptiranlari falan

negatif alan arkadaslar insallah rabbim sizinde yuzunuzu guldurur sabir en buyuk nimet allah herkese saglikli hayirli salih evlatlar nasip etsin

pozitif alan arkadaslar insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi

Son düzenleme:
canım çok tebrik ediyorum.Allah sağ salim kavuştursun yavrularına inşallh.Bu arada 10.gün test sonucun ne çıkmıştı Ebruli

aminn canim cok sagol insallah cumlemizinkini....757 cikmisti sonucum tatlim

ay bu ne güzel bi habeeeeeerrr..çok sevindimm..sağlıkla kucağına al bebeklerini inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...ikiz anasıııııııı..artık harşeyi çifter çifter görürsün:)))))

insallah tatlim cok sagol :):) evet oyle olcak gibi valla darisi sizlere

Son düzenleme:
aminn canim cok sagol insallah cumlemizinkini....757 cikmisti sonucum tatlim

insallah tatlim cok sagol :):) evet oyle olcak gibi valla

senin değerlerin dörde mi katlanıyordu..hani normalde ikiye katlanarak gidiyo ya seninki de dörde mi katlanarak gitti:)))

Rabbim hayirli sonuçlar almani nasip etsin canim,çok zor bi süreç,Allahim gonlune göre versin

mirage canım bnm bilgiler yanlış.3 deneme ve hiç gebeliğim olmadı ilk kz hamile kalıyom.:)

kızlar hepinize hayırlı cumalar bu mübarek günde Allahım hepinizin duasını kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah:)

hamile arkadaşlarım cevap verin lütfen

jeli kullanmaya devam ediyormusunuz ve daha ne kadar kullanacaksınız. ben çok sıkıldım ya, sabahları çok zor geliyor,içim bayılıyor ve zor yürüyorum ya..

jeli kullanmaya devam ediyormusunuz ve daha ne kadar kullanacaksınız. ben çok sıkıldım ya, sabahları çok zor geliyor,içim bayılıyor ve zor yürüyorum ya..

inşallah hamiş kalır bu soruna cvp veririz cnm :))))

Canım ben tüp bebek denediğimde 2 ay önce hergün kullanıyordum sabah dr. test gününe kadar kullan demişti ama negatif sonuçlanınca bırakmıştım. Bebişim bana süpriz yapıp kendiliğinden gelince doktor jel vermedi o yüzden bilemedim canım:) Ama bence Dr'una sormadan sakın bırakma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…