eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hkere cnm neden sıkıntı yapıyosun .ne sıkıntılar atlattık bu jel hiçbşy.tkma bu kadar sıkıver gtsin :)bnde kullanıyom bişey yok vlla

İnşallah isteyen herkesin

kurani Kerimde kaç rekat namaz nasil kilinir oda yazmiyor canim,efendimiz sünnetleri ve hadisi seriflerimiz var bizi aydinlatmak için..[/QUOTE]

Tamam ya Kuran-ı Kerim degil de dogrulugu kesin olmayan hadis kitaplarına inanalım biz. Allah bize niye Kuran'ı gonderdiki zaten. Onu okumayalım.Onun ne dediğine bakmayalım. Aklımıza ya da bazı hocaların dediğine gore din ugulayalım. Allah bana dua et araya başkasını sokma demiş ve tek aracısı olmayan din de islamken gerisini size bırakıyorum. Neyse artık bu konuyu kapatıyorum kendi adıma. İsteyen istediği gibi rahatlasın. Kuran'a uygun olmayan hadisler uydurmadır diyor uzmanlar. Gerisi size kalmış

Bakınız ne denmiş.

NAMAZDA REKAT VE SAYISI VAR MI?
Kuran’ı okuduğumuz zaman Kuran’da rekat diye bir kavramın geçmediğini görürüz. Allah istese Kuran’da namazların rekat sayılarını belirtirdi. Namazda Allah’ın anılması, kıyam, rüku, secde gibi şartları gördük. Rekattan kastedilen kıyam, rüku ve secdeden oluşan düzenin kaçar defa tekrarlandığıdır. Günümüzdeki uygulamaya bakarsak sabah iki, öğlen dört, akşam üç şeklinde, namazlara ayrı rekatlar biçildiğini görürüz. Oysa rekatların bu şekilde ayrı sayılarda olması, “namaz kaç rekat istenirse o kadar kılınır, isteyen iki, isteyen sekiz, isteyen yirmi rekat kılar” şeklinde de anlaşılabilir (İsteyen istediği kadar rekat kılınca, yani istediği sayıda kıyam, rüku ve secde yapınca rekat sayısı önemsiz olmuş olur). Demek ki bu ayrı rekatların farzlaştırılma süreçleri de mezheplerin bir yorumu sonucudur. Sahabeler, hatta Peygamber namazlarda bir düzen olsun diye kıyam, rüku, secde şu kadar olsun şeklinde bir düzenle namaz kılmış olabilirler. Namazlarda şaşırılmamasını sağlayan, toplu ibadetlerde kolaylık getiren bu tip uygulamalar yapılmış olabilir. Nitekim namaza başlarken elleri kaldırıp namaza başladığını göstermek, namaz bitince sağa, sola selam vererek veya bazı mezheplerde elleri dizlere vurarak namazın bittiğini göstermek gibi uygulamalar da böyledir. Bu uygulamalar belli amaçlara yönelik yapılabilir. Kuran’da bu uygulamaları yasaklayıcı bir ifade yoktur. Fakat Kuran’da geçmeyen bu tür uygulamaları farzlaştırmak kabul edilemez. Kişi on rekatlı namazı üç dakikada kılabilir, fakat bir rekatlı bir namazda saatlerce kalıp Allah’ı daha çok anabilir. Yani namazda rekat sayısının önemli olması için bir sebep gözükmemektedir. Allah da insanları namazda bu şekilde bir sayıma mecbur etmemiştir. Abdestte su bulunmayınca ne yapılması gerektiğini açıklayan Allah, eğer namazda rekat sayısı şeklinde bir farz olsaydı, onu da açıklardı.

Namaz rekatları... - hanifler.com

Allahım yardımcın olsun canım inşallah genetik testi sonucun çok güzel çıkar ve sorunsuz bir şekilde transferin gerçekleşir sonrada burdan yazarsın bize hamileyimmm diye Allahın izniyle:))

Lütfen şu Dua mevzsunu uzatmayalım artık inanan inanır inanmayan inanmaz
Burası ne yeri nede şuan zamanı

Allahım yardımcın olsun canım tüm kalbimle istiyorum ki çok güzel haberler al çok güzel kaliteli embriyoların olsun ve sana sım sıskı tutunsun inşallah ikiz ikiz:)

canım benim inşallah cümlemizin inşallah benle birlikte isteyenlere rabbim bu mübarek günde sevindirsin inşallah yarın öğleden sonra araycaklar bakalım kaç tanesi döllenecek neler olacak çok merektayım....

