eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hamile arkadaşlarım cevap verin lütfen

jeli kullanmaya devam ediyormusunuz ve daha ne kadar kullanacaksınız. ben çok sıkıldım ya, sabahları çok zor geliyor,içim bayılıyor ve zor yürüyorum ya..

12. haftaya kadar kullanılacak canım bende kullanıyorum

Melisdilek nerelerdesin canım haber verr bizee inşallah pozitiftir

angel5 malesef olmadı dostum yaaa kısmet bidahaki sefere.rabbinden geldi gelen, hoşgeldi sefa geldi............

pazartesi gidicem muayene ozaman sorcam tatlım, ama netten araştırma da yaptım 12 haftaya kadar kullanılabiliomuş, o canımı sıktı biraz.

hamile arkadaşlarım cevap verin lütfen

jeli kullanmaya devam ediyormusunuz ve daha ne kadar kullanacaksınız. ben çok sıkıldım ya, sabahları çok zor geliyor,içim bayılıyor ve zor yürüyorum ya..

evet cnm 1,5 ay kullanıyosun

Kokociii canım nasılsın iyi misin kendine gelebildin mii
Senin doktorun Cem beydi demi ne açıklama yaptı peki?

pazartesi gidicem muayene ozaman sorcam tatlım, ama netten araştırma da yaptım 12 haftaya kadar kullanılabiliomuş, o canımı sıktı biraz.

Olsun canım bak şunun şurasında 6 hafta kalmış sadece herşey minnaklarımız için :) Düşün ki ne kadar istedik onları neler yaptık nasıl bekledik şimdi elimizden gelen herşeyi yapacağız sıkma canını bunun için sakın :)

Ben fitil kullanıyorum günde 3 kere fitilim bitti jele geçeceğim sen jel kullanıyosun değil mi canım?
Sorma öyle ama mecburen bebeklerimiz için işte

ben hiç fitil kullanmadım canım. jel ilk zamanlar iyiydi şimdi uygulamada bile canımı yakıyor sanki, tabi birazda istemediğim için psikolojik olabilir. yarım saat yürüyüş yapıyorum ilaçın etkileşmesi için. Zaten bi olsun her sıkıntıya katlanırım dedim ama mide bulantılarım başladı sabahları tansiyonum düşük oluyor hep ondan canım istemiyor.düne kadar çok güzeldi yemekle aram bugün canım bişiler çekiyor ama dolabı açınca bile midem kalkıyor sende başladımı bunlar.

kızlar daha öncede burdan yazmıştım dertleşebildiğim sesini dumadığım yüzlerini görmediğim dostlarım nolur bana bu gece dua edin bugün opu oldum 6 yumoş toplandı.. yaşım 39 yarın haber verecekler nolur dualarınızda benide eksik etmeyin.....

Doktoruna danış fitil daha iyi öyle yürümen felan lazım değil fitilde
Canım hoşgeldinnn aramızaaa:)) demek bulantıların başladı heee
Ben 1 haftadır neler çekiyorumm artık içim bayılıyor tansiyonum düşüyo bir şey yiyemiyorum
Kokulardan tiksindim bir haftada 3 kilo vermişim tam

Allahım yardımcın olsun canım tüm kalbimle istiyorum ki çok güzel haberler al çok güzel kaliteli embriyoların olsun ve sana sım sıskı tutunsun inşallah ikiz ikiz:)

Canım Allah yardımcın olsun Rabbim gönlüne göre versin

ayşegulu geçmiş olsun inşallah senin için her şey yolunda gider.senin için dua edicemm

Allah yardımcın olsun canım. Benim de 9 yumurtam toplanmıştı. 6 'sı döllendi. Ve şu an durumları çok iyi.. Allah nazarlardan saklasın Ben de yarın genetik test sonucumu alacağım. Sağlıklı bulunursa transfer olacak..... Dualarınızı bekliyorum.. Kader arkadaşlarımm.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…