İnşallah isteyen herkesin
Allah yardımcın olsun canım. Benim de 9 yumurtam toplanmıştı. 6 'sı döllendi. Ve şu an durumları çok iyi.. Allah nazarlardan saklasınBen de yarın genetik test sonucumu alacağım. Sağlıklı bulunursa transfer olacak..... Dualarınızı bekliyorum.. Kader arkadaşlarımm.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
Melisdilek bugun test yapicakti tatlim,sen nasilsin bu arada iyimisin?
Allahım yardımcın olsun canım tüm kalbimle istiyorum ki çok güzel haberler al çok güzel kaliteli embriyoların olsun ve sana sım sıskı tutunsun inşallah ikiz ikiz:)
iyiyim iyi olmasınada kasıklarım acıyo biraz işe başladım bugün dikkat ediyorum oturup kalkarken böyle işte
kızlar daha öncede burdan yazmıştım dertleşebildiğim sesini dumadığım yüzlerini görmediğim dostlarım nolur bana bu gece dua edin bugün opu oldum 6 yumoş toplandı.. yaşım 39 yarın haber verecekler nolur dualarınızda benide eksik etmeyin.....
Şimdilik iyi gidiyor canım bir sıkıntı yok sen nasılsın iyimsin?
ee olacak tabii o kadar canımmm ev işi deme sakınnn yapma haaaa
Dinlen yat canım benim evi görsen almış başını gidiyoki ben takıntılı bir insanım temzlik düzen konusunda salıverdim valla evi
Gunaydin herkese, Dunku yazismalari simdi okudum.... herkesin inanci kendine, herkesin fikrine, dusuncesine saygi duymak gerekir. Keske dua istekleri icin ayri bir grup kurulup, bu yazismalar ayri bir yerde toplansaydi. Ben dusunce olarak AED arkadasima katiliyorum, ama sizleri de anliyorum hepimizin bu zor surecte bir cesit rahatlamaya, morale de ihtiyaci var. Birbirimize destek olmakta cok guzel birsey ama tercihim bu dua istek, liste konularinin baska bir yerde toplanmasi olurdu.
Herkese guzel haberler alacagi, cok guzel bir gun dilerim....
canım benim inşallah cümlemizin inşallah benle birlikte isteyenlere rabbim bu mübarek günde sevindirsin inşallah yarın öğleden sonra araycaklar bakalım kaç tanesi döllenecek neler olacak çok merektayım....
melisten bi haber yokmu merak ettim yarın test yapıcak bacılarım allah yardımcınız olsun inş...
canım allah gönlüne göre versin inşallah hepsi en kalitelisinden embriyolar olur annelerine sıkı sıkı tutunurlar.....aminnnn[/QUOTE
amiiiiiiiin inşallah canım amin hepimizn inş.. şu an çok duygulandım(((
Kalbini ferah tut inşallah çok güzel olacak herşey haber ver bakalım bize de merakta bırakma canım:) zaten en geç 4,5 gün içinde transferin olur inşallah sonra başlarız beklemeye:)
Miss Angel bende Merveye aynen katılıyorum canım bırak işi falan yorma kendini ben elimi sürmüyorum valla birazda dağınık kalsın birşeycik olmaz canım sen ve bebeğin herşeyde daha önemli sonuçta:)
iyiyim canım bende allaha şükür ay birden prensesin napıyo diye yazıcaktım
allahtan kaynanam gelicek yaptırırım ona hep gelinleremi birazda onlara :)))) şaka şaka benim kayınvalidem yapar bakarda bana yoksa kriz çıkacak temizlik konusunda
Doktoruna danış fitil daha iyi öyle yürümen felan lazım değil fitilde
Canım hoşgeldinnn aramızaaa:)) demek bulantıların başladı heee
Ben 1 haftadır neler çekiyorumm artık içim bayılıyor tansiyonum düşüyo bir şey yiyemiyorum
Kokulardan tiksindim bir haftada 3 kilo vermişim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?