hamile arkadaşlarım cevap verin lütfen
jeli kullanmaya devam ediyormusunuz ve daha ne kadar kullanacaksınız. ben çok sıkıldım ya, sabahları çok zor geliyor,içim bayılıyor ve zor yürüyorum ya..
Canım ben tüp bebek denediğimde 2 ay önce hergün kullanıyordum sabah dr. test gününe kadar kullan demişti ama negatif sonuçlanınca bırakmıştım. Bebişim bana süpriz yapıp kendiliğinden gelince doktor jel vermedi o yüzden bilemedim canım:) Ama bence Dr'una sormadan sakın bırakma.
merviş nasılsın canım,hamilelik nası gidiyo
12. haftaya kadar kullanılacak canım bende kullanıyorum
işkence gibi ya :))
hamile arkadaşlarım cevap verin lütfen
jeli kullanmaya devam ediyormusunuz ve daha ne kadar kullanacaksınız. ben çok sıkıldım ya, sabahları çok zor geliyor,içim bayılıyor ve zor yürüyorum ya..
pazartesi gidicem muayene ozaman sorcam tatlım, ama netten araştırma da yaptım 12 haftaya kadar kullanılabiliomuş, o canımı sıktı biraz.
Ben fitil kullanıyorum günde 3 kere fitilim bitti jele geçeceğim sen jel kullanıyosun değil mi canım?
Sorma öyle ama mecburen bebeklerimiz için işte
ben hiç fitil kullanmadım canım. jel ilk zamanlar iyiydi şimdi uygulamada bile canımı yakıyor sanki, tabi birazda istemediğim için psikolojik olabilir. yarım saat yürüyüş yapıyorum ilaçın etkileşmesi için. Zaten bi olsun her sıkıntıya katlanırım dedim ama mide bulantılarım başladı sabahları tansiyonum düşük oluyor hep ondan canım istemiyor.düne kadar çok güzeldi yemekle aram bugün canım bişiler çekiyor ama dolabı açınca bile midem kalkıyor sende başladımı bunlar.
kızlar daha öncede burdan yazmıştım dertleşebildiğim sesini dumadığım yüzlerini görmediğim dostlarım nolur bana bu gece dua edin bugün opu oldum 6 yumoş toplandı.. yaşım 39 yarın haber verecekler nolur dualarınızda benide eksik etmeyin.....
kızlar daha öncede burdan yazmıştım dertleşebildiğim sesini dumadığım yüzlerini görmediğim dostlarım nolur bana bu gece dua edin bugün opu oldum 6 yumoş toplandı.. yaşım 39 yarın haber verecekler nolur dualarınızda benide eksik etmeyin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?