iyiyim iyi olmasınada kasıklarım acıyo biraz işe başladım bugün dikkat ediyorum oturup kalkarken böyle işte

ee olacak tabii o kadar canımmm ev işi deme sakınnn yapma haaaa
Dinlen yat canım benim evi görsen almış başını gidiyoki ben takıntılı bir insanım temzlik düzen konusunda salıverdim valla evi

aed senin sıkıntın ne anlayamadım inanmıyormusun sen bilirsin kimsede sana dua etmez kendine edersin olur biter bak fark ettiysen sana dua etmiyorum ama biz birbirimize dua ile iyi dileklerde bulunuyor birbirimizi mutlu ediyor ve destek oluyoruz lütfen ya karışma açma bu konuyu yaaaaaaa

canım allah gönlüne göre versin inşallah hepsi en kalitelisinden embriyolar olur annelerine sıkı sıkı tutunurlar.....aminnnn

ee olacak tabii o kadar canımmm ev işi deme sakınnn yapma haaaa
Dinlen yat canım benim evi görsen almış başını gidiyoki ben takıntılı bir insanım temzlik düzen konusunda salıverdim valla evi

allahtan kaynanam gelicek yaptırırım ona hep gelinleremi birazda onlara :)))) şaka şaka benim kayınvalidem yapar bakarda bana yoksa kriz çıkacak temizlik konusunda

teşekkür ederim çok doğru bir saptama yapmışssın.ozellikle bana burası siyaset yeri değildir diyen arkadaşa cevap olarak bu yazının altına imzamı atıyorum.ben siyaset yapmadım. Devletin yanımızda olmadıgını soylemek siyaset degil. Çunku belki sizin için para sorun olmayabilir. çok paranız olabilir ama benim oyle degil. Benim tup bebege ayıracak param yok ve ne yazık ki devletim bana ve benim gibilere yardım yapmıyor başka ulkeler 6 hak verirken ya da sınırsız hak verirken. Bundan yakınmak siyaset yapmak degildir. Burası dua okuma forumu da degil ama maşallah bebek konusundan daha cok bu konu konuşuluyor ! Beni yargılarken biraz da öz eleştiri yapın. Siz istediginiz gibi yazın ben yazınca kustahlık oluyor. Sizi size ve Allah'a bırakıyorum paylaşımcı arkadaşlar.

canım benim inşallah cümlemizin inşallah benle birlikte isteyenlere rabbim bu mübarek günde sevindirsin inşallah yarın öğleden sonra araycaklar bakalım kaç tanesi döllenecek neler olacak çok merektayım....

Kalbini ferah tut inşallah çok güzel olacak herşey haber ver bakalım bize de merakta bırakma canım:) zaten en geç 4,5 gün içinde transferin olur inşallah sonra başlarız beklemeye:)

Miss Angel bende Merveye aynen katılıyorum canım bırak işi falan yorma kendini ben elimi sürmüyorum valla birazda dağınık kalsın birşeycik olmaz canım sen ve bebeğin herşeyde daha önemli sonuçta:)

melisten bi haber yokmu merak ettim yarın test yapıcak bacılarım allah yardımcınız olsun inş...

canımsın yaaa ağlattın beni ne güzel ... bunları başkalrıyla paylaşamıyorum ama burda inan şimdi ifade güçlüğü çekiyorum çok sağol ... ben hep burdayım her konuyu her mesajı okuyorum ama yanıt çok zaman yazmıyorum ... mutlaka hber veririm inşallah uçarak bi haber olur bu...

allahtan kaynanam gelicek yaptırırım ona hep gelinleremi birazda onlara :)))) şaka şaka benim kayınvalidem yapar bakarda bana yoksa kriz çıkacak temizlik konusunda

İyi valla senin kayınvaliden yapıypsa ne ala
Şahsen ben gelmesini istemem daha beter stres olurum valla
Bana telefondan ne tembihliyo biliyomusun kalk her işini kendin yap oğluma iş tutturma diyor
Benimde derdim oydu zaten ne sıkıntılar çekmişimm

sen benden önce başlamışsın mşde bulantısına. bu arada ilk muayeneni olmuşmuydun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…